6

Мечо

преди 2 години

... мечки са забелязвани многократно през години, но, за съжаление, това е първият случай, когато се стига до такъв инцидент", посочи Димитър Иванов от Парка за танцува...За съжаление това е първия случай. Жалко, че няма 10 случая до сега ами само един.

5

Анонимен

преди 2 години

Да оставят гъбите и плодовете на животните, гъби могат да си отгледат и от мицел и да си ги изсушат! Има хубав български мицел за различни видове гъби, садят на сянка и готово, режат гъбите и те пак излизат , или от набраните гъби да си направят мицел. Даже в чували слама , може да си отглеждат гъби!

4

Христо Христов

преди 2 години

И защо трябва да се у6ива животното, а не наглите двуноги дето секат гори и леят асфалт?

3

Анонимен

преди 2 години

Ceлянитe само си търсят поводи да стрелят и убиват. Примитивни хорица... Мечката им виновна - да я убием. Утре някой ще хукне пак из гората, ще го нападне друга мечка - и нея ли ще убият. Да убиваме всичко, защото сме проЗти и ни пречи - добра максима.

2

Men

преди 2 години

Е добре де, ами мечката имала ли е разрешение за нападение на жената?

1

Анонимен

преди 2 години

Глоба за тази нагла квичааща лелка, която се е навряла в дълбините на горите заедно с децата си, без да може да се държи адекватно и да разпознава знаците , че е в територия на диво животно! Също ако има някакви институции за закрила на деецата трябва да обърнат особено внимание на госпожата и семейството и! Ако утре вляза у тях и тя ме нападне да искам ли да я застрелят?!?!