59

DHL

преди 2 години

Шест години сме в Германия, но сме решили да се преместим, може и да се върнем в БГ. Като цяло, тук се живее нормално, но не мога да се примиря с диктатурата на база Ковид и медицинския фашизъм. Малко хора се осмеляват да се опълчат срещу пропагандата и манипулациите, които сипят платените с нашите пари медии(17 евро на месец). Те просто обслужват интересите на управляващите. Новините показват хора в реанимации и изкопани гробове. Българите сме свободен народ. Парите не са всичко. Свободата е!

58

Анонимен

преди 2 години

Ще ни трябва поне още един век да достигнем настоящето развитие на Германия.А тогава те ще са още по-развити. Разликата е в това,че там още преди век са започнали да налагат законодателството,което е справедливо и еднакво за всички и другото е ,че няма корупция или няма поне за нормалните хора и третото най-важно е ,че има много силна средна класа от хора и почти няма бедни хора.

57

хахаха

преди 2 години

имаше една приказка едно време:тате защо тук не е толкова хубаво като в германия и швейцарияами защото тук не живеят германци и швейцарци моето детее сега и за тях вече се отнася същата работа

56

Анонимен

преди 2 години

За Никол ще има работа и в БГ и в Германия, даже и в Африка. За другия не съм сигурен изобщо. Изказът му не буди респект, липсва му дар слово за да е лидер, камо ли политик. Мъск ви го каза , дипломата няма значение , важното е какво наистина можеш и за какво те бива. Момчето на родния си език звучи неубедително, на немски ще е трагедия.

55

Анонимен

преди 2 години

Важното е да имаш усещане като в магазин. Купуваш си или Германия или България, а консуматорския модел мислене, сам ще се наложи в живота им.Закривай с такива ценности каквато и да е родност.И после що да не си избирали пола.

54

Германец

преди 2 години

До Анонимен 54 -- Точно така е, както го описваш. Също така поне веднъж в седмицата трябва да облекчим оpaлно един бежанец и да му дадем да ни заколи ако не е доволен. Предлагам ти да не идваш насам :)

53

Анонимен

преди 2 години

54 не гледай германците, гледай великите българи дерибеевски и тиквата на които ръкопляскаш по команда и които си пълнят шкафчетата с парите които германците ти дават да не живеете като племе ч0векоподобни

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Кво да коментирам Германия ? .За свалено и изхвърлено гей знаме ,9 години затвор ? И вечер след 20 часа ,жените да не излизат сами ,щото дразнели ,,мигрантите ,,

51

Анонимен

преди 2 години

Нека си мечтае Никол.Надявам се да продължи да мечтае,когато започне наистина да работи.Пожелавам и късмет със всичко.Но реалността е по-близо до трагедия.За момчето в Германия не се притиснявам ,понеже съм бил там и там държавата се грижи за всички,без значение дали са малцинство или мнозинство. А за тези които говорят негативни неща за Германия им предлагам да отидат там и след това да коментират.

50

Анонимен

преди 2 години

по правилно е тогава след като някой е избягал от племето и плаща данъци в евросъюза българите да не получават оттези данъци тях милиарди евросубсидии след като внасят някколко милиона и живеят като въшки разделящи си парите на данъците които хората плащат в европа!

49

Анонимен

преди 2 години

до 46- пример ти давам българската банка за развитие на средните и малки фирми вместо да помогне малки бизнеси дава всичките пари милиарди на свинар дебелеевски който си ги дели с тиквун и приятелите им мутри а на малките и средни бизнеси мутренските им банки ти ги дават с такава лихва и такси че да те убият! и вместо да има бизнес кадърните правят бизнес в чужбина където наистина има сигурност и няма нужда от рзправии с ч0векоподобни мутри от племето на ръкопляскащите по команда тикви

48

.

преди 2 години

Всеки да прави, каквото реши. За гласуването от чужбина, обаче, трябва да има някакъв ред. 3-5 години ако живееш навън и не плащаш трудови данъци, да не може да гласуваш. Какво е това, от 15 години живее някъде, от десет не се прибирал, няма да познае летище София и на картинка, обаче гласува за Парламент в България.

47

Анонимен

преди 2 години

do 46- всички световно известни "български" откриватели например с които много се гордеете племето като започнеш от уж откривателя на компютъра и стигнеш до автомобило и самолетостроенето. причината са долните нагли некадърни българи връзкари като започнеш от мутрите собственици на държавата които си мислят че всички са им длъжни а те са великите бейове български и всичко е тяхно и европейците даже са им длъжни да им дават пари за да си пълнят шкафчетата въпреки че са криминани милионери

46

Възрастен

преди 2 години

През 90те милион и половина избягаха от България точно от тези които сега правят ,,промяната" . Децата им сега искат пак ,,промяна" но не знаят каква точно .Искат някаква утопична държава като на. Томазо Кампанела и Томас Мор ! Няма и не може да има ,но слободията води до олевяване и вяра и желание за невъзможни неща и идеална държава ! Животът го доказа !!!Ще поживеете ,ще го разберете млади мечтатели!

45

Анонимен

преди 2 години

Не виждам проблем човек ако е кадърен да почне от касата. Така се почвва, няма срамна работа, ако имаш образование и цел и си млад - никой не може да те спре. Ех, ако искаш да дойдеш с дипломата от Харвард и ведната да те направя шеф - и за сина си не бих го сторил.

44

хахахах

преди 2 години

С политология и в 10 държави да си, пак няма да си намериш смислена работа, *** небългарин "Йосиф"

43

До 45

преди 2 години

Дай да ги видим тези световно известни истински кадърни български откривате - чакам да ги изброиш. Как точно ББ ти пречи да се реализираш или някой друг мегаум тук?

42

Анонимен

преди 2 години

do 42 ако най- световно известните българи истински кадърните откриватели бяха останали в българия никой нямаше да чуе за тях освен ако не са някакви чалгаидоли или мутри с основно образование. в републиката на некадърните чалгясали връзкари е така защото на некадърния тиква бей му трябват промити мозъци да му ръкопляскат по команда и да си делят евросубсидиите, а не умни и способни хора

41

Има

преди 2 години

Има доста чужденци, които са избрали България, обаче има и МИЛИОНИ БЪЛГАРИ, които са избрали чужбина.

40

555

преди 2 години

Никол щом лекува хора, утре и трябва само един курс по немски и самолетен билет, тя си е опекла работата за цял свят.