52

До 55

преди 2 години

Много си глупав, да знаеш!

51

Анонимен

преди 2 години

До Popa ot razgradДори да се стигне до тук,никой нормален няма да отиде да го инжектират с тези течности. Край тогава с властта,която издава луди заповеди.Все едно да ни заповядат да отидем доброволно на ешафода.

50

Анонимен

преди 2 години

Аз се ваксинирах, подписах декларацията , никъде не пише че освобождавам от отговорност някой си. Стига лъгахте и манипулирахте плашливите. Като влезеш в болница пак подписваш декларация.

49

Popa ot razgrad

преди 2 години

Ако съм работодател и за работа кандидатстват двама, един ваксиниран и един неваксиниран, разбира се че бих приел на работа този, който е ваксиниран...

48

До Бау

преди 2 години

Щом си чел декларацията, не ти ли направи впечатление, че ваксината била "биопродукт"?! Виж значението на думата, виж съставките на ваксината и после пропагандирай ваксинацията.

47

Анонимен

преди 2 години

Санитарките не искали да се ваксинират! Еми да си ходят!

46

Анонимен

преди 2 години

Не лекарите, а болногледачите ги е страх от ваксината. Прочетете първо статията!

45

Анонимен

преди 2 години

Демоназ, обясни ми как се защитава правото на един човек да има 45 пола, а в същото време ти отнемат правото да решиш сам дали да се ваксинираш или не? Нали уж правото на собствен избор е онова, което се защитава когато някой се обяви за еди кой се пол? Защо правото ми да правя секс с животното коза да е по-висше право от това да не слагам експериментална химия в тялото си?

44

ШОК И УЖАС

преди 2 години

Представяте ли си лекарите не ги е страх от страшния ковид, а от ваксината, и трябва да ги заплашват с уволнение, за да ги принудят да се инжектират с експерименталния препарат против страшния ковид. Това как ви се струва?

43

Demonaz

преди 2 години

До До БауКакъв фашизъм те гони драги? Това е либерална диктатура,новите ценности. Ще си анти-либералист по-скоро. Задължително ваксиниран може на нехората в западнала европа,но не и тук ние сме Балканите.

42

Анонимен

преди 2 години

До Попа, ами така да бъде. Задължете бг лекарите и сестрите да се ваксинират и да видим колко ще останат на работа. Айде де, като сте такива смелчаци, направете го. И после да видим политиците как правят операции и преглеждат хора!

41

Popa ot razgrad

преди 2 години

Рано или късно щеше да се стигне до тук...но властите са прави...не искат да поемат риска който носят неваксинираните...а иначе разбира се хората имат право на избор...избираш да не се ваксинираш и напускаш работа...не може хем вълка да е сит, хем агнето да е цяло...

40

Анонимен

преди 2 години

Платените клакьори на СЗО, айде научете се че има разлика между антиваксър и антиковидваксър. Няма да си сложа ковид ваксина, но имам всички ваксини по бг календара. Даже ми предстои реваксинация срещу тетанус тая година и с чиста съвест отивам да си я сложа. Но експериментални препарати с временно разрешение не слагам. Който се чувства добре като опитно морско свинче, да си слага каквото иска. Аз приемам само медикаменти напълно одобрени и за които се носи отговорност от производителя.

39

Анонимен

преди 2 години

До 43 - Е, друго си е математици да водят "пандемията" и коремни хирурзи да заплашват от телевизора.

38

Анонимен

преди 2 години

Ромска държава! Няма бъдеще за българите.

37

Анонимен

преди 2 години

Много сте зле! Явно психиатрите са кът в България. Аутсайсери на обществото, фанатици -антиваксъри ще ми казват как се води пандемия и решава криза!?

36

До Бау

преди 2 години

А забеляза ли кой е харесван от народа за изборите? Онези, които се обявиха срещу ковида. ББ поне не наложи олигофренското затваряне, за това още има последователи. Но ако тука ни затворят и наложат насилствено ваксиниране, смятай че сме подпалили всичко! Ние решаваме дали да се бодем и с какво. Това е правото ми на избор. Ако ковид истерията ще е новия фашизъм, то тогава ние сме новите антифашисти.

35

Анонимен

преди 2 години

Ваксини без отговорност, с удължено освобождаване, троянски коне, които и лекарите не искат.. Следващата ПланДемия ще бъде катастрофа за хората :-х

34

Анонимен

преди 2 години

На 6 този месец, започва делото срещу СЗО и фармамафията. 100 адвокати и 10 000 лекари срещу геноцида.

33

Анонимен

преди 2 години

Инжектираните в България са 1%, другото е манипулации. 99% сме аниваксъри, според капацитета Бау, авера му Мяу и близкия му приятел Грух.