219

ББ

преди 2 години

и не съм фил или фоб...г-н Макрон,искрен последовател на бащите създали ЕС...идеята ЕС е велика...продавате я за лични интереси,зависимости,власт,глупави тарикатлъци...отнемате вярата на хората...само с печатене на пари няма да стане...трябва и храна...скоро се надяваме да печатите и храната ни...до 5 години продовелствена...бъдете сигурни...няма злато и пари...до тук ни докарахте...Кой ни убива през вируса г-н Макрон?Кой убива невинни френси граждани?Какво правите по-въпроса?

218

ББ

преди 2 години

плюсовете и минусите в сайтчето са манипулация...умни хора сте,те ви подценяват...Вие сте важните,Вас трябва да Ви чуят как искате да живеете...кой Ви чу,по гьобелс...фашистки в 21 век мафиоти ни казват как да живеем...те с офшорни с милиарди,вменени фалшиви ценности,децата ни роби,бягат от домовете ни ...роби във фашисткият ЕС на Макрон и Меркел...те с печатници финансират мафиоти осигуряващи им власт...невиждан фашизъм,в БГ за 30 г. приятелите на Макрон закриха над 1500 училища...фашизъм!!!

217

Анонимен

преди 2 години

Явно Слави няма да е премиер те няма да ни управлява но партията му от образовани надявам се българолюбци ще промени България

216

Анонимен

преди 2 години

Тоя дебилл ли ще ни управлява?

215

Ивза

преди 2 години

Един професор каза,че 80 процента от българите са дебилни.Да,има такъв народ.Потвърдихме го.

214

Анонимен

преди 2 години

След интервюто за льо монд, бих казал срив. Взрив, ако е имало, е бил на предишните избори.

213

Джаба Хътянина

преди 2 години

Някой може ли да ми даде телефонния номер на тази красива хътянка от снимката горе?

212

Анонимен

преди 2 години

Азис би имал по-голям успех от Слави, всички като мен, за които политиката и парламента са цирк биха гласували за него.

211

Анонимен

преди 2 години

ГНУСЕН ЧАЛГАР НА ЧЕРЕП РАДЕВ....

210

Пенсионер

преди 2 години

Толкова плюене и накрая първо място с 21,8%.И така спокойно и убедително ни го съобщават социолозите. Не го проумявам. На маймуни ни направиха.

209

Анонимен

преди 2 години

Господа, в България не бият това са думите на Петко Каравелов през 1891 година пред чуждестранните журналисти, произнесени след излизането му от Черната джамия. Тези думи са останали 130 години по-късно.Слави, пробвай и с Комсомольская правда може пък казаното пред тях да остане също в историята.

208

Анонимен

преди 2 години

Лошият вкус идва от изреченото, че българските медии не са свободни и затова давам интервю на вас. Казано е от човек, в чиито предаване и цяла телевизия от години не е известно да е гостувал някой, с различно мнение от неговото, или от мнението на сценаристите му.

207

Бунгар

преди 2 години

Мая Манолова е ново лице,Христо Иванов е също ново лице,Станислав Трифонов е лице което не се ли нагледахте на простотиите му 25 години и какво очаквате от него.С действията си ще забъркаме такъв турлюгювеч,че не знам как ще го сърбаме.Кога най после ще прогледнат заблудените хора,че някой вълшебник ще оправи живота им.Трябва ни стабилност и разум.Сега е времето на кйорфишеците,но след това реалноста настъпва.

206

Анонимен

преди 2 години

Оправдан е интересът на медиите към интервюто на Слави Трифонов за френския Le Monde. След като си мълчи у нас, белким чуем нещо от чужбина. А и това е меродавна политическа традиция в България нещото, което идва от чужбина изглежда по-достоверно и авторитетно.

205

Анонимен

преди 2 години

Интервю за Le Monde? Чудесно! Следваща стъпка Комсомольская правда

204

Анонимен

преди 2 години

След армията калинки на Бойко идват ордите от кърлежи на Слави . Ум царува , ум робува , ум патки пасе.

203

Даа!

преди 2 години

Единственият капацитет в ГЕРБ беше Т.Дончев , нооо с какъвто ходиш , такъв ставаш , като ''вожда'' си !Старият българин е казал : ''Ако искаш да разбереш какъв е един човек , то погледни ''приятелите'' му какви са "!

202

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ:ГЕРБ-СДС 52; ИТН 52; БСП 54; ДБ 30; ДПС 38; ИМВ 14.Възможните отклонения са в рамките на +-1 мандат, в зависимост от остатъците при разпределението на мандатите. СЪСТАВЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ ПРЕДШЕСТВАНО ОТ СЛОЖЕН ПРЕГОВОРЕН ПРОЦЕС, В КОЙТО ЩЕ ПРОЛИЧИ НАЦИОНАЛНАТА ОТГОВОРНОСТ НА ПАРТИИТЕ. == ALL RIGHTS RESERVED. ==

201

фишек

преди 2 години

Това на Слави не е никакъв взрив, а един фишек. Ньорфишек. Ще изчезне като пръдня. Лошото е че няма светлинка в тунела.

200

Анонимен

преди 2 години

А защо ДБ не е от статуквото? Те бяха патерица на Гепр.