72

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм на глобалистите илюминати, начело с техния велик представител - папата. Хората имат право на избор. Това са медицински експерименти. Как ще задължаваш хоара да участват по принуда в медицински експерименти и ще увреждаш правото им да упражняват труд?

71

Анонимен

преди 2 години

Медицински фашизъм...............това е термина!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Публикация в Гардиън по повод Делта варианта и ефективността на ваксината :"Проучване показва, че 29% от 42-те души, които са починали след заразяване с новия щам, са имали и двете ваксинации. В техническия брифинг на Public Health England на 25 юни тази цифра се е увеличила до 43% (50 от 117), като по-голямата част (60%) са получили поне една доза." Толкова за вълшебните, абсолютно безвредни и 101 %ефективни ваксини.

69

Анонимен

преди 2 години

Обикновен фашизъм.

68

Анонимен

преди 2 години

Защо ли искат с тази карантина всички графен да поемат от маски с графен,ваксини с графен сякаш графове,графини ще ги правят от Ковид.

67

До 73

преди 2 години

"300 от стотици хиляди здравни работници..То има и повече от 300 майки които не искат децата им да бъдат ваксинирани срещу нищо." - Само че тук става дума за ПРИНУДА да се ваксинираш и , ако откажеш, ЗАПЛАХА да ти отнемат правото да упражняваш професията си. А майките никой не ги заплашва с уволнение или отнемане на децата им, нали?

66

Анонимен

преди 2 години

300 от стотици хиляди здравни работници..То има и повече от 300 майки които не искат децата им да бъдат ваксинирани срещу нищо.

65

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът и безумието набират скорост. Ето, в западна Европа например, нормалните хора биват репресирани дори противоконституционно, като им се отнемат права (в случая- правото да упражняваш професията си, ако не се подложиш на медицински експерименти). За сметка на това, паралелно се засилват ненужните права (и никакви задължения) в полза на разни изопачени движения като ЛГБТ...

64

Анонимен

преди 2 години

Само колективна реакция, иначе противостоенето ще е трудно и безрезултатно.

63

до 65 от славянин

преди 2 години

Затова пък вратите към по-добрия свят за набодените се отварят една по една! Освен това вече съвсем твърдо се налага тезата, че боденето ще бъде редовно на всеки 6 месеца!

62

защо?

преди 2 години

Не разбирам алогичното насилствено склоняване към инжектиране с препарат, на който изпитванията приключват 2023-та година, дори и човек да е прекарал заболяването и да има същата, че и по-голяма защита, придобида по естествен път, като тази от ваксината. Т.е. важното е да се инжектираш, а не дали имаш или нямаш антитела, така го разбирам и ми се струва изключително странно и в разрез със всяка медицинска логика. Явно логиката е преди всичко не-медицинска и това е много тревожно!

61

Анонимен

преди 2 години

До Попа С една дума фашизъм. То и Хитлер не е затварял вратите на евреите, само им е искал да докажат арийско потекло и който не е могъл просто не е можел да ходи на театър, в определени части на града и прочие. То така е почнало. После е минало през звездата на Давид, номера татуиран на ръката и на края в газовите камери. Знаем как е започнало и го виждаме същото. Въпросът е пак ли така ще свърши?

60

Анонимен

преди 2 години

Това което се подписва е че сме уведомени за страничните ефекти от ваксината и за евентуалните проблеми. Въпросът е наистина ли сме осведомени? Ми че те всеки ден откриват нещо ново и различно. А кой може да ми каже след 5 год какви ще са страничните ефекти? Производителя веднага си измива ръцете с ние не знаехме, държавата с СЗО го разреши, доктора с изпълнявам каквото ми е казано и ти го ду*хаш!

59

До 50

преди 2 години

"Не лекарите, а болногледачите ги е страх от ваксината. Прочетете първо статията!" - Прочетох я. Пише "300 здравни работници" и не се уточнява на каква длъжност са. И после пише, че същият адвокат защитава И ДЕСЕТКИ БОЛНОГЛЕДАЧИ, отстранени от работа заради отказ от ваксиниране. Така че ти прочети статията поне още веднъж.

58

Popa ot razgrad

преди 2 години

Никой няма да задължава хората да се ваксинират...просто вратите пред неваксинираните ще се затварят една по една...

57

Анонимен

преди 2 години

До 59 Абе умен, като си такъв всезнаещ я кажи как се ваксинираш ако организма ти е пълен с антитела? Тия хора са на първа линия. Огромната част от тях са изкарали ковид и имат антитела. Да ги ваксинират е равно да ги убият чрез възпалителна буря. Именно защото са хора от медицината знаят това. Кой си ти, че ще им заповядваш да умират? Я ми кажи, някой прави ли анализ дали имаш антитела преди да те боде? Когато започнат да правят това, тогава хората може и да се замислят. До тогава, боди си се ти

56

До 54 анонимния

преди 2 години

ваксър - и какво, като не пише, че освобождаваш от отговорност "някой си"? Пише, че си запознат с рисковете от заболяването и неговите усложнения - а се знае, че и ваксината може да провокира заболяването. И за противопоказания пише, и за нежелани лекарствени реакции... И накрая се подписваш, че си съгласен с всичко. Ако получиш усложнения и се разболееш от нещо по-лошо от ковид, дали ще можеш да потърсиш отговорност от производителя за причинените здравословни проблеми?

55

До 60

преди 2 години

Не е вярно това, което казваш. Прочети закона! Повтаряте лъжи и се надявате да се превърне в истина.

54

Анонимен

преди 2 години

За някои професии има специфични изисквания. Като работиш в здравеопазването ще се ваксинираш и то те само против ковид. Това е законът. Като те ти харесва, сменяш професията.

53

Италия

преди 2 години

В Италия са ваксинирани 54 000000 от който почти 20000000 са с две ваксини. Тук всички смятат че за мед работници трябва да е задължително да се ваксинират. Просто закона наложи това което смятат всички че е правилно. Като не искаш да се ваксинира, айде марш в къщи.