244

ШибиРиби

преди 2 години

На бълrapak да се опитваш да налееш акъл в главата е все едно да чакаш npace да пее опера

243

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са много злобни хора ! Под предтекст, че са загрижени за другите, им пълнят главите със конспирации. Не искат да се ваксинират, да не би Бил Геитс да им вкара чип. Но защо пък другите да се ваксинират. Страх ги е да не останат самотна група податлива на болестта и ковида да ги хване и съответно убие една част от тях. Егоизъм значи! Егоизма е движещата сила при антиваксърите. Аз не искам, но и другите да са уязвими.

242

Edin888

преди 2 години

Има много случай на смърт у увреждания след т.н Ковид ваксини по света. Даже и в Ютуб има неизтрити репортажи от новинарски канали. Ето и едно видеоинтервю с проф. Sucharit Bhakdi - Perspectives on the pandemic, Blood Clots and Beyond.

241

Анонимен

преди 2 години

"Ваксините срещу COVID-19, които България е осигурила за гражданите си, са преминали успешно клиничните изпитвания."За какво да продължавам да чета, след като първата точка, представена за истина, е всъщност откровена неистина? ВСИЧКИ ваксини са все още в клинични изпитвания до 2022-2023.

240

Анонимен

преди 2 години

Може би има някакви странични ефекти от ваксинирането, но такива има и от боледуването, например смърт.

239

Един888

преди 2 години

"Учителка почина от коронавирус, сестра и смята, че е от ваксина"54-годишна учителка от село Стоб е починала 12 дни след ваксинация с "Астра Зенека". Нейната сестра предполага, че причината за смъртта е точно ваксината. Според директора на болницата в Благоевград д-p Oгнян Митев обаче, причината е коронавирусът, с който тя е била заразена преди ваксинирането. Жената не е имала сериозни съпътствъщи заболявания, пиела хапчета за кръвно, казва сестра й Здравка.

238

Реалист

преди 2 години

Преди повече от една година споменаха, че преболедуването на този вирус може да доведе до безплодие. После млъкнаха и нищо не казват за дългосрочните здравословни проблеми от преболедуването.

237

IT-спец

преди 2 години

съгласен съм на 95% с вас, ясно е че чипове няма и че незаразяват с вируса но при млади хора има опасност от безплодие, гледах интервюта с няколко лекари, както и може да причини коронарно възпаление на сърцето, РНК ваксините могат да предизвикат също автоимунно заболяване тоест твоята собствена система да те атакува, аз лично не съм бил болен от грип последните 20 години... немога и да си помисля ако моята имунна система ме атакува... не съм лекар но доста изказвания на лекари гледах..

236

Анонимен

преди 2 години

До 2023 който си сложи ваксина е част от проучването. След това поне ще се знае какви са краткосрочните странични ефекти.

235

Анонимен

преди 2 години

До 2023 който си сложи ваксина е част от проучването. След това поне ще се знае какви са краткосрочните странични ефекти.

234

Анонимен

преди 2 години

Ако са супер безопасни какво е тогава това листче, което те карат да подпишеш, че си наясно с рисковете и отговорността е твоя? Министерството на Болестите се излага за пореден път!

233

Един888

преди 2 години

"Медицинска сестра остана без лечение за тежко автоимунно заболяване" Държавата на практика остави без лечение медицинска сестра, отключила тежко автоимунно заболяване. Проблемите на 57-годишната Клавдия Стоилова започват след втората игла на ваксинация срещу коронавирус, разказа самата тя в писмо до Dnes.bg.През февруари тази година, след като си поставих втората доза от ваксината на Пфайзер срещу КОВИД 19, няколко дни след това се обездвижих от кръста надолу.

232

Анонимен

преди 2 години

Вижте обичайното и еднотипно съдържание на ваксърските коментари: "аз и семейството се ваксинирахме и нищо ни няма". Колко първосигнален и елементарен тип трябва да си за да си мислиш, че дългосрочните ефекти от която и да е ваксина или медикамент се проявяват само до няколко месеца след приемане? Ваксините срещу Ковид са в експериментална фаза и ще бъдат в такава още поне 2 години. Това не е конспирация, не е фейк нюз, не е лъжа - информацията е навсякъде в интернет, ако имаш пипе да я намериш.

231

Edin888

преди 2 години

Потърсете ако имате време 'medicinska sestra covid vaksina':Преди 4 години бях диагностицирана с множествена склероза и склеодермия. Имам и други придружаващи заболявания като болест на Хашимото, Синдром на Рейно и пулмофиброза, но лекуващият ме ревматолог д-р Горанов ме посъветва да се ваксинирам, защото ваксината на Pfizer и BioNTech е безопасна за хората, страдащи от автоимунни заболявания. И аз реших да се имунизирам...(Дарина Огнянова, която почина на 7 април)

230

Анонимен

преди 2 години

След дългогодишни безуспешни опити забременях един месец след първата доза. Сами си правете изводите.

229

До Анонимен 248,

преди 2 години

"Ваксинирахме се и ние - един с Астра, другия с Пфайзер). Живи сме!!! Успокоението е голямо! Психологията се променя, няма го онзи страх... Не агитирам - споделям само!" - Проблемът ти е бил, че си се страхувал изобщо. Ми при нас този страх пък нито го е имало, нито го има сега. И ние сме живи. Ти просто си решил да се пишеш доброволец в опитите. Това е разликата по между ни.

228

Българка в Лондон

преди 2 години

Ние, българите в Англия масово се ваксинирахме, за да можем спокойно да си ходим на концертите на Слави Трифонов. Обичаме го бе, туй то!

227

Анонимен

преди 2 години

Ако е толкова страшен тоя вирус, що тогава не се допуска в Европа и Америка руската ваксина ,например?

226

Додо

преди 2 години

До Qanon недей да наричаш ваксина Отровната Инжекция. Само заблуждаваш хората, па макар и неволно.

225

Додо

преди 2 години

Чиповете (под формата на QR кодове) и безплодието са факт, но те са странични и вторични ефекти от Отровната Инжекция. Основните, първични ефекти са съдовите плаки, водещи до инфаркти и инсулти, при това основно при млади хора.