98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Няма нужда никой да ни убеждава каква катастрофа представлява Слави: той сам и в най-кратки срокове я свърши тази работа сам. Явно Доган и Радев доста са я закъсали, щом са опрели до играч, който едвам крета с ролята, която са му отредили.

97

До 116

преди 2 години

България е най-бедната и изостанала държава в ЕС след 12 години откакто мутрите взеха властта. Какво по-голямо доказателство искаш?

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Слави неофициално ще бъде подкрепен от ГЕРБ! -____________- Дай Боже! Още по-добре ще бъде, ако това стане официално!

95

Анонимен

преди 2 години

Тези социолози, социални антрополози и психолози и т.н. къде бяха докато ГЕРБ управляваше и грабеше? Сега мутрите впрегнаха всичките дето са на хранилка при тях да ни промиват мозъците, колко "лош" е Слави за разлика от "добрия" Бойко Борисов. На тези дето не слизаха от екраните на телевизорите и ни лъжеха, не трябва да се дава думата, а вместо това те продължават да ни лъжат от екраните

94

Анонимен

преди 2 години

До Факт Освен че използваш сигналните думички за очерняне (какъвто беше плана на ДС и руснаците с инсценировката с "чекмеджетата" и "кюлчетата") имаш ли нещо, с което да ПОКАЖЕШ, че Бойко е крал. Пробвахте с един слух за "къщата в Барселона", но и там се порвалихте. Испанската полиция прекрати разследването. Нещо друго?

93

334

преди 2 години

"Социален антрополог..." Колкото по-засукано, толкова по-респектиращо. Охранен празнодумец, свикнал да "анализира"предвидими политически/всъщност партийни" сделки. И ето че сега Слави прави нещо необичайно за всички ..-лози и те се усещат излишни. Когато неговият референдум спечели/защото такава е истината/, пак умувахте "дълбокомислено".

92

Факт

преди 2 години

През ръцете на Бойко Борисов са минали 500 милиарда евро средства от ЕС каза един кандидат за депутат преди изборите на 4 април. Къде са тези средства? Отговорът е в чекмеджетата на мутрите, което стана нарицателно за откраднатите от ГЕРБ средства, а не че държат откраднатите милиарди наистина в чекмеджетата, което номер 88 пияница мистик така и не разбра поради недостатъчния умствен капацитет.

91

1

преди 2 години

До До-106/111 Ти май не можеш да четеш. Аз ти написах, че НЕ СМЕ най-бедните и корумпираните - даже и в ЕС, камо ли ако погледнем в Европа, камо ли ако погледнем извън Европа. В опитите си да очерняте Борисов тръгнахте срещу истината, а там прошка няма.

90

До-106

преди 2 години

А кои е виновен че сме наи бедни корумпирани - извьнземните лиГерб имаше -12 г да вьзтанови страната след костов , разбира се това няма как да стане защото и герб и сдс се спонсорираха от ерреиската фондация - ауер

89

Р.Р.

преди 2 години

Подкрепям категорично народните протести ! Ооставка !

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 "Слави неофициално ще бъде подкрепен от ГЕРБ! В това е скритата логика на предложението" ГЕРБ и при предните избори предложи да помогне на ИТН да състави правителство. Не сме забравили как тогава ИТН се пенеше, че депутатите не били "стока", в отговор на предложението на Борисов да им даде 10тина депутата или там от колкото имат нужда, тъй че сегашните ви опити да го изкарвате като някакъв едва ли не таен план са СМЕХОТВОРНИ.

87

Анонимен

преди 2 години

Кабинет на СлаФчо няма да има. Набийте си го в празните кpaтуни! СлаФчо няма друг ход да се измъкне сух от водата.

86

Анонимен

преди 2 години

До ФатаМорганаДПС пък за какво го спомена? Слуховете, че ИТН е проски на същите дето стоят зад ДПС все повече се потвърждават. Василев е едно от доказателствата. Иначе Андрей Райчев много точно го каза сутринта. Повечето от министрите са идеални за зам.министри.

85

1

преди 2 години

До Анонимен 94 Нито сме най-бедни, нито сме най-корумпирани, а за "последното място" по свобода на словото не е виновен ГЕРБ, а всички играчи на прехода, включително тези, с които ИТН в момента предлага правителство. Даже ОССЕ изтъкна факта, че има ДВУПОЛЮСЕН журналистически модел. Ако не си неграмотен, това ясно говори, че има ДВА центъра на журнализъм в България. С други думи, хвърляш само опорки, както всички останали шаранчета, впрегнати от ДС за тяхната кауза.

84

Анонимен

преди 2 години

Верно ли че - буцо бил на распит днес или си го е измислил

83

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта има още 3 месеца максимално да дерибейства с марионетките си от служебния кабинет. После не му завиждам... Ще го бият с камъни на Дондуков.

82

Анонимен

преди 2 години

Противник съм на ИТН, но по-добре ИТН, отколкото ГЕРБ. Добър вариант е сегашното служебно правителство, но с работещ парламент. Правителство на НДСВ от името на ИТН плюс министри от ДСБ и ГЕРБ не е добър вариант.

81

Т.Шак

преди 2 години

Мен служебният кабинет напълно ме устройва. Този на Слави не.

80

Анонимен

преди 2 години

С гн Боико рашков и гн Радев напред

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 "Слави показа ясно , че е за служебният кабинет" Факта, че с такава готовност се отказваш от законния вот, за да предадеш властта да те управляват хора, които не си избирал, зависещи от един човек, показва, че ТИ ЛИЧНО си готов психически за диктатура: в каквато се превръщаме де факто при управление на Фигуранта, без коректив от никого в държавата и със служби, които правят всичко, каквото той им нареди. А когато работите за диктатура такава ще получите.