110

Анонимен

преди 2 години

Това че ваксинирани старци с х 100 болести и компрометиран имунитет се разболяли и умрели не е никакъв довод против ваксините. То се знае, че ще има такива.

109

фатмак

преди 2 години

До Анонимен 116Според изследванията е точно така - антителата при ваксинирани за много повече, така че не е ясно за какво говори професорът. И за какви ваксинирани пилоти става дума?

108

Анонимен

преди 2 години

нали доскоро говорехте ,че ваксините дават много по-хубав и качествен и дългосрочен имунитет от преболедувалите.На какво се дължи смяната на палачинката?Сега ваксърите няма ли да се депресират ,те толкова се надяваха ,че са хиляда пъти по защитени от преболедувалите .И как ще обясните за ковид сертификата ,нали антителата от проболедувалите не се смятаха ,а само тези от ваксините.Нещо много тука работата засмъ-рдя??!!!А ваксинираните пилоти нащо да кажете?

107

ковид 01.2020

преди 2 години

Ха добър ден! Полека-лека всичко ще си кажете, за да избегнете всенародната любов! От личен опит не 12 месеца, а 18 към днешна дата. И все така ще продължава. На набучкалите се, честито!

106

Анонимен

преди 2 години

Скорошна публикация в Гардиън по повод Делта варианта и ефективността на ваксината:"Проучване показва, че 29% от 42-те души, които са починали след заразяване с новия щам, са имали и двете ваксинации. В техническия брифинг на Public Health England на 25 юни тази цифра се е увеличила до 43% (50 от 117), като по-голямата част (60%) са получили поне една доза."Толкова за вълшебните, абсолютно безвредни и 101% ефективни ваксини.

105

Анонимен

преди 2 години

Сигурно плещи съвсем обратното на това дето плямпаше до преди няколко месеца заради ваксината. Още един страничен ефект. Не се чуваш какво говориш след ваксината. Лоша работа.

104

Анонимен

преди 2 години

Ваксина за какво обаче? Не мога да разбера

103

До 54

преди 2 години

Защото във ваксината има нано чипове за проследяване и физическо изчегъркване ако не си послушен!

102

Анонимен

преди 2 години

Я?? Тоя каза една истина най-после. Ами ако имат по траен, значи не трябва да се ваксинираме. по официални данни с тестове имаме 450 000 души. Естествено има още поне три пъти по толкова не тествани. Всеки казаха същите умници че заразява средно 7-10 души. И така за близо две години без да си математик ще разбереш, че сме го изкарали огромната част от хората. Е защо ни натискат да се ваксинираме пак не ми е ясно.

101

Анонимен

преди 2 години

Ще ви обясня защо е така, ако не се сещате. "Ваксинираните" трябва да продължават да се инжектират до пълното им зомбиране. Яко кажат, че имунитета е траен, нямат основание да ги боцкат отново и отново. За неваксинираните ще използват натиск чрез различни ограничения и неудобства, докато ги вкарат(ако успеят) в същия режим. Генното модифициране очевидно не може да се извърши само с две дози.

100

Анонимен

преди 2 години

Кантарджията кантара му не мери еднакво- четете му стари изцепки и сегашните зиг- заги..не разбирам от медицина ,но го съветвам да си припомни хубавата българска поговорка за двата стола..а четящите да се консултират с Царо дали да му Верват или Не

99

Анонимен

преди 2 години

Колко деца, казваш са починали от Ковид?

98

Трибунал

преди 2 години

С нетърпение чакам трибуналите за кови-престъпниците. Като се върне смъртното наказание, може да се кандидатирам за стрелкова рота. Лишиха хронично болните и раково болните от лекарска грижа заради измислена болест. Вижте Worldometer колко са умрелите от Пландемията и от рак и си помислете кой е прав и дали ще се ваксате.

97

Анонимен

преди 2 години

Децата имат по малко АСЕ рецептори, за които се захваща вируса . В пубертета вече ги имат точно колкото възрастните. Те имат по леки симптоми, най вече от горните дихателни пътища. НО някои деца правят цитокинова буря, хиперинфламаторен синдром и то няколко седмици след лекото си боледуване. От това и умират.

96

До 99

преди 2 години

Току що ти се каза, че прекаран вирус оставя най-силен имунитет и пак ми се правиш на отворен тука... *** ли си или явно не може да четеш?

95

Анонимен

преди 2 години

Мишоците напускат потъващият ковид-кораб. Трибуналът предстои.

94

До 99

преди 2 години

Въобще не ме интересува. Прочети пак заглавието на статията, но бавно

93

До 99

преди 2 години

Ами замисли се, щом малките деца не се разболяват, значи вируса не е особено страшен.Статистиката е показателна.9 от 10 човека го прекарват като лятна хрема.

92

Анонимен

преди 2 години

Форумни професори, експерти, капацитети и други тути кванти. Целта на ваксинацията е да се създаде имунитет за цял живот или поне за десет години. Така малките деца ги ваксинират пет пъти в продължение на две години срещу полиомиелит - една страшна болест. Особен хората над 40 години би следвало да мислят да се ваксинират, защото ползата при тях надхвърля всички страхове

91

Анонимен

преди 2 години

До 97 Нулев пациент едва ли. Пред джипито тогава бяхме 10 човека и все с едни и същи симптоми. Но да, категорично твърдя че тоя ковид вилнее поне от 6 месеца преди да го засекат в Европа. Мисля, че и всички много добре знаят това. А аз се заразих от зъболекар. След слагане на пломба почнах да се чувствам много зле и изгубих вкус и мирис. Даже в началото мислех, че е нещо от зъболекарските препарати това че не усещам никакъв вкус. Докато не ме събори температурата.