10

Анонимен

преди 2 години

Ваксъвите са за затвора, *** лунатици!

9

Анонимен

преди 2 години

да бе ваксинирайте си децата че са им пуснали квота на тея *** и трябва да се изпълнява че иначе ще играе възпитателката от задокеяна. НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ. вредното действие на ваксините е след десетки години. информирайте се. четете им за ваксините за полио и свински грип на американците и колко хора са си заминали.

8

Галин Костов

преди 2 години

Ами сега? Професор Ива, професор Гломб и други експерти тръбят от една година че преболедуването не дава абсолютно никакъв имунитет спрямо ваксината. Сега пък давало. Иначе така и не успях да разбера защо трябва да си ваксинирам децата, които въпреки че изкараха две седмици покрай двамата си болни родители, не проявиха никакъв симптом на "коварната" болест? Изключвам възможността организма им да не е бил в контакт с вируса. Всички се прави за да не отиват ваксини зян.

7

Светозар

преди 2 години

Абе на тоя докога ще му давате думата, бе ?Той защо не ваксинира внуците си ? А самия той защо не се ваксинира ? Кога ваксинира внуците си, тогава да казва на другите хора, да си ваксинират децата.

6

Анонимен

преди 2 години

Ми тогава защо искаше да има ограничения? Ако не се разболея от него тогава как ще изградя имунитет??

5

Индиеца

преди 2 години

И наесен с песен и с нови мерки, Софето с бариери, обзалагам се!

4

Анонимен

преди 2 години

бе този хептен изтрещя, миналата есен развиваха теориите че вируса повтарял след 3-5 месеца пък ваксината траела 8 поне. Как разбраха че на ваксините е пи нетраен като от 7 месеца ваксинират.

3

Анонимен

преди 2 години

Лятото трябва да си починем и от такива като него пожелавам му да придобие като мен по-силен имунитет.

2

Досадник

преди 2 години

Преди два дни тази мижитурка каза че в Сливница 7 камък 7 може да имат и доживотен имунитет сега се позовава на изследвания от Испания, че преболедувалите имат по-добър имунитет който продължава на 12 месеца, кога ще се позовава на информация на някои уж българско изследване, нали сте големи професори всички нещастници!!

1

Анонимен

преди 2 години

Хубавото на Кантарджиев е че на моменти има такива проблясъци на трезва и научна мисъл, но помним и точно противоположни изказвания, според това което са му пуснали като опорка.