108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94На коя мафия? Дето се вихри от Дубай? Или на вътрешния министър от служебното правителство? За неговата корупция защо не се говори?

107

Анонимен

преди 2 години

До ООООХ...БСП и честност? Ти в кой свят живееш, бе? Смях в залата... А Корнелия нека си стои, да не подава оставка (както би направил всеки така катастрофално провалил се партиен лидер в цивилизована страна). Нека си стои, та съвсем да доразруши скапаната партия. Никой не го прави по-добре от нея.

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 "За срам станахме с това овчарче от Банкя пред цял свят!!!" Чегъртко, за срам пред целия свят станахте с мун..., пета година никой НИКЪДЕ нито го кани, нито иска да "говори" с Борат! Четирима президенти го отсвириха на Триморието, за което плати Боко! Комплимент за теб - очевидно интелектът ти е на нивото на пРЕЗИЛдента.

105

Таня

преди 2 години

Мира Баджева първа дружка на учиндолската мутра се загрижила за ГЕРП ?!А стига бе що пот и тонове помия изтече от вас за 10 год.цял ОФ направихте и били победители представете си?!Мошениците Баджева са временни победители и после с гръм и трясък изтичат в канала

104

Георги

преди 2 години

Ние от БСП ще рестартираме социалистическата идея,както ни е учил нашият вожд другарят Георги Димитров и неговият ученик другарят Тодор Живков.И двамата бяха с интелект,достоен за нобелова награда.До тук прочетеното бе балсам на душата на червените *** оти.След 30 годишен преход,още ни тормози червената мафия.Време е за лустрация,за да тръгне България към цивилизованият свят!

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 "Ами не, просто не успяха да си купят гласове този път." И след като Чашков "изчегърта" купения вот на индианците, ГЕРБ пак са първи! А че нямат никакво намерение да управляват чалга-юмрукчовци, е ясно от година. Ще си стоят отстръни и ще гледат как най-семплото юмруче в държавата ви води за носа право към пропастта. За когото и да сте гласували, получавате чалга-юмрукчото!

102

Боцко

преди 2 години

Мъка, мъка, мъкааааааааааааааааааааааааааа

101

Соня

преди 2 години

О, Дон Корлеоне в 11 часа щял нещо да говори или пък ще пише?!Знае ли човек ,зависи от настроението му.Абе помните ли преди години тая мутра беше влязал в болницата да си лекува очите как всяка вечер в предаването му ни занимаваха със сълзливото му хленчене ,че не се чувствал добре,какви процедури му правели на очите.*** ,жалък

100

Анонимен

преди 2 години

За съжаление или не, анализът е верен. Ще трябват още доста усилия докато България тръгне по пътя на истинската демокрация, свободен пазар и свобода на словото. Има за чегъртане доста. Въпросът е как да се накарат тези 70% дето не гласуваха да повярват, че може да се промени нещо. Защото може. Ако трябва с военна намеса, но превзетата държава ще бъде върната от алчните лапи на ГЕРБ-ерската мафия.

99

моч

преди 2 години

До 115 Анонимен НАй-много се гордеем с изборите : 1Машинно гласуване - широко разпространено в топлите страни за да улеснят гласуването на *** в джунглата.2.Манипулация на изборния процес - кабинет и институции открита , нагла и безцеремонна намеса в изборния процес.3.ОБЕВЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТ ОТ ВОТА БЕЗ ДА СЕ БРОЯТ И ПРОВЕРЯТ ОТРЯЗЪЦИТЕ ОТ МАШИНИТЕ.4.ИЗБИРАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТ ЗА ВТОРИ МАНДАТ МЕСЕЦИ ПРЕДИ ДА СА СЕ ПРОВЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ !!!!!МНОГО СМЕ ГОРДИ С ВСИЧКО ТОВА !!!!!

98

Бай Иван

преди 2 години

Аз като антивен борец срещу комунизма ще продължа борбата си срещу комунизма и през следващите 45 години до пълната победа над комунизма и победата на ГЕРБ и лично на нашия пръв вожд учител и месия над комунизма. Казвам се Бай Иван.

97

моч

преди 2 години

ша зема да избухна от злобеене или да са самоизеда и да са дам на прасетата

96

моч

преди 2 години

До 115 Анонимен.....мдаааа голям срам !!! За сметка на това изключително много сме горди с президент фигурант и откровен антиевропеец , със служебен кабинет тип хунта от бананова република , силови структури и служби оглавение от пещерни комунисти и побеснели болшевишки копои , мутрите на мая-борещи се е олигарси и мафия , чалгаро-фашизоиди - ревностни пазители на демокрацията и свободата .....и т.н. и т.н.Как да не се гордеем с тази плеада от кари_катури и оксим_орони ?!

95

аз

преди 2 години

Явно акциите в последните дни (срещу купеният вот) са дали резултат. ПП ГРОБ не успяха

94

Бай Иван

преди 2 години

Комунистите отново не успяха да " изчегъртат" Борисов,месията на България! Голямата грешка на Бойко бе,че за десет години не лустрира червените бандити.Разочарован съм,че 30 години след падането на социализма,отново трябва да се борим срещу комунистите! Всеки народ сам си определя съдбата за съжаление!

93

Анонимен

преди 2 години

Ами не, просто не успяха да си купят гласове този път. Те и преди не са имали особено много. Тиквата е един от последните мошенници от прехода. Не знам, как все още има хора, които вярват в политиката, еле пък в неговата. За срам станахме с това овчарче от Банкя пред цял свят!!!

92

Анонимен

преди 2 години

На Италия също. Преди биха Испания на финал в редовното време, а сега с дузпи.

91

Анонимен

преди 2 години

Въпреки репресиите, арестите и тормоза над симпатизанти и членове на Герб и машините с неизвестна програма....Герб е победител.

90

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда крушовишката *** да мисли. Досега Броят на червените гласове намаля с 4%, а при включване на гласовете от чужбина може да се спре на 12,5-12%. Нинова, ВЪН!ТЕЗИ С ГЪДУЛКИТЕ И СЦЕНАРИСТИТЕ КАТО ТОШКО АФРИКАНСКИ НИ СТИГАТ ! Ние сме като бай *** - не преминаваме директно от едно управление към друго, а непременно държим да преминем през междинни етапи, с които губим доверие и се убеждаваме, че гайдар майка не храни...

89

АнонимеН

преди 2 години

ЗАГУБАТА НА ГЕРБ Е ОГРОМНА! ОЩЕ 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПО-МАЛКО!