155

S

преди 2 години

Защитени - ама друг път. Защитени са колкото и останалите. Нали в някои страни са ваксинирани 80 процента! Бог с нас!

154

Ванката

преди 2 години

Аре стига вече... Аман от агитация и насаждане на страхове и неврози!

153

Някой

преди 2 години

До Аман от ***!Мда, а в Унгария и Беларусия хората си живеят без да ги тормозят за маски и дистанция, и упорито отказват да се разболяват и умират. Ето това е опитно доказано за ползите от маските, ваксините и дистанцията. Да им е честито на всички, ваксинирали се с неизвестно какво срещу гъдел под мишниците.

152

Аман от мисирки!

преди 2 години

В Ирландия, Израел и Великобритания около 80% са ваксинирани, а заболеваемостта им рипа-рипа. Ха-ха! И смъртността я следва.

151

Анонимен

преди 2 години

тоя лекар къде е завършил.да вземе да си завре дипломата в свинктера.

150

Оффффф!

преди 2 години

Аман от овчедушни ваксъри!Догодина - курбан.

149

Анонимен

преди 2 години

аман от суеверни антиваксъри.то не си види комплексарската мутра, тръгнало да вее байрака.

148

Ник

преди 2 години

До 167, ако Фазер предпазва хипотетично 64% от ваксинираните, а 80% от неваксинираните го изкарваха безсимптомно, сега поне 16% от ваксинираните са с компрометирана имунна система и хващат настинка, която преди няма да са усетили.

147

Стар набор

преди 2 години

Явно тече кампания да се активират професори и лекари да ни убеждават, че без ваксина идва края на света...Последен напън, защото скоро ще изгубят битката срещу здравия разум, ако още не са я изгубили. Пилците се броят на есен.

146

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните защитени ? По най-нови данни от Израел, ваксината на Пфайзер предпазвала само 64 % при Делта-варианта, а не 95% както се предполагаше в началото.

145

Анонимен

преди 2 години

Аха ще го послушам тоя, ама някои друг ден..

144

Анонимен

преди 2 години

А колко от тия15% ваксинирани са лекари? Не бе,не ми отговаряте, то медиците не си слагат експериментални ваксини, тръгнали нас да ни навиват.Лицемери.

143

Кво става?

преди 2 години

Д-р Николова, прочетете новините от Швейцария (от днес са), от Израел и т.н. И след това давайте мнение за това кой е защитен и кой не е?Иначе ставате за смях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

142

българин

преди 2 години

Абе тая лелка как си позволява да говори така оскърбително към по-голямата част от българския народ бе??? При положение че само 15% от българското население е ваксинирано, да наричаш останалите 75% от българите "антиваксъри" е меко казано обидно!!!Да не коментирам, че най-много антиваксъри се срещат в САЩ, държавата която отбеляза небивал успех във ваксинацията срещу коронавируса. Точно там смятат, че ваксинираните раждали деца аутисти, не ние!Явно проблемите нямат нищо общо с антиваксърите!

141

пациент

преди 2 години

Да, както стана с ваксинираните в Израел и Англия, нали?

140

Анонимен

преди 2 години

ваксърите трябва да бъдат малтретирани, докато не се ваксинират.да им се налагат ограничения, от които да ги заболи - като глоби, уволнения, затвор.не може шепа изперкали да си играят с здравето на хората.

139

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите трябва да бъдат малтретирани, докато не се ваксинират.да им се налагат ограничения, от които да ги заболи - като глоби, уволнения, затвор.не може шепа изперкали да си играят с здравето на хората.

138

Анонимен

преди 2 години

Аман от пропаганда.Самият факт, че вече втора година, ката ден една трета от инфопотока в световен мащаб са новини свързани с короната и че нон-стоп медийно се натрапват мнения на всевъзможни "експерти" с една единствена цел да накарат повече хора да се ваксинират с неизпитан достатъчно медицински продукт и то срещу един грипоид,който огромна част от населението прекарва като лятна хрема, предполага ,че не им е чист косъма на организаториге на тази грозна манипулация наречена Ковид .

137

Анонимен

преди 2 години

До 177 АнонименДокато не ги унищожиме физически

136

Анонимен

преди 2 години

Ама така са смях, ама така са смея та чак учите ми са насалзиха.