78

ФатаМоргана

преди 2 години

Пари за бъдещите протестиращи от фондовете на ГерБ, БСП и ДПС...

77

До Анонимен 85

преди 2 години

Кърстен е на дядо си Харалан. Вариант на Харалампи.

76

Т.Шак

преди 2 години

Слави изглежда не си дава сметка, че няма как да управлява без подкрепа от останалите в парламента. Това неговото правителство просто няма да го бъде. И за чий кеф се пънахме тогава? Няма кой да го подкрепи при тази ситуация и с такова поведение. Наесен с песен.

75

Анонимен

преди 2 години

"Не си червен! Б'оклуците са разноцветни... Мразите всички, които са успели.."........................Които са успели с кое? Да ни превърнат в най-бедната членка на ЕС за последните 12 години? Благодарение на които сме най-корумпираната държава в съюза и благодарение на които сме на последно място по свобода на словото? Разбира се, че има за какво да мразя Тиквата и бандата му олиго.фре.ни и още как!

74

Анонимен

преди 2 години

До до пияница мистик Проблема е, че това кой какъв аватар има не замества съдържанието. Това, че се опитваш с такива плоски номера да омаловажиш написаното от него само показва, че нямаш нищо друго, което да кажеш. А той, че е прав, прав е. И ще става по-зле, защото такъв е дизайна на "управлението", към което се стреми кремълския Радев. Ако не знаеш какво е то - виж какво става в Куба, самата Русия и още мноооого места със същия тип управление.

73

мая общата

преди 2 години

протести ше има само ако протестните партии не намажат . ония дето системата ги убива са в готовност .

72

Анонимен

преди 2 години

какъв Слави - Чалгаров

71

Анонимен

преди 2 години

Слави показа ясно , че е за служебният кабинет - колкото и да ги е яд герберите няма да видят повече власт - герб отича в небитието като - ндсвМая манолова каза , че ще предложи служебният кабинет за постоянен ако - слави не я испревари след като не сабере подкрепа

70

пияница мистик

преди 2 години

До Факт ===Всъщност единствения факт е, че само МНОГО, АМА МНОГО ПPOСТ човек от 80-те процентните може да си помисли, че политик от 20 години, може да държи кеш от копюри евро по 500, дето се изкупуват по 1,70 в Change бюрата и кюлчета злато в отключено чекмедже, когато касата му е на 2 метра до вратата на спалнята. Политиците не са толкова глупави, колкото вие, глупавите ги смятате. Иначе вие щяхте да сте на тяхното място :))) Парите са им в офшорки (като на Славуцата) и швейцарски банки (Гоце)

69

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно след три месеца пак да има избори, на които много от гласовете за ИТН ще се върнат обратно към БСП и Изправи се! Мутри вън!, като партии, които реално са против модела Борисов. ДСБ (Демократична България) е особен случай - това е Иван Костов под ново име, а хората отхвърлиха СДС още през 2001 година, като ДСБ е отцепила се част от СДС. Много хора още не са осъзнали, че гласувайки за Демократична България, те гласуват за ДСБ на Иван Костов и за СДС.

68

Анонимен

преди 2 години

Според радевистко-чалгарските *** до вчера ИТН "чегърташе" ГЕРБ, но от вчера се забелязва интересна промяна в поведението им: след като осъзнаха, че Радев и ДС са ги изиграли брутално, като са им бутнали червения проект ИТН само за да го използват за да свалят ГЕРБ, сега същите тези тролчета започнаха да лъжат как ИТН била "проект на ГЕРБ": противно на всякаква логика и доказателства.Наблюдаваме типичното БЯГАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ на хора, които се мислят за много умни, но са ги ИЗИГРАЛИ ОТНОВО.

67

Анонимен

преди 2 години

Кой го нарече Харалан? Кви са тия родители?

66

anonymous

преди 2 години

До до 69 Както и другата още по-голяма част мрази чалга културата и нейното олицетворение Славунеца-никаквеца.

65

до 74

преди 2 години

Не си червен! Б'оклуците са разноцветни... Мразите всички, които са успели..

64

до пияница мистик

преди 2 години

"Виж сега, *** си купи 3 бутилки олио,"..................................Виж сега, мойто момче. Няма да си губя времето да чета глупостите на човек с бутлка ракия за аватар, смърдящ на джибри рано сутрин. Вземи изтрезней, вържи си гащите да не падат и тогава раздавай акъл. Хайде, бъди послушно дете.

63

Анонимен

преди 2 години

Харалан!Бойко обилно го нахаралани последните години и го превърна в гербав трабадур!Никиту Василев ли е мечтата на протеста!!?

62

Анонимен

преди 2 години

ИТН направиха политическо самоубийство като връщат НДСВ във властта.

61

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Значи Слави беше супер и фърст, когато можеше да бъде ракета носител на откровени мутри и мутренски по-логи като Мая и Хаджигенов, като Бабикян и останалата протестърска помиия. Обаче, когато се оказа, че тия хубавци не са допустни до баницата, изведнъж изреваха на умряло и искат протести Нй-големата помия се изнесе на улиците след като беше размахан юмрука единствена цел власт и облаги. Е НЕМАААААААААА!

60

anonymous

преди 2 години

С протестите срещу новата чалгарска тиква трябва да започнат незабавно.Бокото бил диктатор.Той ще ни се вижда като най-голям либерал след като видим истинският стил на управление на учиндолеца.

59

пияница мистик

преди 2 години

До ахахахахаха === Виж сега, *** си купи 3 бутилки олио, за да си напълниш фритюрника (ако имаш такъв де) и гледай да си на по-голяма доза Лексотан, за да не забележиш разликата от Борисовото време и сегашното - на Фигуранта и Славуцата гея, че цената е двойна