34

Анонимен

преди 2 години

Сбогом Тикво.

33

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се, че резултатите са реални и по специално за ИТН и ГЕРБ.

32

Анонимен

преди 2 години

Да бе! Всички партии надолу, само ИТН и ДБ нагоре. За ИТН ясно и пак не се получи. За ДБ явен опит да разкарат кака К, но и там не се получи. Вижте процента на изменение спрямо предишните избори. Такъв резултат е невъзможен без нагласяне.

31

Петко

преди 2 години

До БългаринНе съм вярвал, че ще го кажа, но и на мен. Не ме разбирайте грешно, не харесвам ГЕРБ, но тия популистки муцуни са още по-зле. Това не е промяна, това не е разбиване на статуквото, а ново авторитарно и още по-егоцентрично и самовлюбено статукво. Пази Боже от такива "спасители".

30

Анонимен

преди 2 години

Хе, имали са достатъчно време досега, да ровят в машините. Машала.

29

Обективен

преди 2 години

Баси колко са смешни, дося банкянския се надуваше, че бие, като от 2009 досега един милион гласове е загубил, а сега учиндолския клоун ще се пъчи как е изгонил Боко с анцузите от Лондон и едвам едвам 15 хиляди души. Смешни сте всички! Народа ви даде червен картон - вече не вървят номера тип царя 2001, волен 2005, бойко 2009 и прочее!!!

28

реалнафантазия

преди 2 години

Станислав е единственият политик в историята победил Бойко на избори за Парламент. Това е болезнената истина. Резултата е 1:1 между силните, големите и високите... :)

27

Анонимен

преди 2 години

Сричащият депутат от Симитли влиза в НС, колко ли е платил баща му?

26

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхме всички гласували за БСП и ГЕРБ нямаше да я има тая трагедия. Коалицията БСП и ГЕРБ е реална.

25

магистралка

преди 2 години

Нахаканата мутра от 04.04 вече не съществува. Сега риве как щели да го убиват в Главната дирекция на полицията. Верно бил голям страхливец тоя.

24

Българин

преди 2 години

На мене вече Бойчето ми липсва, тез са още по-гнусни.

23

Анонимен

преди 2 години

Българите гласуват за мутри и за чалгаджии, а после ревът, че били зле.

22

Анонимен

преди 2 години

Мястото на Лойко е в панделата и колкото по-скоро му се потърси сметка за милиардните кражби и престъпления със служебно положение, толкова по-добре. Да се тръгне от него и надолу по веригата и всички навързани черва да бъдат хвърлени в централния на строг тъмничен без право на замяна и всеки ден да ги въртят с 200, така както те пращаха други на същата съдба!!!

21

Лекар

преди 2 години

36, ще ни се да е в историята, но няма да е. Същото като с Орешарски, глупост след глупост и следващите 8 години, Бойко

20

След като

преди 2 години

"така наречените партии на протеста" злобно изчегъртаха ГЕРБ, гласувайки по нощите задължително машинно гласуване вече в България ще бъде много по-спокойно и този който си е закупил машинките и карточките ще си слага правителствата, които са му нужни. Тези правителства може да са дори добри за напредъка на България, но най-вече ще се елеминира фактора на изненада и ламтежа за порции и извиване на ръце по пътя на европейското бъдеще на тази държава.

19

Мъци

преди 2 години

Радвайте се че Слави печели, като ви увеличат заплатките ще пеете друга песен, той точно за бачкатори като вас се бори

18

Анонимен

преди 2 години

Вазрождане, по-скоро ти че копаш урановите мини, отколкото ние ще ходим при Путин

17

Антигробер

преди 2 години

Те гласувалите за учиндолеца вече съжаляват, спрете да им примомняте, ще вземат да скочат от някой мост

16

Анонимен

преди 2 години

Скатажията с падналата ограда. Шкембе войвода Русенския македонец и оня с аптеките и бензиностанциите Неволята когато пишех че тези които бяха гласували за тях ги псуват нямаше кой да чете. Ако бяха се поинтересували какво е мненито за подкрепата на оня с филията с мас щяха да го свалят от власт и сега щяха да са в парламента. Но когато сивото вещектво им е отзад под кръста така се получава. Те си мислеха че в края на мандата като вдигнат пенсиите старците ще гласуват за тях. Не няма да гласуват

15

Анонимен

преди 2 години

Накратко казано простотията и чалгата взеха превес в България!