53

до 63

преди 2 години

ми връщай се тук или ходи на места, където не трябва да обясняваш нищо на децата си, щом ти е сложно да говориш с тях.

52

нещо не е ясно

преди 2 години

какво сте се заяли с обратнитетолкова ли ви е страх от тях да не станете и вие такиваоставете хората на мира всеки има място под слънцетокомплексарски *** сте и това си е

51

До 48

преди 2 години

Ако искаш и за 100 потребявай, ама масово хората спряха да ползват Жилет. Скандалът беше преди 2-3 години. Е края на годината бяха назад с 8 милиарда! Рекламата им беше отвратителна! След втора поредна година на финансови проблеми в Австралия дори се няложи да пускат "маскулин" реклама, защото бяха тотална шета. Те нека да са най-доброто, но не уважават клиентите си! Ако изгледаш скапаната реклама ще схванеш какво казвам, ноже би! Гет уок, го броук, не съм го измислил аз. Неизменен закон стана!

50

циник

преди 2 години

Живея във Виена, тук пешеходните пътеки са с цветовете на дъгата, в метрото дръжките са в цветовете на дъгата, светофарите за пешеходците са с еднакви полове хванати за ръка!!! Не ме питайте, как обяснявам на децата си, като ме питат за тези неща!!!

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "Герман Стерлингов - руски милионер който произвежда най-добрия хляб в Русия и биопродукти, и живее скромно със семейството си според руските православни традиции, беше сложил надписи на магазините си, че не продава на гейове." Значи клиентелата му е била от комплексари от средните векове. Нищо необичайно за дупката наречена Русия.

48

Анонимен

преди 2 години

Герман Стерлингов - руски милионер който произвежда най-добрия хляб в Русия и биопродукти, и живее скромно със семейството си според руските православни традиции, беше сложил надписи на магазините си, че не продава на гейове.

47

Гаро

преди 2 години

Аман от тия бе, няма ли начин да бъдат озаптени!? Те не са виновни, че Природата така е решила с тях, но моля без тия демонстрации и искания. Морала както се вижда го нямате за нищо. Не разбрахте ли че нормалните хора не ви желаят!

46

Кунтьо

преди 2 години

Такъв клип може да породи скандал само в държава-*** от третия свят като Русия с месечна заплата от 250лв и жизнен стандарт на изток от Москва по-нисък от този в Афганистан. В цивилизованата част на света никой нямаше да обърне внимание

45

...

преди 2 години

много са се нахъсали нещо руските ***. Дадаоха ли новата заплата?

44

А в Чалгария:

преди 2 години

Трифонов пред "Монд": Твърдо трябва да се отговори на ексцесиите на Орбан срещу ЛГБТИ

43

Демократ

преди 2 години

В цивилизованите западни демократични капиталистически страни като Англия вече няма мъжки и женски тоалетни в училищата, децата момчета и момичета си облекчават природните нужди един до друг и децата са ***, нямат предразсъдъци като разделение на половете, само в изостанала варварска Русия още децата се делят на момчета и момичета.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "не знам как е било някога в ГУЛАГ, но днес в САЩ застрелват тези които протестират срещу системата." Троленето ти не ми е интересно. У лЕво.

41

Анонимен

преди 2 години

"ГУЛАГ са вкарвали всеки, който не е допадал на им комунистически богове, включително хомосексуалисти" - не знам как е било някога в ГУЛАГ, но днес в САЩ застрелват тези които протестират срещу системата.

40

вокруг одни юдеи

преди 2 години

Грантаджиите от тая компания да изгледат едно видео, преди да са го изтрили за пореден път от тубата - много е полезно за родители-либерали. Гей хорът на Сан Франсиско пее как ще обърне децата ни, колкото и да ги пазим. Заглавието е буквално "We'll convert your children". Изгледайте го, а ако глобалните цензори пак са го свалили го търсете в bitchute

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Жилет загубиха милиарди, защото назидаваха клиентите си! .. Аз .. " Умирам от смях като чета как някакъв маргинал и несретник се пише голямото добро утро. Аз потребявам за десет като теб неща на Жилет - защото са най-добрите :)))))) Ти ако искаш се бръсни с брадвата на село :)))))

38

Анонимен

преди 2 години

Този сигнал за толерантност. ахахаха Избихте рибата. Много ясно е, ще ше дадат назад. Сигурно за 3 дни продажбите им са паднали наполовина! Такива политиечски реклами обокновено водят до фалит! Трябва да си голям ***, за да не го знаеш. Жилет загубиха милиарди, защото назидаваха клиентите си! Аз вечр не ги ползвам и никога повече бяма данси купя нищо от тях!

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "Пращали са всички престъпници" "Престъпник" е бил всеки, който не се е харесвал на комунистическите богове по каквато и да било причина, а престъпленията са си ги измисляли между две бутилки водка Берия и Мооолотов. Точно както в днешно време го прави Кървавото джудже! Запада е еволюирал, деген-тите от Лубянка са си същите (буквално).

36

Анонимен

преди 2 години

"ГУЛАГ са вкарвали всеки, който не е допадал на им комунистически богове, включително хомосексуалисти". Пращали са всички престъпници, и от хомосексуалистите е имало престъпбици както от всяка група има престъпници. А на запад тогава всички хомосексуалисти са се считали за престъпници и са ги вкарвали в затвора за хомосексуализъм.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - При комунизма родителите не си колеха децата от безизходица и отчаяние.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "В ГУЛАГ са пращали политически затворници, не хомосексуалисти." Горкия, в ГУЛАГ са вкарвали всеки, който не е допадал на иддиотите им комунистически богове, включително хомосексуалисти. Оттогава датират и практиките по руските наказатели колонии, които и до днес са широко разпространени.