102

до 108

преди 2 години

Знаете ли що са ги направили машините да се самоизключват след 5 минути? Заради Радев. На 4.04.21г. Радев зацепи след 4 тата минута. Всички видяхме как отиде до машината и започна да гледа в монитора като планшетист на МиГ29. След това погледна към журналистите с 1 око. После погледна към комисията и сякаш очакваше жокер или някой да му подскаже нещо.Е, вярно не каза I hope this situation is critical, но гласува след 4 тата минута. И това се счита, че е човек със средно статистическо IQ.

101

Гласувал

преди 2 години

Хора, слави и тошето ще управляват вашата РОДИНА е няма такъв смях !!!! Гласувах им за референдума и бях най подло излъган,на 11 ще пропусна!!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Секции в чужбина или беше по-важно важно за вас а шоумените????

99

Гласувал

преди 2 години

Референдума на най наглите :1. Смяна на избирателната система с мажоритарна;2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120;3. Мандатност на народните представители до два мандата;4. Въвеждане на задължително гласуване;5. Въвеждане на електронно гласуване;6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите;7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления. Аз машини не виждам или не сме се разбрали нещо, също не виждам неограничен брой секци

98

Анонимен

преди 2 години

За българските избори няма нужда от хакери при машините. По- елементарно е.

97

Анонимен

преди 2 години

Е, с пет минути престой зад машината ще си реша проблема. Да, от комисията ще ме гледат накриво, но и аз ще ги гледам по същия начин. Те не ме питаха искам ли машинно да ми се брои гласа. Щях да кажа Не. Сега ме карат да се правя, че не мога да натискам бутони на екран. Това го мога, но зная, че софтуерът зад бутоните не съм го писал аз, нито пък е някой, който е спечелил "с конкурс" общественото доверие.

96

Жоро

преди 2 години

Ше касират изборите, после ше махнат машините, след това ше махнат Смрадев и накрая заедно с Осрашков ше делят килия в СЦЗ.

95

Анонимен

преди 2 години

Влезли Делян, Сорос и Чавес в един бар и се разбрали как да изкарат едни милиони от българските избори.

94

СССР

преди 2 години

Тиквата по най бързия начин да бъде вкаран в затвора,сикаджиската мутра колко милиарда е откраднал нищожеството ,после гешефта е наред да бъде линчуван.тия шибанииии *** герберски ще разберат че са манипулирали изборите 3 пъти печелят с измама.

93

Анонимен

преди 2 години

Няма предоставена конфигурация за дънната платка. В Държавна агенция Електронно управление са прегледани само 2 машини, но най-вероятно модемът за интернет е бил предварително изваден.Теузи машини са шменди капели отвсякъде. Диктатора Мадуро е създа машините с цел манипулиране на избори. Наивниците се хванаха като шарани на куката и гласуваха за машинното, а никъде в ЕС не се признава заради манипулации и разкриване тайната на вота.

92

до 1 0 1

преди 2 години

Атанас Шарков от ДБ се казва онзи, който рови в софтуера на машините SAES 3377.

91

Анонимен

преди 2 години

Ако е отивал към ИТН, значи Cвuнятa така е разпоредил ... Кой пипаше машините на миналите избори ... Некaдъpниците от Герб ..

90

Анонимен

преди 2 години

До 98 Ще има чушки.ЦИК мълчи като ряпа и не иска броене на отпечатъците в урните.

89

Анонимен

преди 2 години

Да успокоя *** нещастни .Пак ще има преброяване, но на случаен принцип .Да не може нито 1 фалшификация да има ..

88

до 95

преди 2 години

Или всеки 3 глас е отивал към Има Такива Негодниции? А ?

87

Анонимен

преди 2 години

"ТЕ" не ни питаха дали искаме да гласуваме с машини. Питаха ни други неща, но и с тях не се съобразиха ни най-малко. Затова, след като за да гласувам с нормална бюлетина, трябва да регистрирам пет минутен престой зад машината, ОК. Това вероятно ще забави изборния процес, но не е мой проблем.

86

Анонимен

преди 2 години

Герберските *** що сега се paзквuчаxa за 100 % преброяване ... На миналите избори имаше ли такова преброяване ... Или всеки 3 глас е отивал към Герб .. Нали вашата Cвuня ги купи тия машини ...И нали той Пипаше софтуера ... Що сега се paзквuчаxте ...

85

Анонимен

преди 2 години

ПРИ ПОМОЩ ОТ КОМИСИЯТА - ТОВА ЩЕ Е НАРУШАВАНЕ ТАЙНАТА НА ВОТА И ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОСПОРЕНИ КАТО СЕ ПОДАДЕ СИГНАЛ ДО ПРОКУРАТУРАТА. Не им позволявайте да ви помагат! Избора е лично ваш и няма нужда да гледат за кого гласувате.

84

до 91 БРАВО!

преди 2 години

Те първо ще почнат да те къпят без вода... Ще почнат от комисията да те подканят яза помощ. Но това е нарушаване на тайната на вота. Онзи ден шефката на ЦИК направи една демонстрация и пред камерите на журналистите цели 20 минути не успя да пусне машината. След това като попарена започна да обяснява, че при случои когато не може да се справят хората комисията можео да им помогне. Да- ама НЕ! ТОВА ЩЕ Е НАРУШАВАНЕ ТАЙНАТА НА ВОТА И ОЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОСПОРЕНИ КАТО СЕ ПОДАДЕ СИГНАЛ ДО ПРОКУРАТУРАТА.

83

Анонимен

преди 2 години

Идеята за бойкот на машинното гласуване е много добра. Седиш пет минути след като си поставил картата и чакаш машината да се изключи, след което ти дават хартиена бюлетина. Ще се прежаля да го направя, ще вися пет минути, не ми е проблем, "за Родину" и за "Радефф да си получи заслуженото".