50

Анонимен

преди 2 години

ПСР тестът не е гаранция за получаване на антитела. Тестът за антитела установява дали имаш защите или не. Защо тогава тестът за антитела, който е 100% сигурен, не се взема под внимание, а само някаква посявка, която може да е фалшиво положителна и фалшиво отрицателна и която няма никаква връзка с изграждането на антитела от организма? Тази логика не е нито медицинска, нито научна, така че е логично хората да се питат какво всъщност се цели в случая.

49

въх

преди 2 години

Тоя говори говори глупости, па пусне от време на време нещо логично. Значи - никакви инжекции. Грижете се за здравето си, не яжте фабрично произведени храни и пийте вода. Не е политически коректно и не стимулира икономиката, но поне ще сте живи.

48

Анонимен

преди 2 години

До 51 Абе умен, я кажи ако си болен в къща в която има доказано с пср тест болен от ковид и си във карантина поради това, като се разболееш как в карантина отиваш да ти правят пср? И за чий, като лекаря има право да те обяви веднага за болен и карантиниран. И защо да ходиш по улиците и лабораториите да заразяваш хората около тебе? Искаш да кажеш, че хората със съвест са бо*клуци, така ли?

47

Анонимен

преди 2 години

До 51 - Тарикати сме, не са ни правили трепанация за да ни вкарат хидрогел с клечка. То бива да сте издухани ...

46

Анонимен

преди 2 години

Всеки ще се ср ещне с вируса рано или късно. Въпросът е дали ще получиш имунитет по лесния или трудния начин!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Не съм конспиратор, ала започвам да се питам какъв е тоя експеримент. Нали целта на ваксинацията е изграждане на антитела? Защо тогава е това делене на хората и защо ако съм била болна с пср да имам различни антитела от тия без пср, и абсолютно различни от тия със силната имунна система дето и не са разбрали че са го карали? Защо е тоя сертификат? Да проследяват опитните мишки ли?

44

Анонимен

преди 2 години

Тарикатите, които се криха и не си правиха тест сега реват що нямали сертификат. Ами да сте се тествали!!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Защо тестът за наличие на антитела не е от значение при доказване на преболедуване, а само ПСР, направен някога си? Отново виждаме, че логиката тук не е медицинска, което е много тревожно!

42

Handel

преди 2 години

Я гледай пенсията как се извъртя. Явно и той вече не вярва че бибткин ще се върне във властта.

41

Kruger

преди 2 години

Мега голям пич! Не трябваше да го пенсионират

40

Анонимен

преди 2 години

Масовите ваксинации срещу наистина опасните болести се извършват в ранна детска възраст, защото децата са най-уязвимата група.Това безобидно грипоидче практически не засяга децата, демек масовата вяксинация е напълно излишна. Срещу сезонен респираторен вирус се ваксинират се само страхливците.

39

Анонимен

преди 2 години

До До 999Това е в цяла Европа. ПСРът се взема като доказателство, че си бил болен.

38

до 39

преди 2 години

Не 100% от населението са податливи на вируса. Има едни 20-30%, които по някаква причина няма никога да се разболеят. Това мнение се споделя от стотици учени по цял свят. Да, ние не знаем, кой точно е податлив и кой не, но реално не 50% са тези, които са податливи, а много по-малък процент. Така че сметката ти не е вярна.

37

Анонимен

преди 2 години

Тогава защо продължават да ги насилват да се ваксинират? Защо в Италия уволняват лекари, които са преболедували ковид и имат огромно количество естествени антитела, само защото не са инжектирани с определен биопродукт?

36

Анонимен

преди 2 години

Инжектираните в България са около 1%. Coрocoидeн вой да чувам!!

35

Доц. Дамян Илиев

преди 2 години

До анонимен 19. Говориш за 70% млади и неваксинирани, но останалите 30 % ваксинирани правят позицията ви трудна за отстояване. Хората помнят много добре миналата година как РНК ваксините бяха провъзгласявани като средство за напълно предотвратяване на болестта. След това някой смени плочата. Вече ваксинираните трябваше да се примирят с това че разпространяват вируса и се разболяват, но поне нямало да го карат тежко. В момента обаче 40 % от хоспитализациите в Израел са на напълно ваксинирани.

34

Анонимен

преди 2 години

Според единственото проучване у нас наскоро, за антитела, установиха че в София 45% имали антитела . Тук влизат и ваксинирати и преболедували. За по-малките населени места със сигурност ще е по нисък %. Значи има още 55-60% податливи на вируса. Дали ще получиш имунитет по трудния или по лесния начин е въпрос на време . Ако не си ваксиниран, ще го получиш със всички възможни рискове и усложнения. Избери си!!!

33

До 999

преди 2 години

Всички сме така. Аз го карах без пср. Разбрах, че е било ковид пост фактум, защото го карах в началото на истерията и тогава още не се знаеше че загубата на вкус и обоняние е типичен симптом. 2 години след това имам имунитет. Но за света аз не съм с такъв, защото нямам сертификат. Това е лудост. На всякъде по света дават правото да докажеш че си с имунитет, но тука не. Даже и изолирани от лекар хора не могат да получат сертификат, понеже нямат пср! Абсурдистан!

32

Анонимен

преди 2 години

Който го е страх от кизомбафикуса, да си стои вкъщи.

31

Анонимен

преди 2 години

До Шиле Шилев - Защо се разправяш с платени драскачи?