199

анонимен

преди 2 години

Всички видяхме този политически взрив, който беше потушен от мълчанието и играта на криеница на Слави! Допълнително вестник Монд го срина, като казва колко е болен и кожата му е синьо-зелена! Какъв лидер, какъв вожд, какъв шаман е Дългия? Какво очаквате от такъв човек, а и от пошлото му шоу, нехаресвано от повечето българи?!

198

нострадамус

преди 2 години

Една част от българският народ, вече е блажен. Блаженни са вярващите, както е казано.Да вярваш на гръмките обещания на трифонове просто блаженство.Този фърфорин вярвам че ще си намери мястото в най скоро време.

197

Анонимен

преди 2 години

Слави вече я видяхме какво направи. Всъщност НЕ Я ВИДЯХМЕ, щото се скри, била болна. Сигурно, като гледам тия жълтеничави очи.

196

Слави се

преди 2 години

окака вече! Пише един "да му дадем шанс"?! Ми нали му дадохте! Скри се в миша дупка, отказа да направи правителство, пусна за УЖ премиер шахматна царица, която тутакси се превърна в пешка.И защо наричате това недоразумение "взрив"? Това е най-обикновен фойерверк, шарен, атрактивен, но краткотраен. Фойерверките обаче могат да правят и големи бели - от нараняване и осакатяване на този който ги пуска, до големи пожари, от които страдат всички. Мислете!А на "взривове" сме се нагледали и напатили

195

Анонимен

преди 2 години

Кой гласува за този стар ерген ?

194

Анонимен

преди 2 години

Ще дадем шанс на Слави! Да видим какво ще направи. Ако изобщо притежава партията си.

193

Анонимен

преди 2 години

До РАЗМИСЛИ папаумКарл Маркс е немски евреин, баща му е бил адвокат, интелигентни хора. А Инквизицията не е убивала евреи, а всякакви , за да запази и наложи властта си, дори учени като Галилео Галилей и Джордано Бруно са изгаряли, за да не им оспорват божиите теории с физика,астрономия,наука и всеят съмнение в католическата църква!

192

Анонимен

преди 2 години

Какво означва "статукво"? Нито една партия или техен водач , не е нещо ново, всички са стари лица и са управлявали или са били сред политиката и мутрите. Сега , след като БСП е най-старата партия изобщо в България и е на около 130 години, те може да кажат ,ние искаме традиционната партия с опит , не е ли така? Откъде го измислихте това "статукво" и как го определяте, след като всички лица са старите познати?

191

ББ

преди 2 години

на 11 масово да докажем на манипулаторите чуждопоклонници,че обичаме България и домовете си...ИТН на 11 поне 60%...да им дадем шанс...винаги можем да излезем и да ги уволним...докато намери този които ще ни чуе как искаме да живеем...върнете синовете ми от робството в ангрия...борисов!!!аверите ти сульовци крадци...карат аудита и мерцедеси...без да са заработили и стотинка...ограбваш децата ми...идвам за теб престъпнико...децата на България са неприкосновенни...никога повече дпс-гроб!Съд ...

190

Анонимен

преди 2 години

Регресия. Абсолютно нормално. Хората са уморени от месии, особено от виртуално активни.

189

Анонимен

преди 2 години

Стига с тез глупости,бил против.Кой го интересува мераците на Слави Упиндолски.Една марионетка обградена с гардове с три джипа, деградидирал мафиотски субект,бил " нов" и единствена му задача да настани някой тип Рашков от дс ченгетата на поста гл.прокурор,че сегашния пипа негови хора олигарси.Така си представя властта фараонски ,като в частната му фирма.Нищо не казва за Рашков,19 имота от които две резиденции царски,ама това " дребна" работа,човека помагал,не е от" статуквото".

188

ББ

преди 2 години

До Маските ВЪН 3смени дилъра пич,...Капитан Петко Войвода ...най долбрият му приятел бе мюсюлманини-турчин бре,честен и добър човек...религиозните омрази са използвани от нечистоплътни, не българи...от чужди служби,насаждащи омраза,с цел...да запалят България...да ама не...политиците са злото...дпс-гроб са злото създадени от ДС на бсп!!!

187

ББ

преди 2 години

ок в стил божков...той е умев...обаче възрастта и безизходицата...злобее...не видяхме аргументи г-н Божков...само вменени вини... и за борисов се заканваше...ама нищо не доказа...дай записи,разговори...факти...не вменявания...ИТН поне 60 % ако обичате децата си и милеете за домовете си...те нека си лъжат без доказателства,не съм политически ангажиран,бедна църковна,ограбена като вас...робувах за да изуча децата си...но на дявола ортак не станах...Левски и Ботев не отлетяха..г.н Божков!!!

186

Анонимен

преди 2 години

Дупесето е руска партия но изпукан патрон, Шоумена е нейния змаестник!

185

bar

преди 2 години

Слави и Христов Иванов са патерици на ДПС>Това и малките деца го знаят.

184

Жиб.

преди 2 години

Леко шоуменско взривче - днеска гърми, но утре ще му се чуе звука :)

183

Слави Трифонов

преди 2 години

бая се дъни напоследък!

182

ББ

преди 2 години

хаха колко нелепо...Априлското въстание...и то бе малък взрив...с чудовищни резултати...та на 11 Братя...да повторим "малкият взрив"...масово за ИТН...и да си върнем домовете,Родината,България!!!

181

ФИФА Льо МОНД

преди 2 години

СЕВЕРНИЯТ КОРЕЕЦ от ДЕВЕТИ ДЕВЕТИ го ОБИЧАТ И ХАРЕСВАТ ВСИЧКИ!Да живей Ким Чен Ун ШВЕЙЦАРСКИЯ студент ВИШИСТ първи приятел на Доналд Тръмп сигурно и любовник в кревата на словенката Мелания да и вдига краката а столичните ЧЕРВЕНИ футболни ДЯВОЛИ от БЕЛГИЯ в самата ЮЖНА КОРЕЯ бият шамари на южнокорейците на публични места за възхвала на КИМ така че оня черничкия Барак Хюсеин Обама да се отказва от незаслужения НОБЕЛ и да го дава на заслужилия КИМ ЧЕН УН!Редът на френската ***:Цска

180

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Истината е че с баджанака ви разказахме игрите!Спряхме Хемус и всякакви вредни за блатото строежи!Каква ти Европа,какви ти глезотии!Наште братюхи на североисток ше газят калът,а ний ша са кефим на чистичко и с магистралки,пречиствателни станцийки?!Не може така!Щом братята ти мрът от глад и са до шия в *** и ти трябва да свърнеш от магистралата и да нагазиш в то рът!Най вече съм щастлив,че блатото е пълно с 85%ви!Още малко и втори мандат за мен и ще ви разкатая майките!!