62

татар-сеирджия

преди 2 години

Повече няма да играя шах със северномакедонци. Като почнат да губят и обявяват твоя цар за техен.

61

татар-сеирджия

преди 2 години

Невъзможността да се открият македонски монети от средновековието доказва, че още тогава в Скопие са използвали кредитни карти и криптовалута!

60

татар-сеирджия

преди 2 години

Македонски археолози вчера откриха шлема на Александър Македонски. Радостни, те копаха още 4 часа и намериха, и лаптопа му....

59

татар-сеирджия

преди 2 години

до Анонимен 63....Уфььь...едно си знае баба и едно си бае...Абе античния, покажи ми карта на Европа от 1880г където е налична държавата Македония.Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.Ще е интересно да видим ,как е вървял животът след 1945-та година.Период известен като "ранна антична македонска епоха".

58

анаЛизатор

преди 2 години

Зайо Байо и северномакедонските драми,които се опитва да играе,вече са втръснали на всички в ЕС.Скоро няма да има с кой да се среща,освен със Стево Коминтерната.Там няма да му простят лъжите и фалшивите внушения за начало на преговорите,които той постоянно загрява и дава на обикновения народ.Направо ги лъже и след това се прави на изненадан и пак измисля друга лъжа.Но няма да е дълго.Матриалът ще започне да се усеща,колкото и да не му е присъщо това...

57

Анонимен

преди 2 години

До татар-сеирджия Не е 1945 г. както лъжеш а е 1880 г. след като в Берлин България е разкъсана, Те се опитват да направят отделна Македония, за да я вкарат в Турция, Сърбия или Гърция, а на България се обещава, че след 30 години към 1910 г. ще може да иска ревизия на Берлинския договор. И управниците в България се съгласяват да не искат съединение с Македония както с Румелия, защото наивно си мислят, че ще им подарят Македония.

56

Пешо Питанката

преди 2 години

РСМ? Това не е ли един от западните квартали на София?

55

МВнР на татарите

преди 2 години

до Анонимен-59...ти май бъркаш тропкането...КОЙ на КОГО тропка...ВИЖ за кого е ВЕТОТО и ще ти се изясни ситуацията!!!!СЛЕЗ от облаците бе БАЛАМУРНИКООооо...За пореден път от РСМ ще разберат ,че срещу вятъра на се пикае.РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

54

татар-сеирджия

преди 2 години

до Анонимен -57 Упсььь-това в Београд ли ти го набиха в тъпатаКРАТУНА?Македонският език е най-древният език познат на човечеството. Азбуката му е приета с решение на просветния отдел на Битолския окръжен съвет на Югославската Компартия от 21.05.1945. А новосъздадената РСМ има само география с кратка история.Както американците са държава от края на 18 век и не твърдят, че са държава от древните индиански държави преди Колумб и не крадат британска история,така и РСМ трябва да признае исторически

53

Анонимен

преди 2 години

До позиция на МВнР Там е проблема е че не е Коминтерна а от сегашните сюзници в НАТО Англия и Германия и Австрия които не са на страна на България. Ако им тропнат, Македония ще приемат и български език и история.

52

анаЛизатор

преди 2 години

Португалците са стратези от високо ниво и бързо видяха,че интереса на ЕС е да стимулира диалог със София,а не отстъпки,каквито иска Словения.Сантуш добре знае къде стои РСМ в приоритетите на ЕС насред пандемията и глобалното разместване на сили.Предстоят шест истерични месеца със словенското председателство (което никой не взема много сериозно), но после идва Франция насред президентската си кампания,а Скопие е време да помисли за преброяване и нови избори,по възможност с нови партии.

51

Анонимен

преди 2 години

До татар-сеирджия Прочети добре преди да лъжеш. Не е от коминтерна, а от Берлинския конгрес след 1878 г. когато Македония е турска и отделена от България. Те считат, че македонска граматика е издадена от Гоце Пулески в София в 1880 г., защото е окупирана от Турция.

50

Извод:

преди 2 години

След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,севернитемакета сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат севернитемакета понякога и четвърт век не стига...Тия са по зле и от албански реотан.

49

позиция на МВнР

преди 2 години

В Скопие са решили да не отстъпват от Коминтерновския югомакедонизъм,като го свръзват с "идентизитето и язъйко" им.Заев е подгрял атмосферата за Еуропската унияи всички антични историчари тръпнат да видят как "ке им натрошат костите НАбугарите".След това ще дойде и разочарованието и пищенето.ВЕТОТО ще е много дълго!!!

48

татар

преди 2 години

РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!

47

татар

преди 2 години

Май трябва България да предложи да се разделят Македония и Албания в преговорния процес. Има шанс това да вразуми малко северомакедонците.Ако ли не , остават си там, а Албанците влизат в ЕС.

46

Ванче Михайлов

преди 2 години

Не са добре край Вардаро.Секогаж кажуват,дека не само месечината е македонска,току и звездите на македонски нашепнуват. Ама от мене само едно сакам да им кажувам-албански треба да се учат.Горното го написах на един език,който според техните академичари бил ''посебен'' /отделен/и немал нищо ''заедничко''с булгарския.Сигурно и вие нищо не сте разбрали /не сте ''сфатили''/ Това е шега, разбира се.На туй нящо му викаме:"На гол тумбак чифт пищови"....

45

български избирател

преди 2 години

А какво предлагате,а?Да си плюем на историята и името,и да ги пуснем Заювците сърбомани?Дето предците им са изклали над 20 000 българи патриоти по време накървавия Божик.ТВЪРДО НЕ !Или се отказват от средновековните си измишльотини,от териториалните претенции и езика на омразата,и си пренаписват учебниците,и ги подкрепяме за ЕС или да стават албанска провинция.Това е положението и сърбоманите на власт,може би бавно,но със сигурност ще го разберат.ВЕТО до дупка!

44

пан Пръдлечко

преди 2 години

СЛОВЕНИЯ Е ПОСЛЕДНАТА ДЬРЖАВА НА ТОЗИ СВЯТ, КОЯТО БИ ПРОМЕНИЛА РЕШЕНИЕ И СТАНОВИЩЕ НА БЬЛГАРИЯ ПО ВЬПРОСА ЗА СЕВЕРНО ЛЕДОВИТА МАКЕДОНИЯ.Словения не е ли част от "бивша" Югославия? Така, за един приятел питам.Страна с 30 години държавност къде се намесва?Може би от солидарност с другите 30-годишни?

43

татар-сеирджия

преди 2 години

Хората на запад не пасат трева,знаят да четат и да зачитат историческите факти.В"Бяла книга,която излезе наскоро и на английски е документирано,точно как и кога е извършен от Коминтерна инженерингът на диалект,на българския език и как е възникнал македонският език.Тез СкопскиТУЛУПИ сериозно ли искат да ни убедят че Сашо Македонскиот е техния пра-пра-бащица...?