30

Мая

преди 2 години

По-барках те децата с тези испити и матури. Нека децата се наслъждават на деството. Има време да учат и да се стрисират. Сега децата живеят в стрес от тези испити.

29

новософиянка

преди 2 години

аааааа, мойто дите знае повече , най малко за шес .

28

asd

преди 2 години

Значи въпреки безпрецедентната криза институциите са се справили. А фигуранта 4 години разправя, че институциите са разбити, смляни и ги няма никакви.

27

Анонимен

преди 2 години

То не е за хвалба с тия ниски резултати.

26

Анонимен

преди 2 години

Относно т.нар. дистанционно обучение - засега не са отчита, че умните деца предпочитат онлайн, защото учат на топло вкъщи и най-важното - въпреки че часовете бяха като времетраене по-кратки, учителите не си губеха време да усмиряват разбеснели се роми и други неуправляеми индивиди, както и я нямаше обичайната словесна и физическа агресия. Освен това децата имаха време да хапнаг по-добра храна от дюнери и подгрято парче пица, да не говорим за санитарните помещения, които са под всякаква критика

25

До 26

преди 2 години

ДА ЧУДЕСНИ СА. Моят син беше правил секс с две учителки и цяла година на лечение от хламидии и гонорея му бяха лепнали.

24

Анонимен

преди 2 години

Винаги е имало отличници и по мързеливи! Децата ни са умни и печелят международни отличия и медали !СЕГА имат възможност да се състезават с връстниците от ЦЯЛ СВЯТ! Печелят златни медали! ЗАВЪРШВАТ и отиват в НАСА!СТИГА МРЪНКАНЕ! НАШИТЕ УЧИТЕЛИ СЪЩО СА ЧУДЕСНИ!

23

ДА ПРОСТИ

преди 2 години

Като РОДИТЕЛИТЕ СИ АМА децата са ПОДОБРЕНИ В ПРОСТОТИЯ СИ, да задминават родителите си и да избират чалга партия и властта на поп-фолк певци и шоумени.

22

Анонимен

преди 2 години

Едва ли е имало по-лесен изпит, откакто въведоха НВО в 7 клас. Очаквах поне 50 процента от учениците да имат по 90-100 точки по български език.

21

реалнафантазия

преди 2 години

Значи ако беше реално оценяването т.е. 50% +1 за 3, по БЕЛ средно за страната 3ка, а математика средно чиста 2ка!... и това се счита за успех???????? :)

20

Анонимен

преди 2 години

До Каква снимкаИмаше ученици, които доказваха самоличност със задграничен паспорт - просто още нямат 14 години за лична карта, а заради електронните дневници в нашето училище нямат и бележници. В нашия град няма откъде да се закупи само лична карта на ученика.

19

Анонимен

преди 2 години

А децата все по-пр0сти ли пр0сти...

18

Koko

преди 2 години

И кът вземе испитите със шест и кво? Кво ше работи? Даскалка ли?

17

Дзъ

преди 2 години

О, чудо!!! Значи или ковид-изолацията им се отразява добре или сложността на тестовете е под критичния минимум

16

до 13

преди 2 години

Аз съм се явявал на НВО 2015г. Изкарах две отлични оценки, въпреки страшния тормоз, на който бях подложен от моите съученици в продължение на един месец преди изпита, защото много искаха да се проваля. Това им беше единственото желание, не им пукаше колко ще изкарат те( поне на повечето), важният бях аз. В класа имаше 4 двойки по математика, масово оценките бяха до 4, други отлични оценки освен моите нямаше.

15

Браво ДЕЦА

преди 2 години

Само така да ви е лесно всичко !!! Както на снимката се вижда задграничен ПАСПОРТ направо ще купонясват по екскурзии по чужбина и партита. В България ще вилнеят тези деца със скъпи джипки каращи дрогирани след поредния нощен купон за деца.

14

Бебо

преди 2 години

Ама то и с нула точки, пак се записва ученикът в гимназия, до 16 г. образованието е задължително!

13

Браво на децата

преди 2 години

Браво браво! Най-лесни HBO ама половината дето коментирате тука никога не сте имали външно оценяване, а дори да сте имали в комунистическа България дали ще кажат, че резултатите са лоши, НЕ! Опитайте се да направите само теста, без преразказа или есето, да оценим и вашите випуски

12

Анонимен

преди 2 години

Моят ученик е осми клас и като видя задачите по математика и особено смешката по БЕЛ, незнайно защо наричана "НВО" се смя и позавидя, че тия "матурки" се взимат без четене направо. Целта е ясна - да си отчетем високи резултати при ДО. Само че на това могат да се вържат само най-наивни хора. Истинска отчетност става само при обективен изпит, който да не се отличава по сложност от предходните години. Каквито таз-годишните не са.

11

УАУ Каква снимка

преди 2 години

В плика се вижда паспорт за чужбина това да не някой ученик на възраст над 18 години