93

Протестиращ

преди 2 години

Да питаме партията Демократична България и Мутри вън кога и у нас ?

92

Реалист

преди 2 години

Ами фирмата за "био" храни цели аудиторията си - пендери, лесбийки, *** и подобни...

91

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

Някой забеляза ли това от статията:"ВкусВилл планира да излезе на американската борса." Ето къде е Ключа От Бараката. Добре премерен търговски трик. И безплатна реклама от мас медиите. Има реклами по либералните телевизи по света където целувки с вкарване на език по най гледаното време са равнопоставени между мъже с мъже, жени с жени и мъже с жени. Което прави хетеро целувките 1/3 на екрана. Как да не се възползват търговците от тенденциите? Осбено ако се предизвика скандал в таргетирания клиент

90

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно! Бог е дълготърпелив, всичко с времето си! А, Природата е само един от инструментите в ръцете на Бога! Наример - Содом и Гомора....

89

Мнение

преди 2 години

Природата е създала женски и мъжки индивиди, които да имат наследници!Въпрос към подкрепящите джендъризма и толерастията! Покажете ми една двойка еднополови животни, дето предпочитат да са заедно, загърбвайки пътя на природата?????Разбира се, че голяма част от т.нар. *** хора не са виновни, че са се родили по този начин, НО както и много други заболявания, така и привличането от същия пол тряба да бъдат лекувани, а не да се завират в лицата на подрастващите!!!

88

Анонимен

преди 2 години

Махнаха го това извращение на следващия ден!

87

Асан

преди 2 години

Пращай ги у Сибир при пидала Навални :)))

86

Анонимен

преди 2 години

Класически пример за .. мениджмънт. По всяка вероятност са наели някой чужденец за рекламен гуро, той пък не е и очаквал обществената реакция, а за тяхното общество тя е най-логичното нещо

85

ЕСТРАДИОЛ

преди 2 години

И ЖЕНСКИ ХОРМОНИ ВЪВ ВЕГАНСКИТЕ ПОВРЪТНИ: и затова на Запад всички вегани бели са обратни!

84

Чиста храна за

преди 2 години

Ха-ха-ха! Био храни,нормални храни за........,за девианти? Може пък чистата храна да ги свърне към нормалните.......

83

От такива

преди 2 години

До Анонимен В Русия наистина има много сексуални девианти останали като наследство от болшевишката суксуална вакханалия от 1917г. до 1927г. Почти всичките са хазари или хибриди от хазари. Цялата им гнусна *** общоност е точно от такива.

82

Анонимен

преди 2 години

Че това за Русия не е ново. Явно са забравили Тату...

81

Анонимен

преди 2 години

Руските жени раждат най-много 9 месеца след почивка в турските курорти. Затова Путин построи огромна джамия.

80

пп

преди 2 години

До 85 СловянинНе те знам какъв словянин си, но хал хабер си нямаш от положението в Русия. Тотална заблуда. Но освен , че заблуждаваш себе си, заблуждаваш и другите. Това вече е лошо.

79

И 3 P

преди 2 години

0 Д И

78

Анонимен

преди 2 години

Бляк! Бляк! Бляк!

77

Анонимен

преди 2 години

В Русия има много повече наоборотни отколкото в другите държави.Мъжете в Русия са масово хоммо.

76

Некъф

преди 2 години

Колкото и да не ги харесвам рашките май ще се бяга към Русия!

75

Анонимен

преди 2 години

Рускините и полякините са доста равратни, ходят по света и се връщат с някой мюсюлманин или афро да обогатява нацията. Българките пък налитат на тypци. И само някаква гий пропаганда от реклами, от филми, от музика, даже и прайдове. Ще каже някой че гейовете са най-важната ттема за човечеството.

74

Анонимен

преди 2 години

почвам вече да се чудя, кое е по-лошо - исляма или педера*ина и педoфилия. Остана ли една нормалка държава, де изродията не е пуснала корени?