13

Анонимен

преди 2 години

Ще станат известни токова колкото резултатите на холанците от малайзийския Боинг който украинците свалиха над Донецк. Холанците прибраха всички материали, не ги дават на никой, и вече 7 години разследват.

12

СМЕХ....

преди 2 години

Каква е тая "класифицирани информация"...на старата руска щайга от преди 30-години,бееее....ТОВА ЧЕ Е ЗА СКРАП ,ЛИ....????....ЛЪЖЕТЕ НАРОДА И ЖЕНАТА, ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ....!!!!

11

махараджа

преди 2 години

То се знае не случаино подариха на путин пилотски очила но в името на Мира трябва да преглътнеме загубата

10

Анонимен

преди 2 години

Явно е времето преди да се разбие! Дали е разбрал,какво изобщо ще се случи?!-:((( Жалко за него!

9

Бонго Бонго

преди 2 години

Напротив, тя е съпруга на боец и е права да се бори с неистини.Според мен ще заличат истината, защото ще се провали плана Рублев. Но когато Бойко дойде пак, тогава ще излезе всичко кирливо по случая и ще трябва НАТО да защити територията ни. Това бе удар с ракета срещу нас

8

АнонимеН

преди 2 години

До АМИН, ЗЛОБНА КОМУНИСТКА СИ ТИ! ТАЯ КАЗА, ЧЕ МАШИНИТЕ СА БРИЧКИ И, ЧЕ ПРЕСТЪПНИЯ ГЕРБ Е ТРЯБВАЛО ДА ГИ СМЕНИ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!

7

Анонимен

преди 2 години

Ари ве писна ми от тая какво само я давате да пуснели това да пуснели онова мъжа ти са е нанизал като шматка във водата сега ми зарева

6

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 2/ ТОЧНО ТАКА Е , ТЕЗИ БРИЧКИ НА ПО НАД 30 ГОДИНИ ВСИЧКИТЕ СА ПОВРЕДЕНИ И БОРИСОВ НЕ ГИ СМЕНИ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ЩОТО БЕШЕ ЗАЕТ ДА ИЗТОЧВА РЕЗЕРВИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! И РАДЕВ ИМА МИНА, ЧЕ НЕ СПРЯ ТОВА ГЛУПАВО УЧЕНИЕ , БРИЧКИТЕ СЕ ПОЛЗВАТ САМО В КРАЕН СЛУЧАЙ!!! БСП И ГЕРБ ГО ЛИКВИДИРАХА И ТОЗИ !

5

АМИН,

преди 2 години

КАКВО ДА ПИША НА ТАЯ ЗЛОБНА ГЕРБЕРКА !...ВЕЧНА ПАМЕТ НА МЪЖЪТ И !

4

Анонимен

преди 2 години

Сега ще се окаже че му е свършило горивото на изтребителя от икономии...

3

Анонимен

преди 2 години

Мир на праха му,да почива в мир....Но стига вече с тези изказвания на вдовицата ... Кой, защо, как, ... Нищо няма да върне човека, и никога няма да има виновни.

2

Анонимен

преди 2 години

нищо няма да отвори защото по същество тоя мъж загина заради режима. не искал да лети с повреден самолет на са го принудили фигуранта бсп и итн мълчат. къде е слави трифоноф за това ли те избраха???

1

1

преди 2 години

Информацията е класифицирана, но ние изпращаме черната кутия на руснаците :))))))