19

Гацо Бацо Фиуй Ърйъ.

преди 2 години

А бе Славунчооо...къде е Бате,да го хвана за шлифера...?А ти имаш ли шлифер...?Ако немаш ела да ме фанеш за................

18

Анонимен

преди 2 години

Ако този спечели, ще се замисля сериозно дали да остана в България. Не заради него, а заради тези които са гласували за него.

17

Анонимен

преди 2 години

Слави е пътник. Много се е сбръчкосал. Дано поне ментално не е увреден.

16

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг както винаги ровят и мислят как да помогнат на господаря си Бойко ефенди или още известен като Асфалт паша

15

Анонимен

преди 2 години

Само му вижте физиономията на снимката, преди да гласувате за него, за да вус тане ясно, какво прави и какво ще ви се случи!

14

Гроби Таласомо

преди 2 години

"протестен вот срещу предишното управление, т.е. става дума не за позитивен дневен ред, а за отрицание на настоящото статукво", каза политологът."Днеска, Славчо си отвори устата, нали чухте, какво каза? И какви изводи си нпаравихте? Аз лично, че нема по-големо Статукво от Слави! Статуквото не си отива, то просто сменя формата си! Дяволът не е черен, той... просто е Дявол;))) Слави е Слуга на същите, на които слугува и Бойко и цялата му задача е да отклони протестният вот от БСП с Корнелия;)))

13

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Взрива на Симеон и Бокича беше заради...нескончаемите обещания за...мед и масло,които се...случиха,но за...нашите хора.Народа късно това го разбра.Сега Слафчо нищо не обещава,само едно...изчегъркване,ама и то не е малко;а дано се...случи.

12

Помним

преди 2 години

Надявам се пьрвата ти задача след изборите да е освобождаване на всички членове и симпатизанти на герб от всички заемани дльжности , както обеща

11

Галя

преди 2 години

Винаги съм си мислела, че по-лошо няма как да стане. Обаче вече виждам, че може.

10

Слави Ку р.о.г-л-ави

преди 2 години

Некой требе да мушне малко динамит отзад и тогава ще стане взривоопасен.

9

Много

преди 2 години

ме кефи как Днес. бг по сякув напин се опитват да омаловажават Трифонов и да възхваляват Сикаджията, който като твпипна мутра си кара колата бе застраховка и винетка и прочие.И умишлено на Твифонов са сложили такава снимка за да влият на крепостните селяни, но и това няма да помогне На Чекмедже Ефенди - слугата на Ердоган!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Славчо очакваме здраво чегьртане от теб - пьрва политическа сила си според проучванията

7

ФИКИ

преди 2 години

Аз преди Азис или след него да се кандидатирам?

6

Костов ни предаде

преди 2 години

Истината е че ние като общество последно се надявахме на Иван Костов.Неуспеха му да се пребори с комунистите напрактика обрече България.Вместо истинска свобода и развитие ,червените се прекръстиха на мутри и мутреси.Подкупиха СДС и Костов и ни превърнаха в чалга република.Слави е просто една реплика на всичко станало през проваления преход.

5

Анонимен

преди 2 години

Глyпocти на търкалета! Нищо подобно! Слави Трифонов няма нищо общо нито с НДСВ, нито с ГЕРБ! По-скоро ГЕРБ има много общо с НДСВ, а най-общото е че скоро ГЕРБ ще попадне на същото място, на което се намира НДСВ в момента.Слави няма никакъв шанс да стане следващия Симеон Сакскобургготски или Бойко Борисов.Макар че външно много си прилича с Бойко, основната дейност на партията на Слави ще бъде изчегъртването.В бъдеще можем да очакваме управление на коалиции или нови партии (не много сигурно).

4

Време е

преди 2 години

Луна Президент.

3

Най-искрено

преди 2 години

Боже, това ли отвратително същество ще ни води към прогрес? Българино, опомни се. Не върши глупости. Животът е кратък. Няма време за експерименти.

2

Анонимен

преди 2 години

Защото.... българите на чалга не вярват!

1

Бау

преди 2 години

който и да "спечели" пак няма да направят правителство.