125

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Нормалния европеец получава поне 3000-5000 евро, и едвам преживява месеца, а нормалния българин с 500 евро какво го чака всички знаете сами, нормална заплата за европеец е поне 7000 8000 евро, за да няма лишения това в българия ще го докарат 1% от населението което значи ,че само 1% от населението няма да има лишения

124

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Състоянието в което се намира държавата , ако примем ,че за да преживее 1 месец човек трябва да разполата с поне 2000 лв, а повечето са трайно безработни с 0 лв а тия които работят взимат 700 800 лв масово, с това евро ще взимат 400 500 евро, а за пенсионерите няма и да го коментирам просто ще унищожат всички българи емиграция, защото все още не сме създали партията на безпартийните очертава се нещата да станат 2 пъти по-зле от сега, хляба гони 2 лв а тогава ще е над 2 евро

123

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Швейцарски пенсиоер сигурно взима минимум 2000 евро пенсия а българския е със 125 евро пенсия при еднакви цени, а повечето стоки, ток,вода, парно наеми и тнт са по-скъпи от там, над 2 години минаха и 6 милиона българи не получиха и 1 лв безусловен базов доход,шкаф ,европейска мрз, намалена работна седмица няколко пъти и тнт, безвъзмездни средства единствени българите искат да ни унищожат с това евро приемем ли еврото ще стане 2 пъти по-зле от сега емиграция партията на безпартийните е далеч

122

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Има 1 2 милиона трайно безработни млади и стари българи от десетки години с 0 лв доход, нерегистрирани в бюрата по-труда и над 2 милиона пенсиоера с пенсии 250 лв , това като стане пенсията ще им е 150 200 евро, а мрз от 500 лв ще стане 250 евро, е тогава никой няма да остане

121

Анонимен

преди 2 години

Ще сме супер с -250 евро чиста заплата при европеиски цениАиде няма нужда

120

Анонимен

преди 2 години

До Браво, България 133Сигурен ли си, че еврото ще спаси от следваща инфлация и че в ЕС не може да има такава?

119

Анонимен

преди 2 години

До До 127Това ли е най-големия проблем? Можеш да си откриеш сметка в Евро, да си правиш плащания, да теглиш и пазаруваш навън с тия Евра. Само за пътуване ли ще се сменя валута?

118

Анонимен

преди 2 години

Само справка:Византия, Турция, Третия Райх, СССР това са част от държавите с които сме имали досег и са се разпаднали.Да се готвят щатите и ес

117

Анонимен

преди 2 години

В същото време обаче това е криза на европейския модел. И ако каталунските, тиролските и фламандските сепаратисти са се активизирали в много отношения поради продължителната икономическа криза, то нарастването на популярността на десните партии в цяла Европа бележи напредъка на евроскептицизма.

116

Анонимен

преди 2 години

Във Франция, където ще се проведат президентските избори през 2022 г., социологическите проучвания показват рекорден скок в популярността на Марин Льо Пен.В Италия расте подкрепата на гласоподавателите за дясната коалиция от "Северна лига", "Напред, Италия!" и Братята на Италия, чиято идеология съдържа не само сепаратизъм, но и евроскептицизъм.В Германия Алтернативата за Германия набира сила.Жан-Ив Камю, ръководител на Френската обсерватория за политически радикализъм към фондация Жан Жорес, казва, че успехът на десните партии в Европа е свързан с миграцията, икономиката, престъпността

115

Валдес

преди 2 години

Евалата София, евалата холдинга.

114

Браво, България

преди 2 години

Окончателна стъпка към пълна интеграция. Затова *** реват. Предпочитам паричната ни политика да се определя във Франкфурт, пред това специалисти като Румен Гечев да оплетат конците и да се събудя с курс долар/ 3 хил лева. Майка ми взимаше три долара заплата и се чудеше как да ни купи хляб. Дефакто, откакто сме в борд ние нямаме право на самостоятелна парична политика. Та ми е чудно какво са се затъжили *** тук за лева? Ако им в мило за инфлация и хаос, чамадан -> вокзал-> Москва.

113

Анонимен

преди 2 години

Приемат еврото. Без да ни питат. Ето това е демокрация.

112

Анонимен

преди 2 години

Кво евро ? Евроскептиците и сепаратистите печелят в почти цяла Европа .2022 е почти сигурно че ще спечели Люпен във Франция. До тогава или няма да го има еврото или ще е много слабо.

111

Анонимен

преди 2 години

Хора, българи, ще ви прекарат с еврото, бъдете сигурни в това, знам много добре какво говоря, това не е в полза на държавата и населението, а на шепа български олигарси и чужди държави и чужди търговци! Пазете лева!

110

Анонимен

преди 2 години

Хора, българи ще ви прекарат с еврото, бъдете сигурни в това, знам много добре какво говоря, това не е в полза на държавата и населението, а на шепа български олигарси и чужди държави и чужди търговци! Пазете лева!

109

До 127

преди 2 години

И валутата на Зимбабве може да я ползваш навсякъде. Скоро може да са на едно ниво.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 - "Почти 15 години сме изкарали без него в ЕС." - изкарал си, защото има борд и левът е вързан за еврото. Не може до безкрай някой друг да ти държи курса на валутата. Отделно - еврото е валутата на Европа - можеш да го ползваш навсякъде.

107

Анонимен

преди 2 години

Приемането на еврото е като вход без изход. Тепърва има да се чудим не как да излезем, а за какъв дявол изобщо сме влезли.

106

Анонимен

преди 2 години

Въведете еврото, ще забогатеете, то ако ставаше така Гърция отдавна да е вързала...Същата Гърция си продаваше острови, за да връща дълговете.