42

Лисабон към Скопие

преди 2 години

На другия край на Европа,чак у Португалия разбраха истината за македонския език,само оттатък Вардаро се правят на yлaви..., туй за макетата кво да речеш бе, когато и да ги набъхташ все си закъснял...Събрали са всички псувни и правописни грешки от нашия език,яко са го посърбили и си напрайли техния Коминтерновски тюрлу гювеч...

41

анаЛизатор

преди 2 години

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?

40

български избирател

преди 2 години

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото!

39

наблюдател от ООН

преди 2 години

Зайо, слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в София :))) Другия вариант е да учиш албански :)))

38

до РСМ и компания

преди 2 години

Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...Учудващо е, как не са поискали до сега излаз на Црно море?

37

татар

преди 2 години

Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не трошат паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА и да не горят български знамена.

36

български избирател

преди 2 години

Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Заев, някой си! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

35

шуши му

преди 2 години

На всеки един македоносексуалист му се подарява по един вибратор и да се праща при албанците.

34

Анонимен

преди 2 години

Тито и сърбите може да са макаци, но бг не са макаци.

33

Анонимен

преди 2 години

До ПоззодмкНЯМА ПО-СМЕШНО СЪЩЕСТВО ОТ БЪЛГАРЕЕЩ СЕ МАКЕДОНЕЦ!

32

Анонимен

преди 2 години

До KromПО-ДОБРЕ ПОРТРЕТА НА ТИТО ОТКОЛКОТО НА ЕРДОГАН,КОЙТО ВЕЧЕ ВДИГНА ШЛЮЗОВЕТЕ НА МАЛКО ТЪРНОВО И ЗАПОЧНА ЛЕКА ПОЛЕКА ДА ПЪЛНИ БЪЛГАРИЯ СЪС ЗАСЕЛНИЦИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА!

31

Поззодмк

преди 2 години

Джамбазки е по родот од Битола, нема поголем Блгарин од Македонец.

30

Анонимен

преди 2 години

Вероятно за Джамбазки мисли!!!

29

elk

преди 2 години

Пак го пиша , че коментарите изчезват. Хора от македония - прочетете книгата на Анри Пози "Войната се завръща" Писана е през 1934 год. от французин. Ще научите истината , ако я търсите.

28

Krom

преди 2 години

До Анонимен 28 - честно казано все тая какъв си, стига да си седиш в бутафорната РСМ. Целувай портрета на Тито, кланяй се на сръПските си ментори. В Европа работа нямаш. А, и да не забравиш да си върнеш паспорта, еле си от тея дето "нямат"?

27

Анонимен

преди 2 години

До KromСРЪБСКИ ГОСПОДАРИ?НЯМА ПО-ГОЛЕМИ СЪРБОМАНИ ОТ РЕДОВИТЕ БЪЛГАРИ!ФАКТ!

26

Анонимен

преди 2 години

До KromПО-ДОБРЕ МАКЕДОНИЗЪМ ОТКОЛКОТО НЯКАКВА ДРУГА ИДЕОЛОГИЯ!РАНО ИЛИ КЪСНО МАКЕДОНИЗМЪТ ЩЕ ИЗМЕСТИ БЪЛГАРИЗМЪТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

25

Krom

преди 2 години

До Анонимен 26 - доста ще почакаш сръПска май*муно. Това ли Ви спуснаха сръПските господари? Жалко е!

24

Krom

преди 2 години

До Анонимен 17 - да го дуеш.. сръПско ***. Половината ми род е от Щип и Прилеп. Знам за какво става дума. Нямаш работа в българските сайтове, но ако искаш стой си. Тук на никой не пречиш.

23

Анонимен

преди 2 години

До KromГАРАНТИРАМ ТИ,ЧЕ НЕ Е ДАЛЕЧЕ ВРЕМЕТО,КОГАТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ МОЛИ МАКЕДОНИЯ И СЪРБИЯ ДА Я СПАСЯТ ОТ ТУРСКОТО НАШЕСТВИЕ,КОЕТО ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА С МИГРАНТИТЕ ОТ АЗИЯ И АФРИКА.