224

Qanon

преди 2 години

Трябва да разберете, че ваксините ср/у ковид не са като старите ваксини от едно време (ср/у туберкулоза и т.н...). Тези са направени на съвсем нов принцип и това, което се случва сега е глобален експеримент. Глобалистите смятат, че сме прекалено много и без това и цената на живота е поевтинял страшно много. На тях не им пука колко от нас ще измрат. Много от нашите професии са вече автоматизирани и роботизирани. Ставаме ненужни малко по малко.

223

Анонимен

преди 2 години

И къде е гаранцията че пишете истината ? Една ваксина не сефизпитва за няколко месеца, а за няколко години!

222

Анонимен

преди 2 години

В Гърция са ваксинирани почти 9 милиона с поне 1 игла (от малко повече от 10 млн. народ). Не се подписва никаква декларация!!! (emvolio.gov.gr) Ваксинирахме се и ние - един с Астра, другия с Пфайзер). Живи сме!!! Успокоението е голямо! Психологията се променя, няма го онзи страх... Не агитирам - споделям само!

221

Qanon

преди 2 години

По-голяма тъпотия не бях чел! Ама честно! Има сума ти материали и ФАКТИ из мрежата, и ако човек е достатъчно интелигентен, сам ще намери истината за себе си. Измря един куп здрав народ от тия ваксини!!! Тях как ще върнете от оня свят?! Аз лично съм направил своя избор, надявам се и вие. Задайте си въпроса: Защо Бил Гейтс има патент в/у тоя вирус? И също прочетете за ваксините му в Африка и за хилядите осакатени деца там.

220

Зарзават

преди 2 години

Продавам на пазара зарзават, зеленчуци и плодове и се ваксинирах. Вярвам безпрекусловно на умните професори.Идват много нови вълни Ковид.

219

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте - нали прекрасните бг болници трябва да правят пачки на ваш гръб, преди да ви пакетират в чували на 30-тия ден ...

218

М.

преди 2 години

Който разбира се ваксинира и много не подбира.

217

лятна ваканция

преди 2 години

Има едни милиарди да се въртят и един страх да се насажда.Ваксинирайте се и ще ходите на море.Който не се ваксинира няма да почива.

216

25 годишен

преди 2 години

Юуруш на ваксините!Гордост и отговорност е да бъдеш ваксиниран.

215

Анонимен

преди 2 години

Те митовете и легендите ще излязат наяве след 10тина години когато се проявят дългосрочните ефекти, сега да си чешем езиците е безмислено, не случайно 10 годишен е и периода на клиничните им изпитвания, оправданията с новите технологии, нямат нищо общо с дългосрочните ефекти/дефекти

214

Анонимен

преди 2 години

До Факт. Карат ама повечето не стигат до болницаНали това беше проблема, че болниците бяха препълнени. Холандия е ваксинирала 35% напълно, бройките се вдигат но няма натиск на болницата както преди

213

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБраво анонимен 238.Не се кахъри повече.

212

Петърчо 2

преди 2 години

Може и да не съм съгласен с доводите на хората които не искат да се ваксинират но поне ги разбирам. Всичко се свежда до страх и липса на информация а в много случаи за съжаление и липса на мисловен процес по темата. И не защото не могат а защото по някаква причина не искат. Но не съм съгласен с тези които отказват да носят маска защото видиш ли им било горещо на горките. Това е държание подходящо за деца а не за възрастни хора. Решението е в маските и дистанцията само че и в това сме зле.

211

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте в никакъв случай - излишни сте и вирусът , както и следващите вируси, ще прочистят Земята от едноклетъчни мозъци ! Точно затова се разпространяват антиваксърските глупости - за да вярвате и да умрете !

210

Търговец

преди 2 години

Бизнесмените в бели престилки са казали, че трябв да се ваксинира популацията.Какво философствате?

209

Запетая

преди 2 години

Прочетет Опасното лекрство.Обикновенна книжка и ням обшо с Ковид.

208

според мен

преди 2 години

нещата са вече прекалено объркани.Този "екип",дето е написал невероятните глупави твърдения без доказателства-та този екип не е ли чул любимия,незаменим проф.Кантарджиев,който в предаване на тв Европа каза,че преболедувалите не трябва да се ваксинират и най-безочливо разправяше,че твърдял това още от началото на ваксинирането.Ами няма какво да коментираме...Ако всичко е наред с ваксините,не е нужно да попълваме формуляри с т.н информирано съгласие.

207

Анонимен

преди 2 години

Територията България явно се характеризира основно с две неща - тотална простотия и тотална корупция !

206

Златена

преди 2 години

До номер 228 за пуберски простаци има една поговорка убий простаците с мълчание

205

Златена

преди 2 години

До номер 229 за пуберски простаци има една поговорка убий простаците с мълчание