82

Езоп ги възпя

преди 2 години

Кацнало северно маке на трънка,па започнало на българо-сръбски да дрънка.В студио гледа го нежно сръбска мушица,с примряла коминтерновска душица.Дрън,дрън,дрън...Бръм,бръм,бръм...античен паметник той сътвори нерукотворньй.Ах,велик,велик е античния северномакедонски плазмодий....!!!!!!

81

Даме Груев

преди 2 години

Такива са те севернитемакета - двуличници.Псуват ни,а през това време напират за българско граждансво и пращат децата си да учат тук и си търсят българки.Изобщо не трябва да ги взимаме на сериозно каквото и да кажат. Пълен игнор.ВЕТО до дупка!

80

татар сеирджия

преди 2 години

до Анонимен 85-То по твоята логика тогава Заев и Пендаровски са още по гОООлеми престъпници...!!!!Що не ги съдите бре, ами си лапате сополите?!

79

Гоце Делчев

преди 2 години

Мънкидонците са брутални интересчии,така че не е задължително да има връзка между това,какво мислят,какво говорят и какво правят,а още по-малко има връзка с истината ,и с историята....Ке ми дадеш паре, ке се престорам на маймун.

78

Анонимен

преди 2 години

До татар-сеирджия България признава ли историята на Македония след 1945 г. Щото ако да, следва, че признава и престъпленията на Тито нали и на Милошевич тогава, който взе заеми от САЩ и тогава и Каракачанов и Захариева и Радев стават и те престъпници..

77

Алберт Айнщайн

преди 2 години

"Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен."

76

татар-сеирджия

преди 2 години

Македонски Брамапутра-Шума ке ядам,комита ке ставам !!!

75

татар-сеирджия

преди 2 години

до Анонимен -81...А защо забрави за ЕГИПТЯНИТЕ...?Упсььь...

74

Анонимен

преди 2 години

До татар-сеирджия Турците ги обявяват за помаци, сърбите за македонци, а гърците за елински славянофони. Все са небългари и антибългари както виждаш след 1878 г.

73

татар-сеирджия

преди 2 години

до Анонимен-79....Аха ,разбрах...Тя не е тя , а е ТО....Да живее ЛГБТ общността!*** много сиПРОзд !!!!

72

Анонимен

преди 2 години

До татар-сеирджия ЕС и НАТО и ООН призна македонски език а ти не си го признавай.

71

татар-сеирджия

преди 2 години

Изпитана македонска рецепта на шеф Манчев:Слагаш две павета да врат и една северномакедонска глава.Един час,след като паветата омекнат и главата е...готова.

70

татар-сеирджия

преди 2 години

Гърците искали БЮРМ да се прекръсти на Горна Македония,но македонците не се съгласили,защото името Горна Македония пазели за Луната...Ехьь...Луно...Луно...земьо македонска...

69

татар-сеирджия

преди 2 години

Американските преэиденти Георге Бушовски, Дончо Тръмповски, Бильо Клинтовски са македонци, Баро Обамовски е половин македонец от майка египтянка.

68

татар-сеирджия

преди 2 години

АМИ ТО НЯМА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК...Не съществува такъв...По времето на Сашко Македонскиот ВСИЧКИ са говорили на гръцки. От царя до най-простия оФчар...щото са били гръцка васална територия.Когато България ги завзема след война с гърците- там се е говорило БЪЛГАРСКИ защото са имали български владетел...После са територия на Сърбите ... ДАЛИ ИМАШЕ МАКЕДОНСКИ КАТО ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В ЮГОСЛАВИЯ ? НЕ ! Та кой от тези три езика македонските оФчари смятат за "македонски"?

67

татар-сеирджия

преди 2 години

Дарените от нас танкове северномакедонците ги продадоха и с парите дигнаха споменника на"Воинот на кон".Конят влиза в Гинес с най-големите топки на статуя досега.По-далече от тая клоака/наречена Скопски ДИСНИЛЕНД/, защото мирише много, особено в жегата.

66

татар-сеирджия

преди 2 години

Най ми е смешно,че Заев,Пендаровски,Мицкоски и Буяр,всички излизат от единствения им университет и са на една възраст. Все едно си взел един випуск студенти и си направил от тях политически елит.Това е показател за комичната им бутафорна държава

65

Паисий

преди 2 години

О,неразумний изроде,защо се срамуваш да се наречеш българин?!Нима не са били българи бабите и дядовците ти?!

64

татар-сеирджия

преди 2 години

Господата Пендаровски и Заев в скоро време да покажат някой древен документ,който да е написан на македонски език и с македонска азбука, или в който поне да се споменава за македонска нация и държава от началото на Новата ера насам!Вярвам,че това са ерудирани политици,които преди изказванията си се консултират с историци,археолози и т.н.!Целият съм в очакване,а предполагам също и цялата световната научна общност!

63

татар-сеирджия

преди 2 години

Разликата между северномакедонец и бесарабски българин е тази, че единия на чист руски ти обяснява, че е истински българин, а другия на чист български, че не е.ОДИ ГИ РАЗБЕРИ...