51

Анонимен

преди 11 месеца

ехааа,добре ,че беше дистанционното обучениеособено добре са се представили децата на цветнокожите

50

Анонимен

преди 11 месеца

Елементарен тест по БЕЛ, супер елементарен сметкаджийски тест по математика. Нито една качествена и трудна задача! Какво се хвалите с успехи от МОН, че и майки с резултатите на децата си. После ще ревете, че не могат учениците да се класират за желани гимназии , въпреки космическите точки от НВО. Ама така е, като трябва да се отчита дейност.

49

Анонимен

преди 1 година

Никога тестовете не са били толкова лесни като тази година, откакто има външно оценяване.

48

Ехааа..!

преди 1 година

Това само на служебното правителство се дължи - за два месеца учениците се вдъхновили, и си научили всичките (ненаучени досега) уроци ! Да живей БКП и другарят Радев !

47

икономист

преди 1 година

Само на мен ли ми се струва, че резултатите в Ямбол и Кърджали са някак нереални, и трябва да има някаква обективна причина за тях? Например, да е имало масово преписване на изпитите там или просто някой им е дал отговорите за матурата по математика.

46

Анонимен

преди 1 година

До МатуркоТи умния, дори и 30% няма да вземеш от лесните задачи.

45

Анонимен

преди 1 година

Не, нямам кабинети по природни науки, но като в училище има защо си мислите че разполагат с химични вещества, реактиви и други консумативи? И без да сте специалисти може нагледно да представите процеса неутрализация с лимонтузу и сода за хляб. Има образователни материали на всякакви езици - все едно е дали ще гледа в час или вкъщи, госпожата няма да съсипва епруветки, за да може всеки ученик да направи сребърно огледало.

44

Матурко

преди 1 година

Калпаво онлайн образование - калпави задачи на матурите.Сега ще го отнесат следващият випуск догодина, на който ще дадат изродските задачи, като компенсация за лесните тази година.

43

777

преди 1 година

Продължаваме обучение онлайн и през септември.

42

Анонимен

преди 1 година

До ХристиянаБраво! Трябват ни повече такива хора и родители!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39Олеле ,.. мракобесна и пролетариатска логика.

40

Християна

преди 1 година

Моето дете е едно от малкото с отлични резултати, но това е защото е генийче. От малко не му позволявам да си играе с другите деца, напуснах работа да си го гледам и ще продължа да го гледам докато завърши висше. То е на мама умното детенце и като малко му четох енциклопедии вместо детски книжки. Изуми ме като беше на 2 години и знаеше на изуст много държави.

39

Анонимен

преди 1 година

Щеше да значи нещо, ако теста беше един и същ за всяка група през последните 3 години, но не е.

38

Зрителите

преди 1 година

Мда...повярвахме ви....то служебното правителство чудеса прави даже и за матурите..

37

Анонимен

преди 1 година

До 5 За какво са ти кабинети, като всичко го има в учебниците и там има повече материал от всеки кабинет. Ти живееш сякаш в X век.

36

5

преди 1 година

До Аномен госпожо , имате ли у дома кабинети по биология , химия и физика!?

35

8

преди 1 година

Добри резултати със занижени критерии !Кого лъжете?

34

seselby

преди 1 година

Резултатите са толкова "високи", колкото е "високо" и интелектуалното. Пълна скръб. Мързел и чалгария са превзели мозъците на децата. Повечето по цял ден се снимат за инстраграм, тик ток и т.н. В комбинация с разбушувалите се хормони и евтино излагане на показ на гърди, дупета, нащупени устни - налице е резултатът. И най-жалкото е, че трудно се повлиява на децата вече. Аз съм майка на седмикласничка. И нейното представяне не е на ниво, но няма да се откажа да я уча да бъде човек!!! Училища бол.

33

Анонимен

преди 1 година

До до мая Тя е с английски.

32

до мая

преди 1 година

Не знам за децата, но правописът ти е ужасен.