302

Анонимен

преди 2 години

До 319Брей немския ти робовладеллец ти е дал ЦЯЛ един ден хоум офис. Колко часа трябваше да му целуваш зaдниkа за тази привилегия?

301

На

преди 2 години

пазара чух,че итн и мутрите ще правят СЪЮЗ,даже повече между тях щяло да има и брачен съюз,под венчилото заставали Слави и Татяна,кумове-сем. Радеви,ритуала ще извърши поп Дионисий,говори се и за наследници но доктора казал че няма са стане,и двамата били ялови,а червен Колю каза че и партиите им били такива,демек нищо да не чакаме от тях.

300

Анонимен

преди 2 години

320 Нито една държава, не може да просперира с чалгари и деца на комунисти, зад които наднича полуидиотът Слави, който е в политиката, преди Борисов.

299

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 313 "Народен съд? И кой е народа? 1/3 гербаджии или 1/3 славунци?" Тук има фундаментално объркване. Не се казва "Народен съд" защото наистина народа съди, а защото комунистите използват народа като извинение за зверствата си. Един вид, "в името на народа" мачкат ... народа.

298

Анонимен

преди 2 години

Много отдавна не бях гласувал, но вчера специално ходих да пусна против масовата чалгаризация и жалките опити за внушения от служебната диктатура. Решението ми се оказа с поразителен ефект, много съм доволен от себе си.

297

Анонимен

преди 2 години

До 317Абе и ти си се размечтал в някакви дълбоки делюзии, че децата ти имат нормална среда. Въобще не ми биеш на психически стабилен. Най вероятно и затова се чувстваш толкова у дома си там. А България все още е една от най белите страни в Европа и това е факт.

296

Анонимен

преди 2 години

Слави чалгаря, пак втори. "Днес е хубав ден за демокрацията, и тези думи изплагиатства вчера полуграмотния чалгар учиндолски.

295

Резултати

преди 2 години

След 12 г "управление" най - бедни,най - малък живот,най - нещастни....Това ли искаме. Тиквата не става за нищо...само бай Ставри ще го оправи.

294

Анонимен

преди 2 години

До До 307/316 "Не ги открехвай защото ще се пукнат от злоба. Виж как бързо ти маркираха минуси. Поздрави и на теб , и на всички българи в Германия избягали от хунтата доказали себе си и всеки ден доказващи се." :)))) Живи здрави. Приятен и успешен ден! Аз днес съм хоум офис, тъй че ще се позабавлявам малко тук :))))

293

Анонимен

преди 2 години

До 305 Уау, твоите познати от коя боя са? Българите не държат децата си в такива училища, освен ако не са от вида горски плод!

292

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 "Тия в чужбина нали разбират, че колкото и да си беден в България си си у дома и децата ти учат с българчета." Хахахахаха. Комплексиран *** си фантазира, че има родина, защото "децата му учат с българчета". Същите българчета, които утре ще ги крадат и ги грабят. А западняците са КЛАСИ над ***, та е още по-забавно да се чете за "изпадняци". Всяка сутрин децата ми отват на училище със съседските деца. С раници по-голями от тях. Помагат си и се учат да са НОРМАЛНИ.

291

До 307

преди 2 години

Не ги открехвай защото ще се пукнат от злоба. Виж как бързо ти маркираха минуси. Поздрави и на теб , и на всички българи в Германия избягали от хунтата доказали себе си и всеки ден доказващи се.

290

Анонимен

преди 2 години

До 309Тези деца са обречени никога да не се впишат никъде

289

Анонимен

преди 2 години

Докато няма мнозинство ще има избори в тази държава.

288

Анонимен

преди 2 години

Народен съд? И кой е народа? 1/3 гербаджии или 1/3 славунци? И кое прави едната група повече от другата група? А останалата 1/3 те какво са? Не са част от народа, така ли? Ех чалгари, чалгари, винаги ви е била трудна науката, а математиката направо непосилна. Един безплатен урок за 3ти клас по математика:1/3 е равна на 1/3! От което следва, че не можете да говорите от името на цялото, защото сте само частица от него, при това равна по брой на онази частица, която искате да унищожавате.

287

ДОЛУ ТУЛУПА

преди 2 години

ДОЛУ ТОЛУПА

286

Анонимен

преди 2 години

До 306Стига си си измислял глупости

285

Анонимен

преди 2 години

ТУКА ПАК СЕ ЛЪЖЕСЛАВИ ТРИФОНОВ ПЕЧЕЛИГРОБ ЗА БЪЛГАРИЯ НА БОРИСОВ , ГУБИ

284

Анонимен

преди 2 години

Тук дори не споменавам, че уж българчетата пишат и говорят по-добре на английски, отколкото на български, ама това е друга тема. А съвсем отделен въпрос е, че родителите яко подготвят децата си за емигриране още от прогимназията. Затова им дават и небългарски имена, да не му е трудно на детето с вписването в новата среда.

283

пенсионер

преди 2 години

Ако Азис направи партия много от гласовете на Славуца ще отидат при него!!!