194

Анонимен

преди 2 години

Да не симпатизираш на Русия е нормален избор. Да се пъчиш и да се военнизираш срещу Русия си е чист идиотизъм. Какво общо имаме ние с това не знам...

193

чалгар

преди 2 години

чалгата чалгата привлича простотията ако не бяха тези машини и етноса щеше да бутне едно рамо с още 20% за малко чалгичка по стадионите ,ако пропее и на руски и турси токувиж взел 80% парламент ако прибави и малко кебапчета и силикон за всяка мома с нисък статус 100% и щеше да царува поне 2 години да уреди оркестъра и балета на държавна работа

192

Кънчо

преди 2 години

Истината е че българина е тотално обезверен и ниската активност на изборите го показаха. Боко не е цвете, ама алтернативата ми се струва още по зле. За 1ви път от доста години не гласувах...просто нз за кой. Който и да избереш все е лошо.Слави оправи държавата, ковид, македонския въпрос и тръгна за астонавти да говори.Това ако е аекватно...пас и на др избори

191

Тома Биков

преди 2 години

Борисов не е диктатор, той е карикатура на диктатор! Този човек толкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва.

190

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "България ще остане в ЕС и НАТО и на който вече не му харесва мисля, че е ясно куфарите и към матушката ви" - България никой не я иска, най малко в Русия ви искат. Ще останете в ЕС и НАТО и ще продължават да ви използват за евтини слуги полигон за пушечно месо за войната с Русия. Черно море го превурнаха във военна зана, а Русия от Крим може да потопи всичките ви кораби за минути, чакайте туризъм в Черно море.

189

Анонимен

преди 2 години

Искра Федосова ще участва в маратонското бягане на Олимпиадата.

188

Анонимен

преди 2 години

Русопитеците за русия знаят само каквото им се пусне във фейса и някое друго клипче на момчета по моряшки фланелки и калашници и им става едно густо на душичката :)))

187

до 226

преди 2 години

Ама ти си мислиш, че руснаците живеят добре ли? :))))) аз като ви казвам, че нямате и идея за какво става дума в русия вие не ми вярвате :)))

186

Анонимен

преди 2 години

Аз гласувах за ДБ. На 55 съм, самопризнат "градски интелигент", живея в Младост, но по цял ден стоя на Сердика и карам колело, все още се чувствам и държа като хипар и на врата си нося закачена блутут тонколонка от която звучат латиноамерикански ритми премесени с техно. На всички протести, митинги и паради се навъртам наоколо, защото се чувствам социално ангажиран и се опитвам всяка трета дума да я казвам на английски или френски въпреки, че и българския едвам знам. Алергичен съм към руски език.

185

Новина

преди 2 години

Кака Цвета от Кърджали е станала почетен председател на МЕНСА-България

184

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурен на какво отгоре още русофилите ни се слунчат тук и ни дават наклон на оная работа дали да сме в ес или не. Ало другари, направиха ви партия уж, никой не гласува за нея. Всички партии останали са западно ориентирани. И хората си казаха какво искат. Вие на какво отгоре още се слюнчите тук? България ще остане в ЕС и НАТО и на който вече не му харесва мисля, че е ясно куфарите и към матушката ви.

183

Анонимен

преди 2 години

214 За съжаление, това младо поколение е тотално объркано и дезинформирано. Всичко, което знае е фейк, от нета и чалга, примесена с метъл. Като им пуснат някой, да ги обработи, лесно се подават, защото нямат вярната информация. При това, младите обикновено, са за промяна, в случая, към по-лошо обаче.

182

Анонимен

преди 2 години

До до 217 - А какво става с визите за САЩ след 30 години лизанe на американски ***?

181

Анонимен

преди 2 години

До до 213 "Вие русофилите сте виждали русия само на картата. Дори си нямате представа колко го мразят голяма част от хората в Русия или просто го приеамт като по-малкото зло". - Напълно споделям мнението ти, и на мен ми много жал за руснаците как страдат и се мъчат под диктатурата на омразния Путин, съжалявам ги просто, добре че сме в ЕС и НАТО и при американското партньорство живеем добре.

180

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък другия луд демони го подгониха

179

Анонимен

преди 2 години

Демонократична България, ДпС и славчо ще се прегърнат.

178

до 217

преди 2 години

Ми като не ви харесва ЕС и НАТО (макар, че не виждам как НАТО ви бърка изобщо) ей я де е матушка, куфарите и да ви няма :) там ще цъфнете и ще вържите при ***.

177

Анонимен

преди 2 години

191 Страх и предпазливост, са две различни неща. Може някой луд, да се добере до ядрените им ракети, с които плашат света и да го унищожи. Затова, с рускитедебили се внимава. Никой не ги цени.

176

насрахте ли се,

преди 2 години

мръши, ама как ще подкрепите правителство на ИТН, като ви се каза - порции няма да има.

175

Анонимен

преди 2 години

Гледам пълно с жалостен гербав рев тук... горките ред сълзи ред сополи :)