39

До 36

преди 2 години

По твоята комплексарска логика - в Германия е пълно с такива които тук си продават гласовете, на новите немци за закони и права не им пука, а там много скоро те ще са мнозинство. Е смешнико какви мечти би могъл да имаш ти в Германия при това положение? А това че за теб всички успешни хора в България са корумпирани връзкари и откровенни престъпници, говори единствено до каква степен те е завладяло слобоумието.

38

Анонимен

преди 2 години

Никол по ме кефи - иска да направи нещо смислено в собствената си държава, макар и с леко егоистични подбуди. Аз уважавам егоизма защото не съм социалист (референция "Добродетелта на егоизма" А.Р). Йосиф е обикновен бъдещ бюрократичен плъх, друго определение за него нямам...

37

Анонимен

преди 2 години

Йосифчо да си остава в Германия,още плямпалници дето няма да забият и един пирон в живота си не ни трябват.

36

Саксофонов

преди 2 години

Йоската може да има богати приятели гейове, които да го уредят.

35

Анонимен

преди 2 години

Моля ви да ми уредите живота, за да ми е добре и на мен, това е телефонният ми номер, моля ви звъннете, за да се разберем за нещата - 0878590678 .

34

Анонимен

преди 2 години

Айде сега напишете и за мамито и татито на двамата. Зацелил се за евро-парламент, явно е гледал какви пари взимат, хехе ако знаеш колко сме се наредили на опашката може и твоя ред да дойде, но нека както писах да кажат кои са твоите мама и тати.

33

Анонимен

преди 2 години

В България се купуват политически гласове срещу хляб и дърва,каква мечта да имам. Не мога да разбера хората,които може да се сравняват с Германия,където законодателството и човешките права са на първо място.Да има лекари с много пари у нас,но са малцинство.Повечето ,които имат пари са част от корупционни схеми и част от партията която беше на власт.Да не говорим за какво връзкарство става на въпрос и какви нарушения се правят в болниците.Детето е малко и нека си мечтае.

32

Анонимен

преди 2 години

Йосиф и Никол - традиционни български имена...

31

Анонимен

преди 2 години

Вижте, това са хора на по 20 години, а системата е вече корумпирана, тоест възрастните корумпират младите. Значи, докато не си отидат няколко поколения, нещата няма да се оправят. Освен това всички лекари досега са много надценявани. Просто във всяка болница има поне 3-4 истински специалисти, а останалите мижитурки паразитират върху тяхната репутация. По.добре да има по-малко, но да не ходиш със страх, че ще те довършат, диагностицират погрешно или изобщо няма да ти обърнат внимание!

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29Провери ли в ЛИДЛ? Дават 1450лв. Не искат висше образование.

29

Анонимен

преди 2 години

Много големи претенции има Йосифчо, на фона неграмотния си изказ - такова нещо като работен пазар не съществува, нарича се пазар на труда! Очевидно такива мамини детенца очакват цял живот някой да ги носи на ръце, докато те се цупят, е да обаче живота е борба и ако не се напънеш ще си останеш вечния неудачник.

28

Няма универсална ист

преди 2 години

Момичето е адекватно. Преживяло лична драма, което й дава сили да преследва една мечта. Но този Йосиф откъде го изкопахте? В Германия има логика да се учи в Мюнхен, Франкфурт, и още няколко града, където после, а и по време на обучението има работа и може да учиш в движение. Важна е и специалността. Това момче със завършена в Бремен политология за какъв Европарламент мечтае? Освен, ако няма гръб унас, но то така може и без Бремен като Бареков, Джамбазки. Губи си времето. А този град е мъртвило

27

Анонимен

преди 2 години

В чужбина карта за всички линии беше 25 евро или 50 лева месечно (бивша соц страна). Заплата 1300 евро бруто. В София картата е 50 лв, но са твърде много обявите дето дават само 1200-1300 бруто в лева и то за висшисти (не съм ИТ).

26

Щерев

преди 2 години

До колкото познавам лекари,всичките са много над средното ниво,а има от тях и в елита по доходи и стандарт.Познавам в София хирург,който може да сложи в малкия си джоб всякакви меринджей.При него е със записване и дебели пачки.

25

Анонимен

преди 2 години

Само мазохист би живял доброволно в Германия. Заедно с Англия това са най-рестриктивните откъм лични и финансови свободи държави в Европа. Супер са за безделници, които искат държавата-майка да ги кютка цял живот, но са абсолютен ад за всеки свободомислещ човек, който иска да се развива.

24

Анонимен

преди 2 години

На Никол татето и *** явно са на Гербавата хранилка и затова вижда реализация тук.

23

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Йосифчо и тук е втора категория Пламене и си му казват!

22

Бранимир

преди 2 години

Дано да е добра лекарка защото 99% са некадърни и цоцат пари веднъж под масата от пациентите, втори път от касата. Убийци в бели престилки.

21

Бранимир

преди 2 години

Работа с БГ в Братислава - 1300 евроТук в София с френски съм на 1300, но лева... да, в кол център е повече (взимах 1600 лв там), но и да те псуват всеки ден по телефона не е хубаво.

20

Чочо

преди 2 години

Пълно е с политолози безработни,никой няма нужда от тях.Добрият лекар винаги изкарва добри доходи.