26

Гъбар

преди 2 години

За да събираш гъби в гората трябва да имаш разрешение от горското за района в горатаи време от до,,а и до 2 килограма безплатно . Така е в Европа .

25

SS

преди 2 години

Както писах,но са ми изтрили коментара животът в България на една мечка е по ценен от здравето и живота на една жена ! ОТВРАТИТЕЛНО !

24

То пък едни гъби

преди 2 години

Масловки, боровки, сърнели... Кой ли ги купува. По-добре печурки от веригите.

23

SS

преди 2 години

До 26 Колкото и невероятно да ти звучи има българска дума за джунгла,но вие едва ли я знаете.Има и джунгла в България но вие пак от необразованост не знаете.

22

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ни съ притеснявайти кво ша са случи с мечката, а съ притеснявайте, кво ви готват дава Мечока - Бойко и Радев на 11 юли!

21

до SS

преди 2 години

То и джунгли няма и страната не е на цялата планета , но за теб важи поговорката: "Чукча не читател - чукча писател"

20

SS

преди 2 години

До 21 Бобри в страната няма .Толкова ти разбира главата.Но в един резерват имаше зубри (европейски бизон) Но бобри няма !

19

SS

преди 2 години

До 22 Бобри в страната няма .Толкова ти разбира главата.Но в един резерват имаше зубри (европейски бизон) Но бобри няма !

18

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАко питат мен, само вълците не ми се вписват в гората, всичко останало може, даже и мечки може.

17

Анонимен

преди 2 години

До Така ли?Хората си изкарват прехраната в гората с бране на гъби, защото всички предприятия са затворени в провинцията. Има само нископлатена сезонна работа. Само че чантаджиите в столицата това нещо не можете да го разберете!<<<<<< Абсолюно вярно е това. И после "Как да спрем обезлюдяването?" , ами ей така, трябва добре платени работни места из цялата страна!

16

Трябва да се мисли !

преди 2 години

Миличкия ром няма избор вместо да работи ходи за гъби да може да храни родата Господин кмета трябва да е благодарен на мечките ако не беше тоя резерват един турист нямаше да се завърти там Трябва да се мисли !!!!! Най-лесно е да се пръсне главата на животното до следващия такъв инцидент и после ама в България няма мечки защо ли .....

15

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе е така, когато една мечка опита човешко месо, трябва да се застреля! Българските мечки не са месоядни, но когато нямат достатъчно храна, нападат животни, но опита ли човешка кръв, трябва да се застреля, защото пак ще го прави!

14

Анонимен

преди 2 години

До 16Стига си квичал . Тея лозунги хората 2та лева... алабала. По твоята логика влез да ловиш риба там, където има акули да избием и тях? Това е националната природа на република България и тя си има естествен живот. Такива, като тебе трябва да ги наказваме, а не животните. НАП, Прокуратурата трябва да се самосезират и да правят проверки, какво правят там, какво берат, къде го продават , как го продават.

13

Анонимен

преди 2 години

Вие виждали ли сте някой ром да си насади нещо в градина? Засега не знам дали има такива. Вместо да бере в гората , да си насади мицел на сянка или да си направи мицел от набраните гъби, да ги размножи и да не ходи в гората! Ако няма и сянка, да си засади дръвчета.

12

мдаа

преди 2 години

Имам усещането че по-лесно ще дадат разрешение за отстрел на жената отколкото на мечката.

11

Анонимен

преди 2 години

Мечката си е в нейна територия.Защитила се е от някакви животни нахлули да крадат храната и.

10

Анонимен

преди 2 години

До 12Не си с никакъв приоритет. Има специални зони за туристи. Има и защитени зони показващи,че има диви животни . Ако влезеш там риска си е твой. Ти си реално умното животно и трябяа са пазиш природата. Животното няма като тебе Кауфланд и телефон.... има си територия да се храни и да оцелее.

9

Мецан

преди 2 години

После братчеда на мечката ще получи разрешение от Мечия съвет да изяде стрелеца и така влизаме в порочен кръг. Който го е страх от мечки не ходи в гората.

8

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИма мечки, които се хранят с плодове,зеленчуци,зърнени храни,гъби и т.н., а има мечки стръвници, които налитат на месо и са месоядни(те не са български) или не са месоядни, но се превръщат в месоядни, поради глад, такива мечки се убиват!

7

Анонимен

преди 2 години

Някой хора забравят,че това е дивата природа, която трябва за паизм. Тея опушенитее са влезли дълбоко в гората да берат нерегламентирани гъби. Дивото животно си е в неговата територия. Защо трябва да го убиваме? То не е влязло в село или нещо...