113

ww

преди 2 години

И пилота и вдовицата ,са знаели риска на военния летец. По време на учения често има жертви!

112

Анонимен

преди 2 години

Радееев, къде минеш оставаш РАЗРУХА! ДАЛАВЕРИ,ГРИПЕНИТЕ не се реализира сделка, НО пък РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ добре защитавани-милиони за ремонт на стара ТЕХНИКА вместо да купувате нова,съвместима с НАТО! СЕГА И ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЪСИПЕТЕ И ФАЛИРАЛИТЕ!

111

Анонимен

преди 2 години

путин ще плати за това си убиство

110

Анонимен

преди 2 години

щайгата миг 29 я ремонтираха в рУСИЯ не в Беларус там направиха Су 25 а убиеца е зануленото в кремъл

109

До

преди 2 години

Мила ми ,Димитрина ,знам,че ти е много, много, много тежко, да загубиш любим човек,съпруг,баща и т.н. но вече никой от тях горе не ти обръща внимание.ние сме с вас,тъгуваме за този примерен съпруг,баща и син на родителите.ние долу в низините Ви разбираме,,но тоя горе никога.не си хаби думите и нервите.имахте, сега имаш две прекрасни деца,те ще са надеждата ти живота занапред.бъди горда,смела и обичана от всички който те подкрепят.

108

До118

преди 2 години

Радев е виновен защото направи генерал,доказан некадърник ,който командва стрелбите и после се покри.Самолетите са ремонтирани в беларус ,а не в украйна.проблем със самолета не е имало.Радев постави на всякъде калинки ,които за нищо не стават ,обаче са послушни и отмъстителни

107

Анонимен

преди 2 години

Ако се каже истината генералчето на радев и самият фигурант са за затвора

106

Анонимен

преди 2 години

Радев ще каже каквото си казва винаги. Бойко е виновен и трябва прозрачност. И часа да го питат колко е, той отговаря,че трябва прозрачност.

105

Анонимен

преди 2 години

Няма никакъв смисъл от съществуването на българската ,,армия,, в тоя й вид. Ама докато има балъци да плащат все така ще е .

104

СМЕХ...

преди 2 години

ВСИЧКИ ПУБЛИЧИНИ ОСИ РАНИЯ НА КОМУНИСТИТЕ , ГРИЖЛИВО СЕ "ЗАСЕКРЕТЯВАТ", ЗА ДА НЕ СТАНА ДОСТОЯНИЕ НА НАРОДА!.... УСРОВЕЦА-ФИГУРАНТ ....СЪЩО!!!

103

Анонимен

преди 2 години

До 123 да пратим " колегата' ти " СТРАНДЖАТА" да те начеше а? По дърт е от теб,ама ще свърши работа!-:))))

102

ИЗЛИШНО Е ....

преди 2 години

ТОВА СА ЗАКОРАВЕЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ....НИКОГА , НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЯТ ВИНАТА! ПРОСТО ЩЕ ЗАСЕКРЕТЯТ ДАННИТЕ ...И ЩЕ ЛЪЖАТ ДО ПОСЛЕДНО...!

101

До помнещ

преди 2 години

пий си ракията, пляскай жената и децата, а за този ред, ще видим кога, то от такива дърти сме последна дупка

100

помнещ

преди 2 години

до 121,о да.но може и да е след теб! Там ред няма! Сещаш се нали? И добре че ни има! Щото вие днес...-:( Май дъртото си е дърто а?

99

До помнещ

преди 2 години

заради такива другари държавата е на тази позиция, НРБ ,няма ли да изгниете вече?

98

Анонимен

преди 2 години

До "зелените чорапчета"! Ще престанете ли с глупостите си вече? Влезте и изиграйте една игра в нета! Тук сте "вещи"! Но не се бутайте в "политика" и между шамарите ,която Няма как да разбирате! Нямате житейски опит! Ок?!!!!

97

Анонимен

преди 2 години

до 115 " Тонка" ай да се спреш тази вечер а?" Зозо" демек?!!!

96

Зозо

преди 2 години

Промяната на Радев....

95

Анонимен

преди 2 години

няма да ги видите последните 13 секунди, нали с удоволствие пазите собственоста на дебелеевски и великата тиква и приятелите им некадърни мутри хайде отивайте да им пазите собственоста която си присвоиха и *** докато им ръкопляскате като изумено чалгясало племе чувекоподобни некадърни връзкари

94

помнещ

преди 2 години

Еддин съвет към днешното ни ръководство на Армията ни! Да се издирят дали са живи още,военослужещи,от армията ни от времето на НРБ ,обслужващи системите на черните кутии на МИГ 29 ! И дай боже да има жив такъв ,и я разчете! Че станахме смешни,не само тук но и в НАТО "закрилника" ВИ! Аз съм се клел в знамето на НРБ! И НАТО ЩЕ МИ Е ВРАГ ДО КАТО СЪМ ЖИВ!!! Че не можем да разчетем ДНЕС ЕДНА ЧЕРНА КУТИЯ на МИГ 29! На въоръжение повече от 30 г в армията ни!!!-:(((Що за "специалисти" имаме днес?