10

House M.D.

преди 2 години

На език какъв в първото изречение словоредът е?

9

Анонимен

преди 2 години

При най-лесни НВО-та няма как и резултатите да не са най-високи. Вижте само по БЕЛ - плачевно ид*иотски изпит, като за третокласник. НВО-тата са лесни, за да не станат проблеми от типа на тези, че децата масово не учеха изобщо поради ДО и за да си доказваме, че ДО е нещо страхотно и така трябва да я караме и занапред, само щом се зададе който и да било пореден вирус, щам, бакретия или микроб насреща.

8

Анонимен

преди 2 години

Последиците се проявяват след 7 клас. След 2 години онлайн, успехът на класа ни спадна много. А децата влязоха с отлични резултати от матурите. .. направо е ужас. Учителите са демотивирани, децата - също

7

абв

преди 2 години

Как иначе ще отчетем успех на онлайн обучението?...Разбира се, че задачите последните няколко години са по-лесни.

6

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха с излизане почти нищо не се научава. Език се учи писане(било то чужд или майчин), а математика се учи с решаване на задачи и зазуряне на формули. Има си някои неща, които просто трябва да се назубрят, а това с излизане навън няма как да стане.

5

Анонимен

преди 2 години

Което показа, че образованието може да е различно от това в клас и учителите да разнообразяват и да излизат с децата и навън, а не да ги държат само в класната стая, мислейки, че ще им влеят ум в главата! Но за това е необходимо и родителите малко да намалят изискванията си и да не са толкова искащи!

4

ПО ЗДРАВИ

преди 2 години

Две години лелките бълваха, че трябва физическо присъствие, истински допир с децата за да усвояват матриала а то какво се оказа. Две години онлайн= по-високи резултати. Всички е една пълна АЛА БАЛА ИСТОРИЯ. А дали не са високи резултатите защото при онлайн обучението родителите по често участват с детето си, както трябва и да е вместо да ходят да се е...т по молчетата с любовниците?Може би, винаги идва Видьов ДЕН-ЗА ВСИЧКИ

3

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че децата си учат по-добре в къщи.

2

Анонимен

преди 2 години

А може би просто задачите стават все по лесни. Да се направи преразказ е елементарно, по мое време се пишеше "отговор на литературен въпрос" или "преразказ с елементи на разсъждение".

1

Анонимен

преди 2 години

Най-после една положителна новина. Браво на децата, че дори в тези времена на извънреден стрес и ограничения, успяват да се справят с ученето!