48

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е пътник.Хайде да видим кой ще обвинява ,все Радев му е в устата ,на крив ..............космоса му пречи .Тиквоний сбогом от нас и да пратиш много поздрави на Бай Ставри!

47

Анонимен

преди 2 години

Напротив герб нищо не загубиха,Корнелия загуби, а най-много загуби народът.да го управляват чалгари и бивши кому няги

46

Реалист

преди 2 години

Тези и двамата ги знаем, че душичките им преливат от омраза към ГЕРБ. Изобщо не е тежка загубата, защото до голяма степен се дължи на ниската избирателна активност. Да не говорим за репресиите на Рашков и гнусните внушения на служебното правителство. А и тепърва ще се проверява дали няма манипулации по машините, защото ако има, става страшно.

45

Христо Христов

преди 2 години

До 32"Има време, да си поправят грешката. След управлението на червената хунта, която завзема абсолютната власт и изчегъртва демокрацията, ГЕРБ вече няма, да са толкова толерантни с тях." - пич, ако калинките от герб не се пребоядисат отново дотогаз.

44

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък мазник откъде го намериха пак да коментира. Чак пък крах, айде холан, както са казали холандците. Хубаво е да вървиш след силните на деня но нека се знае,че и за тях идва ден последен. Тогава какво? като се пееше в песента "Аз съм с таз която е на власт" ама нищо не вечно. така че по - леко с мазнотиите. от тях се запушват кръвоносните съдове и се получава инфаркт. Смърт един вид. За пишман журналисти ***.

43

Христо Христов

преди 2 години

200 000... ми електоратът от махалите нямаше мотивация...

42

Анонимен

преди 2 години

39 Разкрития на служебното правителство няма, само обвинения без доказателства и предположения. Дори "Ройтерс" писа, че настоящите, обвиняват бившите упраяващи, в предполагаеми престъпления.

41

помнещ

преди 2 години

До 35 До " Бонго"!Това е " Странджата" Герберският ***,поддръжника на мутрата Борисов! Тоя пигмей,още ли е тук в сайта? -:((

40

Анонимен

преди 2 години

38 Тогава, кажи "Чао", на България. ГЕРБ-СДС, е единствената алтернатива, на мракобесната ДС/Рашков, престъпните червени мутри Божков/ИТН, Пеевски, Цветанов, Овчаров...на курса към Москва, който олицетворява руския човек Радев и корумпираните му съветници.

39

Не ме спами

преди 2 години

Загубата им е музика за моите уши!!

38

Bp

преди 2 години

Най_после тиквата разби и свойта партия за втори пореден път, след НДСВ, Стига е разбивал другите.

37

Анонимен

преди 2 години

да не бяха крали толкова много..

36

помнещ

преди 2 години

Мисля,че след тия разкрития на Служебното правителство.Много неща му станаха ясни на българина! Та ГЕРБ никой не ги беше "инспектирал" през последните 12 г! И си мислеха и надяваха,пак да "лапнат" властта и всичко Пак се потули? Гледах ги тия "бивши министри" на Групировката ГЕРБ тази вечер! Тези хора нямат лица бе хора! -:(

35

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

За 3 месеца ГЕРБ загубиха 200 000 гласа , на следващите избори ще паднат под 350 хил и ЧАО .

34

Анонимен

преди 2 години

34 Прав си, затова, трябва, да се сезира Европейската прокуратура/Кьовеши, за всяко престъпление, извършено от руските слуги в президентството, правителството и от отделни представители, на петата руска колона у нас- ИТН, БСП, ДБ, Радев и корумпираните му съветници.

33

Бонго Бонго

преди 2 години

Васал на САЩ ок, но затова е Радев, за да обърне курса.И съм си много добре. Нищо ново не откривам, а просто потвърждавам намеренията им.

32

до Бонго

преди 2 години

Бонгооо, много си зле мойто момче! Бг е васал на САЩ, всички, включително и Болшивиките, се кланят на краварите. Не забравяй, първите предатели бяха комунистите и агента на КГБ в Бг Луканов! Що се касае до Русия, повярвай и там ситуацията е доста крехка, Путин не е вездесъщ. Кулите в Кремъл се борят на живот и смърт, дори в Китай видимата стабилност е доста илюзорна, а, за Щатите да не говорим... началото на края!

31

Бонго Бонго

преди 2 години

Протестите от тук нататък, ще бъдат бити, затваряни, задушавани в зародиш, преследвани и измъчвани. Рошко е добър в негативните си умения. Журналистите ще бъдат ограничавани, ще има нови лицензи, без които няма да могат да интервюират, когото посочат, акредитираните ще бъдат само про руски. България е в беда, откакто Радев стъпи. Ще го разберете скоро. Не протести, а бой ще има и Русия ще извлече полза от него......

30

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Гроб , най-накрая си заслужи името - влезе в Гроба ,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

29

Анонимен

преди 2 години

23 Има време, да си поправят грешката. След управлението на червената хунта, която завзема абсолютната власт и изчегъртва демокрацията, ГЕРБ вече няма, да са толкова толерантни с тях. Ще има доста осъдени и въдворени, в местата за излежава на наказанията.