322

...

преди 2 години

Епа и славито няма да е кой знае какво, *** да видим! Че то герб досега така ни оправиха, че то някой 70 годишни *** с по 50г стаж в Амстердам, не са виждали и сънували, даже, толкоз много оправяне по време на цялата си трудова кариера!

321

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че още има курс по офис пакет, ама щом си ходил - вярвам ти.

320

Анонимен

преди 2 години

Бялата Златка минава в нелегалност.Не си е плащал тока и наема на Славейков.Закрива алфа тв.Ще лепи позиви и нелегални антиевропейски листовки...Аки някой го финансира,де...до 331

319

Анонимен

преди 2 години

До 341Ами ако курсът е бил работа с офис пакет и основна компютърна грамотност, нормално е да са такива имената.

318

Анонимен

преди 2 години

Има един определен тип българи, дето много обичат да обясняват как мигрантите чистели тоалетни. Че има чистещи тоалетни - има и са роми. Та, това ме кара да се чудя какви познати имат въпросните българи, че за тях Чужденеция опира само до миене на вецета. Сигурно общуват главно с роми.

317

Анонимен

преди 2 години

До 340Малии, ти като ***. А щом хората във Великобритания и сащ са ти се видели 'супер свестни' значи няма какво повече да се коментира :DD

316

Анонимен

преди 2 години

Каква боя те гони бе, мой човек. Ти къде живееш въобще. Наскоро фирмата ме записа на ИТ курс, направо луд станах. Сезер, Идрие, Осман, некви такива имена. Курсът е онлайн, та тези хора надали са в София сега, ама нали се сещаш къде ще отидат, ако искат да бачкат в ИТ. А я *** някъде извън Околовръстното, да видиш какъв купон е. Отделно колко уж българчета си слушат на телефоните разни маанета и Фики им е идол.

315

Анонимен

преди 2 години

до 340 "Бил съм в много повече държави и съм имал контакт с хора от много повече националности (и в личен и в професионалнен аспект) отколкото ти може и да си мечтаеш и затова знам, че глупостите и лъжите ги разпространяваш точно ТИ. Били супер свестни. Само лъжете наивните млади с празни приказки от 1001 нощ." Живял съм по над година (в някои доста повече) в следните държави: САЩ, Великобритания, Швеция, Германия, Австрия и Швейцария. За по-кратки периоди във Франция, Норвегия и Холандия. :))

314

Анонимен

преди 2 години

До 330Бил съм в много повече държави и съм имал контакт с хора от много повече националности (и в личен и в професионалнен аспект) отколкото ти може и да си мечтаеш и затова знам, че глупостите и лъжите ги разпространяваш точно ТИ. Били супер свестни. Само лъжете наивните млади с празни приказки от 1001 нощ.

313

Анонимен

преди 2 години

312 Само това? Като си бягал от училище, не си учил и не говориш езици, както си признава Слави чалгаря, това и само, можеш да измислиш. Само четулупът е Слави. Трудно се движи, недовижда, накуцва, докато Борисов е в много добра кондиция.

312

Анонимен

преди 2 години

Айде греб умре, мангизите за тролчетата свършиха!

311

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 329 Хахахахаха. *** си мисли, че има две групи хора на Запад: графове и чистачи на тоалетни. :))))) Пълния набор от неграмотност на показ. Впрочем, знаеш ли кое е ПО-УНИЗИТЕЛНО: да си бял и да си имал всички условия на запада (както е в България) ... и да миеш тоалетни. А децата на Запад се учат да се СКЪСВАТ ОТ РАБОТА, за да успеят. Затова лятната вакация в Германия е 6 седмици, а не 3 месеца. Защото не живеят в безвремие. И имат една камара неща да прочетат за това време. :)))

310

Анонимен

преди 2 години

328 То пък едни спецове, като слушам ужасния английски на Кирил Петков, се питам, в Харвард ли е учил 2 години, или в Мало Конаре.

309

Анонимен

преди 2 години

Айде греб умре, мангизите за тролчетата свършиха!

308

Анонимен

преди 2 години

312 Само това? Като си бягал от училище, не си учил и не говориш езици, както си признава Слави чалгаря, това и само, можеш да измислиш. Само че "***" е Слави. Трудно се движи, недовижда, накуцва, докато Борисов е в много добра кондиция.

307

Анонимен

преди 2 години

Мнооого хубави избори се проведоха,ако си в Гърция на море може да гласуваш,ако си в България на море не може.Некадърницииии комунисти скапани.

306

Анонимен

преди 2 години

Сега ако се спази закона, АТАКА с 0,47 трябва да напусне офиса на площад Славейков!

305

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 322 "Абе и ти си се размечтал в някакви дълбоки делюзии, че децата ти имат нормална среда." Приятел, знам, че тролиш, но това няма да ви оправи положението.В България се разпространяват всякакви измислици: къде от незнание, къде за заблуда на населението за това как е "на Запад". "На Запад" хората са суперсвестни. Само който не е живял тук си промива мозъка с глупостите, които се говорят в България. А от това по-норамална среда да се развиват децата ми няма никъде да намерят. :)))

304

Анонимен

преди 2 години

До 317 Явно отдавна не си се прибирал в катунарското си село от което си избягал, къде? В Англия? Стой си там друже, пращай децата си с черничките от Нигерия и беличките от Индия да се учи да бъде "нормално" дете. Да се учи, че е нормално да бъде чистач на белите господари, живеещи в дворци и обслужващ персонал на онези с графски титли. Ние не искаме такова нормално и много се радваме, че нашите деца не са "нормални" според твоите стандарти.

303

Анонимен

преди 2 години

УЖААС. В момента чалгаря си казва кабинета всички до един са учили в сороски университети,и са свързани със сорос. ПОМООЩ.