76

Секретар

преди 2 години

Ама защо герберите изобщо са подавали жалба, какво им пречат машините те се отнасят за всяка партия при гласуване значи преди това всичко е било гнило и фалшиво щом са като ощипани. *** то това се знаеше през всичкото това безвремие за хората! Е, стига да се омитат, че много продължи.

75

Анонимен

преди 2 години

Герберунгелите обясняват, че било лесно да пипнеш софтуера и да затриеш следите хахаххаха Ямбол да не е Стамбул бе вие кво пушите. Това да не е като печатане на бюлетини, изхвърляне на валидни гласове и подмяна на чувалите в полза на геп без никой да види и да разбере. Именно гласуване с машини е много по трудно за манипулиране и ИМЕННО за това реват герп, щото не могат да купят вота и са чао. В Благоевград вече стана, а повечето роми няма да гласуват. Щом герп реват сме на прав път!

74

Анонимен

преди 2 години

Какво направиха КОМУНИСТИТЕ за месец управление. По цял ден поомияя-пропаганда се лее по телевизора без грам доказателства. Тока и горивата поскъпнаха чувствително. Изхарчиха десетки милиони за машини които ги няма никъде в европа. Пратиха ваксинацията в девета глуха. Изчезнаха стотиците спестени милиони за строежа на магистрала Хемус. Сложиха на всички постове в държавата свои хора за да върви кражбата безпроблемно. Браво комунисти!

73

Анонимен

преди 2 години

Герп казали, герп искали, кои са тия бе?!?!? Неграмотници и некадърници, тумба крадци избрани с ромски гласове, какво друго да кажат??? Не знаят законите и не знаят конституцията ама казват кое е законно. Най-крадливата сганн са тия ей!!!

72

Бойко

преди 2 години

Няма да има купен вот от братята ***. Щото няма да могат да снимат бюлетината за доказателство. Остава само корпоративния вот, където играчите са ясни и се вземат мерки. Ще се гласува основно по съвест. Освен в държавната администрация, където 2/3 са назначени на партиен/роднински принцип.Голяма победа за гражданското общество. Малка стъпка за гражданите, но и огромна стъпка за демокрацията в красивата ни Родина.

71

Анонимен

преди 2 години

69 ти... Продължавате с тези " комунисти" а? И то при положение,точно такъв ви стимулира да го избирате 12 г вече? Тия ги разправяй на децата си! ГЕРБ власт,няма да види повече! Набийте си го в чугунените Герберски тикви! Гражданска ще има,но до власт няма да ви допуснем!

70

Анонимен

преди 2 години

Комбитова казала, че и след 20 години няма да има Хемус защото заделените пари за строежа вече са ги оправили. Мизерия гарантирана от БСП.

69

Искам да питам

преди 2 години

ако има оспорване на изборите кой ще отговаря ЦИК или СИЕЛА, чиято собственост са машините.

68

нещо хубаво

преди 2 години

Няма нищо по хубаво от студен душ в нетърпима комунистическа жега.

67

ИДЕЯ!!!

преди 2 години

В тубата има видеоклипове където хакери нагледно показват как се манипулира вот с машини.Порди тази причина в Холандия е отменено гласуването по този начин.Ние все по трудния начин се убеждаваме.

66

До 43

преди 2 години

Вие имахте пари за Хемус, ама самата Хемус нямаше пари да се строи. Нас ни интересува магистралата , за вас знаем, че имате пари.

65

Анонимен

преди 2 години

Само за месец управление и комунистите окрадаха милиарда спестен и заделен за строежа на Хемус. На месец по милиард кражба им е темпото, по нова година фалит на държавата.

64

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

"Не забравяйте, всичко което Хитлер е направил е било законно." Доктор Мартин Лутър Кинг.

63

Ицо

преди 2 години

С такива елементарни учстници в коментарите просто не си заслужава да спориш-старомодно и допотопно мислене и призиви за реваш-това е типичното за необузданите страсти на бившите...Искам да ни управляват министрите от сега действащото Правителство -нивото е на двата полюса-това са хора с друго мислене и поведение-не безгръбначните ,чиито идол е...Най-голямото разочарование е проф.Ангелов-беше ми симпатичен,но и той оглупя-С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ-ТАКЪВ СТАВАШ...

62

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да прави хунтата на Радев в България ще стане каквото кажат ЕС и САЩ. За Русия няма място.

61

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ НЕ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО, НО МАНИПУЛИРАНЕТО НА ВОТА ЧРЕЗ МАШИННО ГЛАСУВАНЕ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО.

60

Анонимен

преди 2 години

До тук една кражба не разкриха, само инсинуации и лъжи.

59

Анонимен

преди 2 години

До Искам някойАко цялата СИК е в кюпа, няма абсолютно никакъв шанс да предотвратиш измама до размера на броя регистрирани избиратели в тази секция. Така че въпросът е излишен.

58

Анонимен

преди 2 години

Той българина ги поля със студен вода на миналите избори! -:) След разкритията до сега за кражбите им,народа този път,ще ги полее с вряла вода!-:))) Че и имат наглостта,още да питат за каквото и да било????

57

Анонимен

преди 2 години

Герб ни доведоха до просешка тояга, да благодарим на Радев, че ни отърва от тази шайка престъпници