Снимка: БГНЕС

Расте преднината на "Има такъв народ" пред коалицията на ГЕРБ – СДС. Това сочат данните на ЦИК при 99,95% от обработените протоколи от избирателните комисии.

Още по темата
ИТН е получила гласовете на 24,01% от упражнилите правото си на вот българи. Коалицията ГЕРБ – СДС е получила 23,52% подкрепа.

Третото място е за БСП. "Социалистите" са получили вота на 13,40% от гласувалите. В следващия парламент влиза и „Демократична България“ с 12,63% подкрепа. 

ДПС се нареждат пети с 10,71%.  За коалицията "Изправи се! Мутри вън" са гласували 5,01% отишлите до  изборните секции. 

Извън парламента остават патриотите. Те са събрали едва 3,14% подкрепа. След тях са партия "Възраждане" и формацията на Васил Божков "Българско лято".

Коментари Напиши коментар

372

Анонимен

преди 9 месеца

Доказателство, че чалгата е враг номер едно за българското общество. НИКАКВА толерантност за чалгата не трябва да има. Всеки, който някога е проявявал безгръбначност към чалгарите с оправдания от типа на "ама то като се напиеш на купон е забавна" е виновен за сегашното положение. Чалгарите трябва да бъдат бити, мачкани, унижавани, навряти в ъгъл във всеки един момент. Саботаж на чалготеките и геноцид на чалгата!

371

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно как Слави се свързва с ДПС след като точно Борисов 3 дни преди изборите ходи лично да целува краката на Ердоган и да проси гласове. И това е го е казала една жена, а го видя цяла България и цяла Европа.

370

ЕЛИ

преди 9 месеца

ДО ХЪШНАРОДА Е ЗАШЕМАТЕН,ОБЪРКАН--ПЕТ ГОДИНИ РАДЕВ ПОСТОЯННО ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ,ЗА КРАДЦИ ,ЗА БЛАТО,---ВЯРНО Е ЧЕ ХОРАТА НЕ ВИЖДАТ ДОБРОТО, А ДОБРОТО Е ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ПЪЛНИ МАГАЗИНИ С ХРАНИ И ВСЯКАКВИ СТОКИ --НЕЩО НЕ ВИЖДАНО В БЪЛГАРИЯ