135

ФАКТИ

преди 2 години

До Фактите саНапълно си дезинформиран...но изказваш мнение!И не забравяй, че всички умират с ваксини или без ваксини за КОВИД!:)))))))))))Смъртта е естественият край на живота!Така че, си го живей до когато ти е писано!

134

Анонимен

преди 2 години

Предлагам антиваксърите да спрем този тормоз от малцинството срещу нас.Все пак сме болшинство.Докога малцинствата вегани,гейове,ваксъри и тнт ще са най-кресливата прослойка и мнозинствата ще се подчиняват на тяхните малоумщини.

133

Анонимен

преди 2 години

Имало недоверие във ваксините - ами той българина толкова много са го лъгали под път и над път, че като седнаха да лъжат и за ваксините как били по-безопасни и от светена вода - им се вързаха едни 15%, а останалите от тренинга разпознаха голямо количество алабализми и се отказаха от ваксините

132

Коприва

преди 2 години

Златенке, рано сутринта пишеш като като след трета ракия.

131

Цецо Цветанов

преди 2 години

Златена не спряха ли нета в лу-д-ицата ?Стига си плямпа-ла простотии. Истината е една никога няма да се ваксинирам ,защото не може заради една хрема да има такъв фашизъм.Още ли не си разбрала ,че никой не го е еня жа безценния живот на хората ,главната цел е едни 2-3 милиарда да бъдат унищожени ,а другите стерилизирани .И тотален контрол и власт над хората .Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи.Цитат от любимите ти давосци.Изча.д.ие си сатаниско ти Златена.

130

Златена

преди 2 години

Дребните антиваксърски душици така и не разбраха че ползите от ваксините са много изпитани са върху над 4 млрд хора по света за близо две годимни и ако не бяха ваксините и за предни болести щяхме да умираме от морбили туберколоза,полиомиелит,тиф и много други.Ама чукча писател чукча не читател.

129

Хитро

преди 2 години

Ако имате зъб на комшията си и го мразите, защото е по-богст и има хубава жена - обяснявайте му, колко вредни и безполезни са ваксините! Рано или късно ще го лепне ковида и ще умре! Тогава утешавайте жена му, докато ви омръзне! Ако обаче той ви дължи пари, посъветвайте го да се ваксинира - все пак трябва да е жив, за да ви ги върне!

128

Не на пропагандата!

преди 2 години

Уви, модерния човек ще има все по-малко права и повече задължения - роб.

127

Анонимен

преди 2 години

165 - и теб ще разочаровам, но сигурността е илюзия на ума и не съществува. Да - нито маски, нито ваксини, нито каквото и да било друго ще те предпазят от живота, който постоянно ще ти сервира непредвидени изненади. Няма да се спасиш и от Свети Петър.Явно има някои хора, които искат да живеят вечно. Аз не съм от тях, затова нямам намерение да прецакам себе си, за да задоволя илюзорното ти чувство за безопасност.

126

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от ваксерското облъчване по всички медии. Никой не говори за вредите от ваксините, за срока им на изпитване, за произхода на вируса, за броя на вирусите в последните 10г., за липсата на фонд за пострадалите, починалите от странични реакции, за златния милиард и корпорациите милиардери. https://chudesa.net/%D1%82%D0%B0%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%B4-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%B2/

125

Фактите са

преди 2 години

Доказано е - и английския и индийския вариант на вируса се покриват от Пфайзер. Тези хора не влизат в болница и не умират!

124

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните не влизат в болница и не умират, от никакъв щам, никъде по света! Доказано! Боледуващите и умиращите в момента са само неваксинирани - 99,9%. Доказано!Когато фактите говорят, антиваксърите, желаещи смъртта на другите.. да мълчат!

123

До 164

преди 2 години

Вие антиваксърите все трoлове ли сте платени от ГЕРБ?

122

Обективен

преди 2 години

Ясно е, че при епидемии човек не може сам да се предпази. Предпазване има само ако всеки пази останалите и предпазва и себе си. Дълбоко погрешно е да се мисли, че отговорността била само на конкретния човек за него самия. В случая с този вирус се знае отдавна, че нищо не предпазва на 100% - нито ваксините, нито маските и другите предпазни мерки. Това, което може да се направи е да се намали многократно вероятността от заразяване чрез предпазни мерки, вкл. и ваксиниране.

121

Анонимен

преди 2 години

Най са ми смешни антиваксърите, които като тръгнат на екскурзийка из Европа или на моренце в Гърция, бързат да се ваксинират, щото там лабаво нема. А иначе дращят тука срещу ваксинацията. В момента масата ваксиниращи се са такива - плюли ваксините половин година, ама щом гръцкия митничар иска - моооже! Сбърканяци позьори!

120

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно дали преболедувалите имат имунитет срещу новите варианти на вируса, както и колко дълго трае имунитета след преболедуване. По-вероятно е да нямат имунитет срещу Делта варианта на вируса или да е частичен. В България 395915 са излекуваните, които може би имат някакъв имунитет, което е 5,7% от населението на България. Ваксинираните с две дози до преди 14 дни са 11% от населението, така че около 16,7% може би имат имунитет.

119

анонимен

преди 2 години

НИМА ЗАТОВА ЛИ В ИЗРАЕЛ ДЕТО ВСИЧКИ СА КАСИНИРАНИ МАСВО СЕРАЗБОЛЯВАТ ПАК АМИ В АНГЛИЯ С 80% ВАКСИНИРАНИ 50% ВЕЧЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ. НАЛИ ПАЗЯТ ВАКСИНИТЕ

118

Анонимен

преди 2 години

До къде може да стигне едно алчно същество което нарича себе си лекар а всъшност е медецински диспечер. До кога ще дават трибуна на добре платени продажни фигуранти? Това не е лекар а глашатай.

117

Анонимен

преди 2 години

154 - ще те разочаровам, но за твое съжаление има един единствен отговорен за твоето здраве и това си самия ти. Ясно е, че 99 % от хората предпочитат да прехвърлят тази отговорност на някой друг и да си живуркат.Като те е страх от вируси ваксинирай се, никой не те е спрял. Не разбирам как това дали аз ще се ваксинирам те засяга по какъвто и да е начин, освен ако не смяташ, че ваксината няма да те предпази, а това е повод за размисъл, нали?

116

Уинстън Смит

преди 2 години

Има една истина-златена е за психиатрията!!!Ходи се лекувай,*** болен зомбиран мозьк!!!