314

ЕЛИ

преди 2 години

ДО ХЪШНАРОДА Е ЗАШЕМАТЕН,ОБЪРКАН--ПЕТ ГОДИНИ РАДЕВ ПОСТОЯННО ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ,ЗА КРАДЦИ ,ЗА БЛАТО,---ВЯРНО Е ЧЕ ХОРАТА НЕ ВИЖДАТ ДОБРОТО, А ДОБРОТО Е ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ПЪЛНИ МАГАЗИНИ С ХРАНИ И ВСЯКАКВИ СТОКИ --НЕЩО НЕ ВИЖДАНО В БЪЛГАРИЯ

313

Джордж

преди 2 години

Бойко Борисов, или в затвора или в Дубай.

312

Джордж

преди 2 години

Референдум за президенска държава!Забрана на политическите партии в България!!!!

311

Анонимен

преди 2 години

Това е дежавю, вече сме го преживяли при царя. Нов месия, стари номера

310

хъш

преди 2 години

Няма чак такъв *** народ . Не може да има чак толкова ***. Боже запази поне част от България..

309

Край

преди 2 години

Що бе не ви ли харесва Слави. Ми той човека нищо не ви е обещавал. Има да се доказва на Борисов - че и той може да ви мине с 200. Е мина ви.

308

Нямаш левче за WC?!

преди 2 години

Не си да разсъждаваш за Избори!

307

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТАко патриотите не се обедините с някоя голяма партия и вие ще изпаднете на изборите!

306

Анонимен

преди 2 години

Хора , мамят ви, изтощават партиите с това увъртане и ново гласуване ! Гарантирам ви , че само БСП са реалната опозиция и може би Възраждане,ОП, това е игра на изтощение на пробългарските партии и на неудобните партии! Патриотичните партии , също трябва да се обединят с някоя голяма партия, ако не искат да изпаднат от парламента! Мамят ви! Ще правят избори, докато останат само ГЕРБ, ИТН, ДПС !

305

бай санди

преди 2 години

Писна ми на сайдераа . *** гаврата с народа .

304

АТАКИСТ

преди 2 години

Нещата отиват към нови избори. Хората виждат как ГЕРБ и ИТН ги разиграват само на избори и вече ще гласуват за Атака на следващите избори, които ще бъдат наесен. АТАКА ПОБЕДА!

303

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 376Най-бедна, най-корумпирана, мутра от СИК ни беше 11 години премиер, сега кандидат мутрата Слави, дето всеки знае че не струва, се цани за държавник.... хахаха :)) Нема оправия на територията :)

302

майнатайм

преди 2 години

На следващите избори ще видят какъв народ имаИ тия да вървят намайната си. Не щем от същото . Шут за на учиндолсккя с мухлясалите си министри.

301

анонимен

преди 2 години

Крайно наложително, в името на демокрацията е да се поиска по съдебен път преброяване на хартиените отрязъци от машините и повторно преброяване на хартиените бюлетини на вота проведен в чужбина!

300

Анонимен

преди 2 години

Оставете Радев да управлява, докато се поуспокои обстановката!

299

До 370

преди 2 години

Резултатите ги нагласяха Цвинокио и Бай-***, но вече мутрите не са на дневен ред. Сегашните са достойни хора и организирана перфектни избори. А тези които са неграмотни(електората на Бай-***) не гласуваха.

298

Анонимен

преди 2 години

Радев си отмъсти, само дето нема победител, хората не виждат "спасител" в Славчо :))

297

анонимен

преди 2 години

Пълен провал на Радевата ЦИК! Даже и променените от софтуера данни не можаха да нагодят и да обявят пълна победа на мутрите! Ами само 50 стотни, това победа ли е за хората на ВИС 2, Мултигруб и т.н.

296

Професионалист

преди 2 години

Ако сега не се състави правителство, на следващите избори ще гласуват 20% и резултатите ще бъдат катастрофални за България. Затова Слави срещни се с лидерите на партии и се разберете.Всичко това е за благото на българския народ.

295

"Евала" на

преди 2 години

Ден и половина им трябваше да нагласят 1% от протоколите, за да получат искания резултат!!! Тук прозира голяма измама! Изобщо не вярвам на резултатите! Нагласени са!