55

До 55

преди 11 месеца

Много си глупав, да знаеш!

54

Анонимен

преди 11 месеца

До Popa ot razgradДори да се стигне до тук,никой нормален няма да отиде да го инжектират с тези течности. Край тогава с властта,която издава луди заповеди.Все едно да ни заповядат да отидем доброволно на ешафода.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Аз се ваксинирах, подписах декларацията , никъде не пише че освобождавам от отговорност някой си. Стига лъгахте и манипулирахте плашливите. Като влезеш в болница пак подписваш декларация.

52

Popa ot razgrad

преди 11 месеца

Ако съм работодател и за работа кандидатстват двама, един ваксиниран и един неваксиниран, разбира се че бих приел на работа този, който е ваксиниран...

51

До Бау

преди 11 месеца

Щом си чел декларацията, не ти ли направи впечатление, че ваксината била "биопродукт"?! Виж значението на думата, виж съставките на ваксината и после пропагандирай ваксинацията.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Санитарките не искали да се ваксинират! Еми да си ходят!

49

Анонимен

преди 11 месеца

Не лекарите, а болногледачите ги е страх от ваксината. Прочетете първо статията!

48

Анонимен

преди 11 месеца

Демоназ, обясни ми как се защитава правото на един човек да има 45 пола, а в същото време ти отнемат правото да решиш сам дали да се ваксинираш или не? Нали уж правото на собствен избор е онова, което се защитава когато някой се обяви за еди кой се пол? Защо правото ми да правя секс с животното коза да е по-висше право от това да не слагам експериментална химия в тялото си?

47

ШОК И УЖАС

преди 11 месеца

Представяте ли си лекарите не ги е страх от страшния ковид, а от ваксината, и трябва да ги заплашват с уволнение, за да ги принудят да се инжектират с експерименталния препарат против страшния ковид. Това как ви се струва?

46

Demonaz

преди 11 месеца

До До БауКакъв фашизъм те гони драги? Това е либерална диктатура,новите ценности. Ще си анти-либералист по-скоро. Задължително ваксиниран може на нехората в западнала европа,но не и тук ние сме Балканите.

45

Анонимен

преди 11 месеца

До Попа, ами така да бъде. Задължете бг лекарите и сестрите да се ваксинират и да видим колко ще останат на работа. Айде де, като сте такива смелчаци, направете го. И после да видим политиците как правят операции и преглеждат хора!

44

Popa ot razgrad

преди 11 месеца

Рано или късно щеше да се стигне до тук...но властите са прави...не искат да поемат риска който носят неваксинираните...а иначе разбира се хората имат право на избор...избираш да не се ваксинираш и напускаш работа...не може хем вълка да е сит, хем агнето да е цяло...

43

Анонимен

преди 11 месеца

Платените клакьори на СЗО, айде научете се че има разлика между антиваксър и антиковидваксър. Няма да си сложа ковид ваксина, но имам всички ваксини по бг календара. Даже ми предстои реваксинация срещу тетанус тая година и с чиста съвест отивам да си я сложа. Но експериментални препарати с временно разрешение не слагам. Който се чувства добре като опитно морско свинче, да си слага каквото иска. Аз приемам само медикаменти напълно одобрени и за които се носи отговорност от производителя.

42

Анонимен

преди 11 месеца

До 43 - Е, друго си е математици да водят "пандемията" и коремни хирурзи да заплашват от телевизора.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Ромска държава! Няма бъдеще за българите.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Много сте зле! Явно психиатрите са кът в България. Аутсайсери на обществото, фанатици -антиваксъри ще ми казват как се води пандемия и решава криза!?

39

До Бау

преди 11 месеца

А забеляза ли кой е харесван от народа за изборите? Онези, които се обявиха срещу ковида. ББ поне не наложи олигофренското затваряне, за това още има последователи. Но ако тука ни затворят и наложат насилствено ваксиниране, смятай че сме подпалили всичко! Ние решаваме дали да се бодем и с какво. Това е правото ми на избор. Ако ковид истерията ще е новия фашизъм, то тогава ние сме новите антифашисти.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Ваксини без отговорност, с удължено освобождаване, троянски коне, които и лекарите не искат.. Следващата ПланДемия ще бъде катастрофа за хората :-х

37

Анонимен

преди 11 месеца

На 6 този месец, започва делото срещу СЗО и фармамафията. 100 адвокати и 10 000 лекари срещу геноцида.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Инжектираните в България са 1%, другото е манипулации. 99% сме аниваксъри, според капацитета Бау, авера му Мяу и близкия му приятел Грух.