22

DD

преди 2 години

Делта ***...професорке... обясни физичните закони... при зимни условия,мъгла и влага, Иванчо диша и сумти..частиците се носят на 5,6 метра.При 35 градуса,влажност под 43 %, тия издишани пари от Иванчо..колко метра остават,.или се изпаряват под носа му..в тоя ред на мисли кое прави Делтата по заразна.,Или вие визирате разписнатите овце..дето искат да са нормални и ходят нагоре надолу...ррр....я у кошарката...че мн се раздвижихте.А да, и да боцнем там с незнайното какво...май др ефект целите.

21

Доц. Ковид Ваксинков

преди 2 години

Със или без ваксини ще се мре, яко ще се мре...рано или късно!

20

Анонимен

преди 2 години

Това нали го пуснахте вчера. Редактора да не е ваксиниран срещу ковид?

19

Анонимен

преди 2 години

Вируса е гаден, независимо дали ви харесва или не. Пазете се и се лекувайте, но НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ при проф. Николай Габровски от Пирогов, или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ, болница Медикал парк Истанбул.Тези хора са изключително арогантни, нахакани, некадърни и се интересуват само от парите ви.

18

Анонимен

преди 2 години

Тези измислени професори тип бостански плашила продължават със сериала.. В същото време не им стига акъла да погледнат какво се случва в странатаВ момента сред малките деца има бум на някакъв вирус, не е ковид. Всички деца в групата на детето са болни, родителите им ги водят на лекари, лекуват ги и така както е било и преди. Никой не е тръгнал да се тръшка и да припява по телевизията. Вместо да ни плашат с чували за трупове , да бяха организирали здравеопазването, животът не е само Ковид

17

Анонимен

преди 2 години

По моите изчисления на 11 юли ще имаме по 1000 заразени дневно

16

Анонимен

преди 2 години

Парази.тира миличката. Като ви спрат парите господарите, ще видим как ще се изговаряте за ковида.

15

Анонимен

преди 2 години

То вече на хората на пъпа им излезе, Делта, Мелта, само да ви кажа, че не ми пука и скоро този ковид цирк ще свърши. Чрез такива като мен ще свърши, хора които не ви ходят по гайдата.

14

Анонимен

преди 2 години

Какво правим, когато въпреки всичко вирусът мутира до степен да преодолее имунитета от ваксината? Вместо имунната система постепенно да се ъпдейтва с нови варианти, изведнъж се сблъсква с нещо ново и коренно различно. Какви ще са пораженията тогава? Щом Делтата не се кара толкова тежко, значи не е толкова страшен.

13

Пътувай халка

преди 2 години

Ще повярвам когато я тръшне делтата

12

Истински професор

преди 2 години

Твърде жалко е, че в България титлата професор е западнала толкова. По-рано не беше така.

11

Професор Дюдю

преди 2 години

"Професор" Христова, защо дъвчим и дъвчим едни и същи мантри и в крайна сметка заключаваме, че най-важна е имунизацията? Най-важни е да НЕ се имунизираме! Според мен е крайно време да започнем да ви бием, иначе няма отърване от нахалството ви. Вие, модерните професори, сте като неуморимите комари през лятото. Ти го пъдиш, то пак те каца... Докато не се насмуче, кръжи около хората и дебне. Ами това е - *** сте.

10

Болеста е ГЕРБола

преди 2 години

вируса бойковид, щама Фалит.

9

Анонимен

преди 2 години

Никой не те и кара да се ваксинираш! Стой си в смрадливата дупка и не си показвай носа навън. Един антиваксър по малко....

8

Анонимен

преди 2 години

До сега такава загриженост в световен мащаб никогаШ не е имало. Интересно защо, защото на някой му пука за нашето здраве или за ДРУГО?!?

7

Галин Костов

преди 2 години

Ама той в медиите вече отдавна доминира! Наистина тежки времена за професионалните коронаджии и феновете на ваксините! От над 20 000 проби едва 115 заразени, а вездесъщият щам трябваше още от април да коси и да мори....само че никакъв го няма! Наистина никак не е лесно за преболедували да се разболеят отново! Това не са ви ваксинираните с бутафорния в имунитет! Трябва да сме благодарни на Бойко че не ни затвори съвсем като в провалените западноевропейски държави!

6

до 4

преди 2 години

Ами, превенцирайте се! Ако изобщо знаете с какво ви превенцират! Хаха

5

Анонимен

преди 2 години

Въх, стах *** е, заключвам се в килера и нека някой ми сигнализира като свърши гръцката азбука , на която кръщават вирусите - алфа, бета, гама, делта...

4

Анонимен

преди 2 години

разбира се ,че никога няма да се ваксинирам.Повтаряйте като латерна за щита от ваксините ,но истината е една хората са от-в-ра-тени от вас лъжците в бели манти и никога няма да се ваксинират .Напънете се може още повече пропаганда ,давайте повече усилия.Статиите са малко на ден трябва поне 35 статии на ден за ваксините.

3

Анонимен

преди 2 години

Е как ще помогне ваксината, като е създадена за предишните, а не за сегашните мутирали варианти на вируса???!!! Питам за един приятел!