36

Искам някой

преди 2 години

да обясни - какво искат да кажат от КС с "равно третиране на гласове, независимо от тяхното подаване". Значи ли, че ако отида и кажа - Искам хартиена бюлетина, то ще получа такава и гласът ми ще бъде преброен. Тоест думичката "задължително" отпада.

35

noname

преди 2 години

КС каза: Винету и бандата от зайчарника няма да могат да фалшифицират изборите.

34

Анонимен

преди 2 години

Герб е полян със студен душ, а радевци ни поляха с новите цени на ток, парно, храни. Дойдат ли комунистите на власт-започва се. Още не са забравени лукановци, станишевци, орешковци...Честито нови цени другари ***! Халал да са ви зелените чорапки.

33

Анонимен

преди 2 години

Машинно гласуване няма никъде в европа. Но целта на комунистите е да станем като Северна Корея и Русия и затова изхарчихме 50 милиона пари на народа за машини с които да се лъже народа. Измамата при комунистите е задължителна. *** направи само от машините 30 милиона кражба.

32

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега всички "юристи" от ГЕРБ да си скъсат дипломите и да си сменят професията, защото разбрахме, че си нямат понятие от специалността - ПРАВО начело със Тиквата!

31

Анонимен

преди 2 години

Става все по лошо за - герб избирателите им безумно ще намалеят може би - 6 процента ще имат на изборите , без манипулации и купен вот

30

реве,ревеее

преди 2 години

Мутрата комай почна да реве за всичко.Иде му края.

29

герберопитек

преди 2 години

До ГЕРБс какъв, с кафяв ли ? че вие само кафяво си можете

28

ПроСоТо

преди 2 години

Като са се захванали с КС,да го попитат относно "легитимността" на "пп гроб",ОСНОВАНА И ФИНАНСИРАНА ОТ ЧУЖДИ ФОНДАЦИИ!!!!!!...Па и за ЕТНИЧЕСКАТА "партия" дпс,въпреки,че беше даден някакъв "отговор" преди време,но.. във вид на..СМУТОЛЯВАНЕ..

27

Те така

преди 2 години

мършите се надушват и се събират,за да вони повече. Дано хората ги разберат що за стока са.

26

ГЕРБ

преди 2 години

На 11 ще видите ГЕРБ с какъв душ ще ви залее

25

Анонимен

преди 2 години

С машинното гласуване не е сигурно Гербаджийския продажен електорат за кого е гласувал. Ще трябва да им се плаща на доверие, защото снимането на бюлетината с телефона е забанено. Няма тъмна стаичка вече. Затова реват на умряло ГЕРБ.

24

В много щати

преди 2 години

Гласуват машинно. Но понеже имат ограничен бюдже, в Атланта например си купиха 1000 машини втора ръка за 248 хил долара. Ние, понеже не сме го докарали до дереджето на Джорджия, си купуваме нови на 20 пъти по-висока цена.

23

до 21

преди 2 години

Ти да видиш! Страааааашна демокрация е в Германия, и не само там всъщност

22

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си тези гербави дупетати които са подали жалбата до КС колко са в час с конституцията.

21

Койчо

преди 2 години

След изборите американците ще обявят още имена от закона Магнитски.На 100%щели да кажат кой е коромпирания политик с чекмеджето

20

Анонимен

преди 2 години

Противоконституционно е само в демократичните държави, като Германия. В държавите, където има военен ботуш, е напълно в реда на нещата.

19

Анонимен

преди 2 години

Рев!

18

Бойко

преди 2 години

До Ха честито"Колко е да барнеш софтуера на машината!Няма по лесно нещо,а да замажеш следите е още по лесно!"Браво, програмист за пример. Програмистите, писали софтуера на Сиела Норма - в затвора, до един. А Веселин Тодоров на карибите, да си пие мохитото с комисионната, която си делнаха с Бочко.

17

ВИС СИК Мутри

преди 2 години

Студения душ е за вас. Ритнаха ли Божков? Сега и банките ви, за застрахователните ви дружества няма да говоря. Глей ко стаа От североизтока до северозапада. Имате 7...