60

аа1830

преди 2 години

Да дойде да го каже в България... До Калотина може и да не стигне на връщане и ще си спомни за сръбско българската война, където ни нападат след Съединенивто и където бягат обратно като нааакани. Само Австро-Унгария ги спасява. Оттам идва и вица - сръбска войска назад не дава, само кръгом и право напред.

59

Анонимен

преди 2 години

Цървенковски е неграмотен. Бежанците от Македония са бягали към България да се спасят от зверствата на сърбите и гърците.....................Пише го в западната преса на Великобритания, САЩ, Франция. Да чете старите вестници и телеграми на Запада.

58

аа1830

преди 2 години

Сърбите с техните шовинистки амбиции са били най-голямото зло на Балканите. И Македония им е едно от последните уродливи изчадия.

57

Анонимен

преди 2 години

... Цъървул

56

Анонимен

преди 2 години

Северна Македония е млада държава от 1991 година. Името и беше Бивша югославска република Македония и това име дава цялата история на Северна Македония. Светът я признаваше под това име, преди гърците да ги нарекат Северна Македония.

55

aa1830

преди 2 години

Сръбски ***.

54

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАко нямаше договор от Ялта, Югославия нямаше даже да бъде разрушена, просто едно по едно отпадаха от този договор, за да се развали!

53

Анонимен

преди 2 години

500000 бежанци от Македония са се изселилите в България след Балканските войни. ЗАЩО?Ако са се чувствали гърци или сърби, щяха да си останат в къщи. ЧОВЕК ЗАРЯЗВА ДОМА СИ, КОГАТО СПАСЯВА ЖИВОТА СИ!

52

Анонимен

преди 2 години

54 Свиквай, шамарите, които ви залепя тази държава, ще продължат. Вето, още 28 години като с Гърция. Такава е съдбата, на всички изкуствено създадени държави, нации и езици, които крадат чужда история и език.

51

Анонимен

преди 2 години

Тоя изроден българин от географската област Македония, ако можеше в момента да се срещне с неговият дядо и прадядо те щяха да му обяснят на какъв език говорят и за какво са се борели!А България през всички войни се е борела за българите в Македония и заради тези българи се е отказала от западна Тракия за да пази неутралитет ,на България не и трябват територии и тази ни е голяма,но е влизала във войната да пази българите които са били клани и мъчени от сърби и гърци и навсякъде в Македония са п

50

Анонимен

преди 2 години

Успяхме да откъснем Македония от Сърбия чрез Тито, Сталин, Димитров. Македония беше част от Сърбия до 1941 година, после беше част от България до 1944 година.

49

Анонимен

преди 2 години

Велика Сърбия, маскирана катоЮгославия, не пречеше на Мицкоски, там той си бе, като риба във вода, защото е възпитаник на най-мракобесните балкански служби УДБА, избили хиляди българи във Вардарска Македония, само защото са се нарекли българи. Там е закърмен с титовизма и македонизма, от Белград и до днес, се диктува езика на омразата къмБългария. Тази изкуттвена държава създаде друга шзкуствена държава, нация и език- "македонската".При разпадането й, сърбите стъписаха света със своята жестокост

48

Анонимен

преди 2 години

Наследник съм на македонски бежанци от 44 година. Изгонени от гърците и намерили убежще в Бг. Никога не съм чул да се чувстват чужденци или че говорят друг език. Бяха голям род, възрастните отдавна ни няма. До като бяха живи се събираха, пееха и се веселяха, говореха си техния диалект. Никога не е ставалои дума че са някакво малцинство.

47

Анонимен

преди 2 години

Сърбите винаги се съюзяват с гърците с цел да разкъсат България. Сръбският президент не се сдържа и каза:Те нямат парламент, имат само президент! Като кучета са, усещат слабостта ни и нападат! ПРОКЛЕТИ ДА СА ОНЕЗИ, КОИТО ОТСЛАБИХА БЪЛГАРИЯ С МЕЖДУОСОБИЦИ!

46

Анонимен

преди 2 години

(Съседна Турция е пример за изкуствено създаде нация,)И затова на Хайтов големите му герои плашат; Турците идаад, и бабата бяга.

45

Анонимен

преди 2 години

До МЕШОТака е . И аз знам, че в миналото се е говорел славянски език до около 18 век,чак до северна Италия,даже в Австрия,това е точно сръбската група славяни и Хърватия,Сърбия,Словения са част от тази славянска група, при немците(включително и австрийците) има омешване на немци и славяни! Неотдавна , Ердоган говореше, че Виена щяла да бъде турска, сега вече не го казва, защото е под прожектора, но щом го каза официално, означава, че в Турция наистина го замислят и това е по-страшно!

44

Анонимен

преди 2 години

Колко унизително да бъдеш оценяван от една пропаднала страна като България.

43

Анонимен

преди 2 години

От всички балкански народи, единствено Сърбия успя с войните, да си изпроси подарък от великите сили, които й дадоха Велика Сърбия, маскирана като Югославиявия. Тази изкуствена квазидържава, стана работилница на сръбския националшовинизъм, в която бившите югонародности бяха поставени под сръбска доминация, с парадния лозунг на Мира Маркович, съпруга на кръволока Мирошевич, "Братство и единство на народите в Югославия". Примитивният сръбски национализъм стана причина, за разпадането на Югославия

42

Анонимен

преди 2 години

Путинова Сърбия..................хаха..................много си зле..................сърбите не са заплаха за България............винаги сме ги били през войните , ако трябва-пак ще ги бием, даже само със запасняците!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Ей това ви чакаше ако не бяха османлиите. Щяха да ви омешат като омлет и малко сьмнително дали щяхте да се запазите.