19

До 19

преди 2 години

Напротив,лекарите в България правят много добри пари.

18

Пламен

преди 2 години

Това му е хубавото,че можеш да избираш.Политолога,прав му път,сред германците винаги ще е втора категория без да му го казват право в очите....а за социална среда и компания...просто да забрави

17

Анонимен

преди 2 години

Йосиф е избрал да печели от човешката глупост и наивност. И ще спечели, ако е достатъчно нахален и напорист. Никол е избрала да блъска и да носи радост, но никой няма да и оцени това. Да са живи и здрави!

16

Анонимен

преди 2 години

За лекари има работа. За политолози - не. А дали ще си офис планктон тук или в Чехия все тая, но там плащат повече.

15

Анонимен

преди 2 години

Йосифчо като завърши политология в Германия директно се запътва към касата на местния супермаркет. Но все още си мисли че ще има някаква реализация с тая измислена специалност.

14

От бореца

преди 2 години

Поставени един срещу друг, Никол - мъжкото момиче и йосуф младия мечтател паразитиращеврогейвеселяк, залагам на жената!!!

13

Друга тема

преди 2 години

Извинете, може ли да ми уредите живота , за да ми е добре и на мен ?!

12

Анонимен

преди 2 години

Като поработи за 800лв. Като млад лекар ще си промени вижданията и като се сблъска с проблемите които създава здравната каса,като минат няколко проверки,като и се скара шефа,че е приела тежко болен в отделението,че натоварва бьджета на отделението и болницата,като и напишат глоба от РЗИ или НЗОК за това,че е пропуснала запетая,като и сложат шеф с връзки от ГЕРБ който нищо не знае от медицина,ще я питам пак за мотивацията.Но нека сама да се увери в това.Ще си мечтае за Германия.

11

Анонимен

преди 2 години

Младите не искат промяна в системата, те си сакат ГРОБ! За справка - резултатите от последните няколко парламентарни избори!

10

Анонимен

преди 2 години

Добре,че все още не сме приели Инстамбулската Конвенция,защото щеше да има много осъдени.Какво е лошо да си гей?

9

Ива

преди 2 години

"решен да остане в Германия"- до 3-4 години като стане арабско-африканска джамахирия да видик колко ще се видят в чудо...

8

Анонимен

преди 2 години

Никол отиди като доброволец работи в държавна болница за един месец и се върни да ни пишеш пак.За Йосиф съм спокоен.В ГЕрмания ще му е добре.

7

Анонимен

преди 2 години

Жраво на момичете, дано си остане все такава - на нас ни трябват лекари, а не търговци!Йосиф де искал да работи в европарламента, дали знае, че това неофициално си е сборище на гейове - администрацията, не депутатите. Ако не си гей няма да те вземат ако ще да си завършил Харвард, така че да се ориантира навреме, че и е точно в сихрон с ценностите на нашите нови приятели

6

Анонимен

преди 2 години

Никол е мечтател,който когато поработи една година в здравната система ще си промени мнението,а комостанентук след 20 години ще се проклина защо е останала тук.А заЙосиф не съм убеден,че е избрал хубава специалност ,но щом му харесва сие негово право.Той направил правилен избор ,че се обучава и живее в Германия.Колкото повече отидат там,толкова по-добре за тях.Както виждате тук политиците в последните 20 години ни съсипаха държавата и май ще продължават.

5

До 2

преди 2 години

Йосиф бил умен, ама учи пилитология и реално освен да цоцка някое НПО, държавна работа илк в някоя партия, няма друга реализация. Докато Никол, явно глупава според Вас, завършва не какво да е, а медицина. Лекарят е лекар навсякъде! Само да кажа, че политология влизят тези, които не са приети другаде!

4

Гошо

преди 2 години

Политология ли? Не го е срам, харчи грешни пари само, най - вероятно не са и негови. Да си седи там при Асан и Айшето в Германистан, няма нужда от такива *** като него тук. Аман от "интернационалисти"!На момичето пожелавам успех и дано гнусната реалност на здравната ни система да не я демотивира и омерзи към живота.

3

Анонимен

преди 2 години

Германия може да е много подредена, но там се живее като скот, дори и пари да имаш.

2

Анонимен

преди 2 години

Йосиф е по-умния не му се живее в държавата на чалгата. И не е само той!

1

Анонимен

преди 2 години

...а Йосиф учи в Германия и е убеден, че реализация в страната ни няма......Йосиф определено не е сляп!:))))))))))