105

Анонимен

преди 2 години

И за какво ще го въвежда това Евро? Каква е ползата то него? Почти 15 години сме изкарали без него в ЕС.

104

Тактик

преди 2 години

Докато ви крадат, ви обясняват, че ставате по-богати. Интересна тактика

103

Разбирач

преди 2 години

До Български гражданинЗабравяш, че *** от всичко разбира - от политика, жени, коли, сега и от финанси. Щом Тиквата и Слави са номер 1 и 2 политици, аз се чудя как тази държава съществува още.

102

Анонимен

преди 2 години

БКП Форевър + Кореком Форевър (Евро) = чисто гол български гражданин!:)))))))))))

101

Анонимен

преди 2 години

Ама от приказки, как след еврото, едва и не всяка страна умряла от глад ...

100

Анонимен

преди 2 години

Още един стожер на българщината и символ на държавността в нашата страна е на път да бъде затрит... очакваме след 5 години да кажат, че тая кирилица не я разбират и да си вкараме латиницата като сърби и хървати.

99

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува какво дрънкат, знам на практика ,че населението е прекарано яко,когато приеха еврото и това го видях с очите си в различни държави, та каквито и мазни приказки да говорите , по-добрия вариант е с лев!

98

Анонимен

преди 2 години

Медиите са много добри в това да представят катастрофа като повод за радост. Както и обратното

97

До 104

преди 2 години

Помня бре, помня. А приеха ли си драхмата обратно? Не си спомням. Гърците са чакащите немците да им платят сметката. Няма как да стане. Взимаха по 16 заплати, ама не изкарваха и за по 8. Гърка не ми го хвали

96

Здрасти

преди 2 години

Тия управници за *** ни взимат, за влизане в Ес нямаше референдум за Нато нямаше, сега пак няма да има.Тия въпроси трябва да се реши от народа а не от няколко тиквеника.

95

Анонимен

преди 2 години

Китайакия юан е валутата на бъдещето!!България да приеме юана за национална валута

94

До 4

преди 2 години

До АнонименКато гледам избранниците в Народното Събрание, това НЕ трябва в никаквъв случай да се решава с референдум.

93

Анонимен

преди 2 години

До въпросХитлер е печатал и много фалшиви пари,а в България всички фабрики,банка и стопанста работили за Хитлер са фалирали, защото след ВСВ , марката е обявена за невалидна!

92

До 74

преди 2 години

Рублата брааааат.... ХахахахахахааййаахахайайЙЙахаахахахахаххахахахахахахахахахаххаПриемай си я и умирай от глад!

91

Анонимен

преди 2 години

Русия е твърдо ПРОТИВ еврото. Но приема плащания само в евро и Щатски долари

90

в русия съм

преди 2 години

абе я по добре да въведем рублата , зеления чорапогащник и без това на там ни води .

89

До 85

преди 2 години

България не е на 1300г, а на 7500г+. ЕС не може и няма да пребъде, защото е заложено от самото начало никога да не получи автономност. Европа в цялата и същност е окупирана територия без право на собствено мнение. Всичките лидери са продажници, които не служат, а предават и продават Европа. Липсват силните, влиятелни и самостоятелни европейски лидери от едно време. Статуквото не може да бъде променено. Нужен е разпад и други хора за нов проект.

88

аха

преди 2 години

изуиди - не ви щем кирливото евро - ЕС се разпада ние евро ще приемаме

87

Анонимен

преди 2 години

До до 87А помниш ли, че и гърците вдигаха големи бунтове и си искаха драхмата обратно ,цяла Гърция беше възстанала да си искат драхмата, да не мислиш ,че просто без причина ей така си искаха драхмата обратно?А защо Англия не си даде валутата,а даже излезе от ЕС?Вкарването на еврото ще е огромен стрес и загуби за населението в България!

86

Диана

преди 2 години

До Анонимен92Никой не смесва вода с олио, да не говорим, че то не може и да се смесва, но това, че английския скоро ще стане официален език в ЕС не може да има и съмнение! Скоростта на трансформациите в световен мащаб навежда на мисълта, че еврото не след много време ще се влее в една единна международна единица, но английският така и ще си остане като официален международен език и по-късно единствен език на Земята - това са тенденциите! И...това са подробности, важно е хората да са щастливи!