262

Анонимен

преди 2 години

Сидеров обяснява резила си-0,47 процента с това че българина се е бил деформирал.Казва го телевизията.

261

Анонимен

преди 2 години

Отново няма да има правителство

260

Анонимен

преди 2 години

277 ГЕРБ управляваха дълго и червената гмеж остана на сухо, това е единственият им недостатък. Освен това, пандемията донесе икономическа криза и депресия, хората искат това да спре, да има промяна. Но се обръщат към най-неподходящите, да я направят, манипулаторите и простацитеот руския проект"Слави"/ИТН,все дечица на комунисти. Начинът, по който се забавляваха и обиждат ГЕРБ, вечерта след изборите, е показателен.

259

О..йе

преди 2 години

Толкоз

258

До 261

преди 2 години

Далеч си, друже. За герб електората гарантирам, че са платени роми, заблудени псевдоинтелигенция и пенсионери. От кои си ти? Ти си отговори. Не гласувам за нито една от посочените партии от теб. Това, което аз знам, ти не си го сънувал още. След няколко локдауна, загуба на работата и доходите си, криза и глад, ще започнеш да разбираш малко и да се осъзнаваш защо те работи идеята за месианството...Сполай ти.

257

Анонимен

преди 2 години

Хехе, те почти са равни, бе :)) А дузпи ще има ли?

256

Анонимен

преди 2 години

Наесен отново парламентарни избори. Докато му дойде акъла на просстото народонаселение.

255

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 279 "дето му е супер в немско и ни мрази, Стой си там и не се връщай! Аз обаче не те мразя. Това е силно чувство, което не мога да изпитвам към незначителни хора." Лъжеш. Мразиш го, затова го съветваш да си стои там, че даже и му отговаряш. Ако ти беше все едно нямаше да му обръщаш внимание. Аз например също съм в немско. Не ви мразя, презирам ви. Когато стъпя на летището в България все едно стъпвам сред местните в Тунис или Тайланд: местни абборигени.

254

Капиталист

преди 2 години

По-добре Слави отколкото комунистите от ГЕРБ.

253

Анонимен

преди 2 години

Как така уж машините се пипали от ай тита според Борисов,а той спечели пак а?!Нали уж деветосептемврийци ги правят изборите и хвърлят хора да ги ядат прасетата?!А?!Как пак ГЕРБ печели?!Ей голям лъжец тоя ей!

252

ди Хаха

преди 2 години

Еми гледайте сега как новата коалиция ако изобщо направи правителство ще ви дава по 3хил лева заплати.

251

Хахахаха

преди 2 години

Довиждане Българио, заминавам за София! Сега София ще търпи избора на провинцията!

250

Анонимен

преди 2 години

До 276 дето му е супер в немско и ни мрази, Стой си там и не се връщай! Със сигурност обичаш турските *** с немски паспорт, щом толкова ни мразиш. Аз обаче не те мразя. Това е силно чувство, което не мога да изпитвам към незначителни хора.

249

Анонимен

преди 2 години

Успелите българи, мениджърите с престижни професии на запад ще дадат малка преднина на Слави. Впрочем това няма никакво значение дали Слави или ГЕРБ ще бъдат с 0.5 разлика дали единия или другия. Въпроса е защо в България толкова много хора гласуваха за шоумена.

248

Анонимен

преди 2 години

275 Че то, майските бръмбари на Слави, заедно с него, освен полуграмотни, са и безочливо нахални. На Славчо чалгаря, му подариха дипломата за "вишу", едва когато стана известен с шоуто.

247

обичах те дотук

преди 2 години

Нека изчеГЕРБването продължи с пълна сила!

246

Анонимен

преди 2 години

275 Че то, майските бръмбари на Слави, заедно с него, освен полуграмотни, са и безочливо нахални.

245

Анонимен

преди 2 години

Надявам се да няма пак правителство с този цирк. За всички гербери тук инфо, разследването срещу ББ в Барселона за пране на пари и корупция продължава....Не че ще видите нещо по темата по която и да е телевизия у нас. Жената от Барселона е в Дубай и детето е там. Гласувате за престъпник. Честито...

244

Анонимен

преди 2 години

Бойкоказа,чеизборите са Венецуелски,обаче пакспечели!Каква е тая работа сега?

243

Анонимен

преди 2 години

Йо, с този задръстен НАРОД български така трябва:да ги изхвърлят от работа, да няма с какво да си нахранят децата, да ги набият на протести, каквито със сигурност ще има през зимата и да ги питам ИМА ЛИ ТАКЪВ НАРОД?! Бързо ще си опаковат багажа за западен живот и после ще ми плю-ят в супата, защото аз съм им виновна, че са ПРОС+ТИ!