50

Анонимен

преди 2 години

ехааа,добре ,че беше дистанционното обучениеособено добре са се представили децата на цветнокожите

49

Анонимен

преди 2 години

Елементарен тест по БЕЛ, супер елементарен сметкаджийски тест по математика. Нито една качествена и трудна задача! Какво се хвалите с успехи от МОН, че и майки с резултатите на децата си. После ще ревете, че не могат учениците да се класират за желани гимназии , въпреки космическите точки от НВО. Ама така е, като трябва да се отчита дейност.

48

Анонимен

преди 2 години

Никога тестовете не са били толкова лесни като тази година, откакто има външно оценяване.

47

Ехааа..!

преди 2 години

Това само на служебното правителство се дължи - за два месеца учениците се вдъхновили, и си научили всичките (ненаучени досега) уроци ! Да живей БКП и другарят Радев !

46

икономист

преди 2 години

Само на мен ли ми се струва, че резултатите в Ямбол и Кърджали са някак нереални, и трябва да има някаква обективна причина за тях? Например, да е имало масово преписване на изпитите там или просто някой им е дал отговорите за матурата по математика.

45

Анонимен

преди 2 години

До МатуркоТи умния, дори и 30% няма да вземеш от лесните задачи.

44

Анонимен

преди 2 години

Не, нямам кабинети по природни науки, но като в училище има защо си мислите че разполагат с химични вещества, реактиви и други консумативи? И без да сте специалисти може нагледно да представите процеса неутрализация с лимонтузу и сода за хляб. Има образователни материали на всякакви езици - все едно е дали ще гледа в час или вкъщи, госпожата няма да съсипва епруветки, за да може всеки ученик да направи сребърно огледало.

43

Матурко

преди 2 години

Калпаво онлайн образование - калпави задачи на матурите.Сега ще го отнесат следващият випуск догодина, на който ще дадат изродските задачи, като компенсация за лесните тази година.

42

777

преди 2 години

Продължаваме обучение онлайн и през септември.

41

Анонимен

преди 2 години

До ХристиянаБраво! Трябват ни повече такива хора и родители!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39Олеле ,.. мракобесна и пролетариатска логика.

39

Християна

преди 2 години

Моето дете е едно от малкото с отлични резултати, но това е защото е генийче. От малко не му позволявам да си играе с другите деца, напуснах работа да си го гледам и ще продължа да го гледам докато завърши висше. То е на мама умното детенце и като малко му четох енциклопедии вместо детски книжки. Изуми ме като беше на 2 години и знаеше на изуст много държави.

38

Анонимен

преди 2 години

Щеше да значи нещо, ако теста беше един и същ за всяка група през последните 3 години, но не е.

37

Зрителите

преди 2 години

Мда...повярвахме ви....то служебното правителство чудеса прави даже и за матурите..

36

Анонимен

преди 2 години

До 5 За какво са ти кабинети, като всичко го има в учебниците и там има повече материал от всеки кабинет. Ти живееш сякаш в X век.

35

5

преди 2 години

До Аномен госпожо , имате ли у дома кабинети по биология , химия и физика!?

34

8

преди 2 години

Добри резултати със занижени критерии !Кого лъжете?

33

seselby

преди 2 години

Резултатите са толкова "високи", колкото е "високо" и интелектуалното. Пълна скръб. Мързел и чалгария са превзели мозъците на децата. Повечето по цял ден се снимат за инстраграм, тик ток и т.н. В комбинация с разбушувалите се хормони и евтино излагане на показ на гърди, дупета, нащупени устни - налице е резултатът. И най-жалкото е, че трудно се повлиява на децата вече. Аз съм майка на седмикласничка. И нейното представяне не е на ниво, но няма да се откажа да я уча да бъде човек!!! Училища бол.

32

до мая

преди 2 години

Не знам за децата, но правописът ти е ужасен.

31

Анонимен

преди 2 години

Български е излишен, защото за работа се търси английски и дори с турски има много по-добър шанс за работа и си урежда живота с турски, защото се увеличават турските заводи и сериали в бг.