120

ББ

преди 2 години

енич.р. като тоя по-добре да не коментираме...да ги забравим...иначе ги правим фактори...а той си елементарен властолюбец и предат.л на народа си...поне 30 г. Вето!!!децата ни не са врагове на децата ви...фаш.ст насаждащ омраза!!!

119

ББ

преди 2 години

До Бивш русофиллеко ни розовееш...или си...Руският Народ...не са управляващите го и олигарсите отнемащи Свобода и Просперитет на Народа си,политиците управляващи Руските Народи са проблем,лъжат хората като им насаждат врагове...за да ги държат под контрол...за власт и пари...Народите на Русия са уважавани от всички по-света ни...Велик и Изстрадал Народ...ограбван от политици и олигарси!!

118

ББ

преди 2 години

и до кога ще се държите като чуждопоклонници и роби...и ще квичите,че държавници са работили за просперитета на Народите си,продължете да гласувате срещу 50 лв...или чиновнически служби...и няма да сте живи да видите децата си проспериращи...където и да са имигранти...нечо.ец.

117

ББ

преди 2 години

До Анонименпросто...по- онова време българите не са имали плевнелиев изнасящ бг.строители в робство,децата ни не са били роби из чужбините прогонени от гроб ,дпс и пУтриоте...обработвали са земята ни,хранили са децата си и родителите си

116

Анонимен

преди 2 години

Бавиме геостратегичеси интереси.Това е вината.

115

Анонимен

преди 2 години

Във въпросната война е участвала и Англия, тя какво е искала да получи че трябва да ни се вменява на нас някаква вина. Хайде няма нужда.

114

Анонимен

преди 2 години

Росен Плевнелиев явно има правилното становище и това не се нрави на комшиите.

113

Анонимен

преди 2 години

Да дойде у нас да ги разправя тия дивотии, но те и Сърбия са кандидат член но още не са член както и Черна гора. Ми те на какъв език говорят да не се скарат сега и те.

112

Анонимен

преди 2 години

До До 1212... Прав си по политически причини е но си сложи поне един лайк.

111

Анонимен

преди 2 години

Аз например по баща съм Димова, но ако съм в СМ как ли ще ми викат Димоска или Димовска. Много ми е интересно каква е логиката не че ще ходя ама знае ли човек.

110

Анонимен

преди 2 години

Не сме чули в бивша Югославия да се говори официално на друг език освен на така наречения сърбохърватски каквото и да значи това. Майчиния език е най важното нещо на света и честността изисква да не си измисляме имена на наречията. Да си имаме уважението. Могат да се определят както си искат но не може да променят имена и история. Много ми е интересно граматически как се пише окончанието на ски или на вски.

109

До 1212

преди 2 години

Така се насажда омразата към България и българите.По отношение на езика и в Македония и в България горе долу по едно и също време се правят промени в литературната норма на двата езика.Българската литературна норма е към източнобългарските диалекти и се премахват някои букви.Македонската литературна норма спада към западнобългарските диалекти.Това най- вероятно се прави по политически причини.

108

Анонимен

преди 2 години

Това е най-влементарна лъжа. Мога да се хвана на бас, че по времето на дедо му в МК се е говорело на съвсем различен език от сегашния, а некъде по времето на младите годинк на баща му е започнало пречупването на историята. По принцип единен език в МК не е имало, само различни наречия на западнобългарската диалектна група.

107

Анонимен

преди 2 години

Неграмотният комунист Добри Терпешев и пияндурника Георги Димитров подариха област Македония на Сърбия.Причината е,че сажискали да правят федерация с Тито.Сталин привикал двамата на разговор,но само Гошо Тарабата отива.Върнаха го с почести в мавзолея като фараон?!

106

1212

преди 2 години

Пълни глупости е натрескал господин Червенковски, но то и друго не може да се очаква. България през войните е искала териториално да пресъедини Вардарска Македония, сега нещата са съвсем други и той много добре го знае. Колкото до езика, нека господин Червенковски погледне кореспонденциите на войводите на ВМОРО, да си сложи ръка на сърцето и каже аджеба,на какъв език са си хортували тия люде.

105

Сатира

преди 2 години

Комунистите просто подпечатаха създаването на македонската нация. Един период който е продължил около 60-70 години (от края на 19-ти век до към 1950 година. Но за основа на тази Македонска нация беше използвано про- Българския етнос в географския регион Македония.

104

Shrek

преди 2 години

Като изкъпеш един македонец получаваш чист българин. Некъпаните са правени в г.з!

103

пп

преди 2 години

Май трябва България да предложи да се разделят Македония и Албания в преговорния процес. Има шанс това да вразуми малко севромакедонците. Ако ли не , остават си там, а Албанците влизат в ЕС.

102

Гост

преди 2 години

До всички .Разделяй и владей. Няма вечни приятели има вечни интереси.Още в началото на 19 век английски и други шпиони "изследователи" донасят до Короната , че от Влашко до Солун и от Черно море до Охрид населението определящо се като българи надвишава 5 000 000и съставлява повече от 60% .Парче по парче се отделят от османската империя днешни Гърция , Сърбия , Румъния Албания ,Хърватска ит.н. с помощта на Британия , Италия и Австроунгария.и не без Участието на Русия. Кажете нещо ..

101

Анонимен

преди 2 години

До GanchoКолко ти плащат на коментар? Други въпроси към теб нямам. А относно темата има един много подходящ израз "за пари и майка си ще продаде". Важи както за Цървенковски, така и за Gancho. Всеки може да си твърди каквото си поиска. Аз може и като марсианец да се чувствам, но това си е мой проблем, а не проблем на света, с който даже да го занимавам. В Австрия говорят на немски, в САЩ и Австралия на английски, в Македония на български. Признават историческата истина и са в ЕС, като не...не.