42

Анонимен

преди 2 години

Луд умора няма, *** професори и доценти в момента практикуват най-древната професия, поне ги разбрахме що за стока са

41

Анонимен

преди 2 години

Приемете най-после,че всички ще се заразят.Затова е без значение колко са днес,утре или в други ден,просто ви ги сервират на части.ОБАЧЕ,целта е да не боледуват всички.Затова са ваксините,защото не всеки може да оцелее ако го преболедува без ваксина.

40

до 41

преди 2 години

Никой не твърди,че ваксинираните не се заразяват.Не е и това целта на ваксината.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.

39

Анонимен

преди 2 години

Дъжд от щамове ще се изсипят над БГ в следващите месеци.

38

Тошко Кантарджията

преди 2 години

Ваксинираните въобще не са застраховани от заразяване с новите мутации,така че да внимават много!

37

до 41

преди 2 години

И какво като са заразени?Боледуват ли тежко ваксинираните с тръба в гърлото в интензивно отделение?

36

Анонимен

преди 2 години

1/3 от делтаджиите в изрел са боцнати 2 пъти, преболедували новозаразени йок. що така бе миче?

35

Анонимен

преди 2 години

Изкарайте им доходите и бонусите на тез отрепк.и

34

Анонимен

преди 2 години

През септември ще е все тая. До тогава и тия дека не са го изкарали, ще са го.

33

DD

преди 2 години

Да изясним доказано нещо. Пребелодеувал има клетъчна памет за спайк протеина и за обвивката му.Вакснат, разпознава само спайка.Променяме спайка...чао приятни сънища.Отделно ВАКС не пази от разболяване,а от лошо изкарване.По същество ВАКСА е имуно модулатор..изключва голям част от цитокин-фабриката,за да не се саморазруши организма. Кога драга мъrло ще измъцаш това.ВАКС не предотвратава разпространение ,престъпници долnoпrобни.! Каква друга функция изпълнява вакса,...чакаме!

32

Плурализъм

преди 2 години

Професорът по вирусология каза прогнозата си, но форумни колеги, един от които е тенекеджия в кварталния автосервиз, а другия контрольор в градския транспорт, се обединиха в мнението си, че професорската и титла е изпразнена от съдържание и прогнозите и са нелогични и невалидни, и те НИКОГА няма да последват съвета на професорката по вирусология и няма да се ваксинират.

31

Анонимен

преди 2 години

Сладолед делта се яде,а не да се пазиш от него !!

30

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните имат основание да се притесняват. Действат ли им ваксинките срещу цялата палитра от варианти? Могат ли да са спокойни? Аз лично забелязвам смут в редиците им и са ужасно изнервени.

29

Анонимен

преди 2 години

България ще е рекордьор по заболели и умрели. Служебнито парвителство в момента не ваксинира хората умишлено, хвърлят се ваксини.

28

DD

преди 2 години

ако си споняте точно тази дрънкаше аа, то ковидчето, е вариант на обикновения грип,няма сттрашно.Мийте ръчичките и всичко е точно.Сега нищо не помага..боцкайте.Кога им спуснаха опорките та се промениха.Айде първо малцинството сто процента да се боцни...пък ние ше видим.Само аз ли не виждам липсващи политици...що не *** тия бе...мани и не се разболяват.

27

проф. бабуля

преди 2 години

и на тя категорично и дадоха пари да дрънка безсмислици и ЛЪЖИ!!!бабите на бай Шиле в яка ТВ атака- нищо не знаем, ама се боцкайте - да участвате в клинично ни проучване, за което ЗНАЕМ че ще вземем ЯКИ хонорари от БИГ ФАРМА

26

Анонимен

преди 2 години

аман бе. Стига с тия варианти... ваксини че ваксини. Ми който иска нека се ваксинира. Нали не беше задължително? Обаче вика трябва, щото... не знам си кво. Това си е изнудване бре. Кантара го пенсионираха, той се намърда в общината и пак продължава да блее и да убеждава хората да се ваксинират. А той КОГА ще се ваксинира? Продажници такива....... оставете хората да си живеят. Кой кога му е писано и това е. Аман от вас................

25

Да ви попитам,

преди 2 години

днес с това ли сте решили да плашите хората или до края на деня ще има и други подобни страшни новини ?

24

Анонимен

преди 2 години

Очаквани варианти на ковида-АЛФА,БЕТА,ГАМА.

23

Айнщайн

преди 2 години

Дефиницията за несменяемост е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различни резултати.