13

До ИТАР

преди 2 години

ТААС -СNN събщиха ли за аварията в САЩ през 1977 на АЕЦа с реактор те на Уенхауз(или как се пишеш правилно) и отогова в САЩ тези реактори не се използва в САЩ,а само в третите страни...

12

ами

преди 2 години

И *** изпусна коня в ряката

11

София

преди 2 години

До 3, аз го прочетох и се радвам, че руското общество застава зад традиционните, нормални ценности като съюз между мъж и жена, семейство, продължение на рода и т.н. Всякакви други глупости са излишни, неестествени и жалка пропаганда от сбирщина жадни за внимание лица. Съжалявам, че го казвам, но това е истината.

10

Анонимен

преди 2 години

Някои някъде изобщо във цялатото животинско царство с изключение на хората виждал ли е лес б ийска животинска двойка... там че се ...мъжките се ...защото ги сърби и като животни те не знаят какво рпавят действат под хормонален натиск, но женски животни в хомосексуални отношения някой изобщо вижал ли е някъде....

9

Анонимен

преди 2 години

Доста са назаднали руснаците. Преди 20тина години много се радваха на Тату.

8

Мишустин

преди 2 години

Владимир Владимирович, време е да погледнем реалистично на БиоВеригите. Те са чужди агенти, които упражняват подривна дейност.

7

ИТАР-ТАСС

преди 2 години

До Анонимен 6 "Ииииии.... разбира се Дойче веле !!!! Дойче веле отново видя взривени руски мрежи, скандали, разкъсали Русия, и тлееща гражданска война между хетеро и хомосексуалните в Русия." Друго си е ИТАР-ТАСС. Между другото, те вече съобщиха ли, че е имало авария в Чернобил? :)))))))

6

Путин

преди 2 години

Закривай.

5

А+++

преди 2 години

DW е със собственници от САЩ,тоест немски вестник на американците...които пропагандират русофобска компания.Вкус Вил е на холандец в Русия.

4

Анонимен

преди 2 години

Здравословното хранене е по-важно от безплодния секс.

3

Анонимен

преди 2 години

Ииииии.... разбира се Дойче веле !!!! Дойче веле отново видя взривени руски мрежи, скандали, разкъсали Русия, и тлееща гражданска война между хетеро и хомосексуалните в Русия.

2

Възмездието

преди 2 години

Тия нямат значение основното е другоВИденов е тук само той може да отмъсти зза гадостите от 30 години насам.

1

Говорещият с Кучета

преди 2 години

Ако не парадират - не ми пречат.