113

Анонимен

преди 6 месеца

Какво беше това ГЕРб? Некъв месокомбинат за кремвиши? Сетих се за главния готвач в мазето.

112

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ ПРЕСТАНЕТЕ С АНТИДЪЛЖАВНАТА СИ ДЕЙНОСТ ЗАЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ КОНВЕНТА И ЩЕ ПРИЛОЖИ ПРИЕТИТЕ ОТ ВАС ЗАКОНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ВИ СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА И РУПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ДА ВИ ГИ ЦИТИРАМ ЛИ?!!

111

Анонимен

преди 6 месеца

продължение от 116 А В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ СЕ ОПИТВАТ ДА ВМЕНЯВАТ НЯКОМУ ДРУГИМО ВИНА, ЗАЩОТО ПОПРАВКИТЕ НА ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС ПРИЕТИ ОТ 45 НС НЕ КАСАЯТ ПОСОЧЕНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ПРОЕТИ ПРЕД 2017 ОТ ГЕРБ. НИКАКВИ ИЗИСКВАНИЯ НА ГЕРБ НЕ СА КОНСТИТУЦИОННИ И СЪОТВЕТСТВАЩИ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА. Е,СБОГОМ НА ИНТРИГАНТСКАТА ШАЙКА ОТ ГЕРБ!!!

110

Жоро

преди 6 месеца

Разбирам, че ДС и другаря Гарелов, активира ха БЕЛОслав Смъркаджиев, разбирам и цялата пропаганда с компромати, вандалски набези и тролове, само не разбирам кой нормален човек ше гласува за коалиция :куцо, кьраво и сакато на Славуцата, Гнома и Бабичкян и Маямата(общата).

109

до 108

преди 6 месеца

Знаете ли що са ги направили машините да се самоизключват след 5 минути? Заради Радев. На 4.04.21г. Радев зацепи след 4 тата минута. Всички видяхме как отиде до машината и започна да гледа в монитора като планшетист на МиГ29. След това погледна към журналистите с 1 око. После погледна към комисията и сякаш очакваше жокер или някой да му подскаже нещо.Е, вярно не каза I hope this situation is critical, но гласува след 4 тата минута. И това се счита, че е човек със средно статистическо IQ.

108

Гласувал

преди 6 месеца

Хора, слави и тошето ще управляват вашата РОДИНА е няма такъв смях !!!! Гласувах им за референдума и бях най подло излъган,на 11 ще пропусна!!!!

107

Анонимен

преди 6 месеца

Секции в чужбина или беше по-важно важно за вас а шоумените????

106

Гласувал

преди 6 месеца

Референдума на най наглите :1. Смяна на избирателната система с мажоритарна;2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120;3. Мандатност на народните представители до два мандата;4. Въвеждане на задължително гласуване;5. Въвеждане на електронно гласуване;6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите;7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления. Аз машини не виждам или не сме се разбрали нещо, също не виждам неограничен брой секци

105

Анонимен

преди 6 месеца

За българските избори няма нужда от хакери при машините. По- елементарно е.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Е, с пет минути престой зад машината ще си реша проблема. Да, от комисията ще ме гледат накриво, но и аз ще ги гледам по същия начин. Те не ме питаха искам ли машинно да ми се брои гласа. Щях да кажа Не. Сега ме карат да се правя, че не мога да натискам бутони на екран. Това го мога, но зная, че софтуерът зад бутоните не съм го писал аз, нито пък е някой, който е спечелил "с конкурс" общественото доверие.

103

Жоро

преди 6 месеца

Ше касират изборите, после ше махнат машините, след това ше махнат Смрадев и накрая заедно с Осрашков ше делят килия в СЦЗ.

102

Анонимен

преди 6 месеца

Влезли Делян, Сорос и Чавес в един бар и се разбрали как да изкарат едни милиони от българските избори.

101

СССР

преди 6 месеца

Тиквата по най бързия начин да бъде вкаран в затвора,сикаджиската мутра колко милиарда е откраднал нищожеството ,после гешефта е наред да бъде линчуван.тия шибанииии нищожества герберски ще разберат че са манипулирали изборите 3 пъти печелят с измама.

100

Анонимен

преди 6 месеца

Няма предоставена конфигурация за дънната платка. В Държавна агенция Електронно управление са прегледани само 2 машини, но най-вероятно модемът за интернет е бил предварително изваден.Теузи машини са шменди капели отвсякъде. Диктатора Мадуро е създа машините с цел манипулиране на избори. Наивниците се хванаха като шарани на куката и гласуваха за машинното, а никъде в ЕС не се признава заради манипулации и разкриване тайната на вота.

99

до 1 0 1

преди 6 месеца

Атанас Шарков от ДБ се казва онзи, който рови в софтуера на машините SAES 3377.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Ако е отивал към ИТН, значи Cвuнятa така е разпоредил ... Кой пипаше машините на миналите избори ... Некaдъpниците от Герб ..

97

Анонимен

преди 6 месеца

32 години Бай *** прави избори. Химикалките на Тотев, купени комисии, фокуси, 300-400 хиляди недействителни хартии. Първите честни избори, които ГЕРБ ще загуби.

96

Анонимен

преди 6 месеца

До 98 Ще има чушки.ЦИК мълчи като ряпа и не иска броене на отпечатъците в урните.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Да успокоя тролове нещастни .Пак ще има преброяване, но на случаен принцип .Да не може нито 1 фалшификация да има ..

94

до 95

преди 6 месеца

Или всеки 3 глас е отивал към Има Такива Негодниции? А ?